Şimdi Ara

Oturum açma işlemi güvenlik seçenekleri iletişim kutusu oluşturulamadı... Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturum açma işlemi güvenlik seçenekleri iletişim kutusu oluşturulamadı.. haftada 1 böyle bi sorun çıkıyor ve makine kitlenip kalıyor tekrar açamıyorum açılış 1 saat sürüyor yada donup kapanıyor son 2 hata aimp2 de müzik dinlerken başıma geldi neden oluyor olabilir ??

• gncl.............................
  • ..............................
  • Format attım ancak halen aynı hatayı almaya devam ediyorum aynı işletim sistemi notebooktada yüklü onda böyle bir sorun yok ancak masa üstü sürekli bu hatayı verip donuyor bu sorunu yaşayan yokmu hiç ?
  • kardesım aynı sorun 4 gündür var o kadar araştırdım sadece 3 forumda var toplam 6 kişinin başına gelmıs.bir arkadasda formatla bıle duzeltememıs. forumda bu sorunu bılen ve yardımcı olabılecek? lütfen arkadaslar

msn e giriyorum kitlenıyo internete giriyorum kitleniyo internet bağlantısı yaptıgımda kitlenıyor kısaca.bunu bile zorlukla yazıorum.
  • Yıl 2012 aynı sorun bende de başladı bilgisayarım elektrik kesintisi sonrası müthiş ağırlaştı kullanılamaz halde idi format attım 2. günü açılışta donuyor ctrl+alt+delete dediğmde oturum açmaişlemi güvenlik ve oturum açma secenekleri gözterilemedi diyor !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.