bilgisayarımda 3 tane oturum var ve bilgisayar acılırken hiçbir oturumu sormadan acılmasını istiyorum ne yapmalıyım ? ltfn yardım...
regeditte bir kaç işlem yaparak bunu yapabilirsin ama WinXPManager adlı prg içinde yer alan kullanıcı ayarları sekmesi regedit ayarlarını aynen uygulayıp istediğini yapıyor
*başlat **çalıştır ***control userpasswords yazıp enter
çıkan pencerede "Kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştir" e tıkla karşılama ekranını kullan'ın yanındaki tiki kaldırıp uygula deyip çık. sonra yine *başlat **çalıştır ***bu sefer control userpasswords2 kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için şifre girmelidir'in yanındaki tiki kaldır, sorarsa administrator şifresini gir.
çok teşekkür ederim sorun çözüldü fakat bir problemim daha var bilgisayarım acılınca ekrandakı simgeler cok gec acılıyor son bi kac gundur sadece boyle oldu arka plan resmi acılıyor fakat simgeler yaklasık 1.5 dk sonra anca geliyor ne yapabilirim şimdiden teşekkürler...
açılıştaki çalışan programların çok rem harcıyorsa bundan olabilir. başlat<çalıştır<msconfig e gir başlngıç programlarını bi kontrol et gereksiz programları kapat. tekrar başlat cevabını bekliyorum
oluyor ama bu seferde xp görünümü 98 e dönüşüyorr...
ilk önce ccleaner programını indir http://www.filehippo.com/download/751ed68330a1fa7712035248d9aebaab/download/ kur temizlik yaptır ve sorunlar için ratarttır çözdür,daha sonra c sürücüne sagtıkla özellikler araçlar diskbirleştirme*şimdi birleştir yap ,daha sonra yukardaki arkadaşın bahsettigi gibi açılışda gereksiz proları kaldır sonra bilgisayarım sagtık /gelişmiş/performans ayarlar/görsel efektlerden özel i seç ve aşagıdan sadece masaüstü simgeetiketlerinde bırakma gölgesi kullan ve pencere dügmelerde görsel stil kullanı tıkla biraz rahatlayacaktır, ayrıca kullanmadıgın programları bilgileri sil
*başlat **çalıştır ***control userpasswords yazıp enter
çıkan pencerede "Kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştir" e tıkla karşılama ekranını kullan'ın yanındaki tiki kaldırıp uygula deyip çık. sonra yine *başlat **çalıştır ***bu sefer control userpasswords2 kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için şifre girmelidir'in yanındaki tiki kaldır, sorarsa administrator şifresini gir.
Ben de bir problem sahibi oldum maalesef.. Ancak dizüstü bilgisayarda... Yukarıda bahsettiklerini yaparken hesapları da sildim.. Ne de olsa lazım olmayacak diye.. Ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda "Guest" kullanıcı adlı bir oturum açma pencerisi çıktı karşıma... Parola olmadığı için direk tamam tuşuna basıp devam etmek istedim ve "SİSTEMİN YEREL İLKESİ, KATILIMLI OTURUM AÇMANIZA İZİN VERMİYOR." diye bir mesaj çıktı.. Kullanıcı adını "Administrator" olarak yazıp entera basınca da "HESAP KISITLAMASINDAN DOLAYI OTURUM AÇILAMIYOR." diyor... Bu konu hakkında yardım edebilir misiniz?
bilgisayarını güv. modda başlat oturum açma ekranında iki defa Ctrl + Alt + Del tuşlarına birlikte bas kullanıcı adı olarak administrator yazıp oturum açmayı dene başlat çalıştır a lusrmgr.msc yazıp çalıştır Yerel Kullanıcılar ve gruplar yönetimi sol tarafta Users simgesine tıkla sagda gelen kullanıcı hesaplarından yetkili yapmak istedigine sag tıkla Özellikler / Üyelik kısmında Administrators yok da Users varsa Ekle / Gelişmiş / Şimdi Bul en üstte Administrators çıkar Onu seçip tamam de. Sonra da üyelikteki Users şıkkını kaldır yeniden başlat
diğer oturumları kullanmıyosan sil gitsin :)
hijack this programını dene
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
bilgisayarını güv. modda başlat oturum açma ekranında iki defa Ctrl + Alt + Del tuşlarına birlikte bas kullanıcı adı olarak administrator yazıp oturum açmayı dene başlat çalıştır a lusrmgr.msc yazıp çalıştır Yerel Kullanıcılar ve gruplar yönetimi sol tarafta Users simgesine tıkla sagda gelen kullanıcı hesaplarından yetkili yapmak istedigine sag tıkla Özellikler / Üyelik kısmında Administrators yok da Users varsa Ekle / Gelişmiş / Şimdi Bul en üstte Administrators çıkar Onu seçip tamam de. Sonra da üyelikteki Users şıkkını kaldır yeniden başlat
Home editoin XP olduğu için bu kısımda birşey yapamıyorum.. :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme