Bildirim
Oturum açma işlemi güvenlik seçenekleri iletişim kutusu oluşturulamadı... Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
gncl............................. -
.............................. -
Format attım ancak halen aynı hatayı almaya devam ediyorum aynı işletim sistemi notebooktada yüklü onda böyle bir sorun yok ancak masa üstü sürekli bu hatayı verip donuyor bu sorunu yaşayan yokmu hiç ? -
kardesım aynı sorun 4 gündür var o kadar araştırdım sadece 3 forumda var toplam 6 kişinin başına gelmıs.bir arkadasda formatla bıle duzeltememıs. forumda bu sorunu bılen ve yardımcı olabılecek? lütfen arkadaslar
msn e giriyorum kitlenıyo internete giriyorum kitleniyo internet bağlantısı yaptıgımda kitlenıyor kısaca.bunu bile zorlukla yazıorum. -
Yıl 2012 aynı sorun bende de başladı bilgisayarım elektrik kesintisi sonrası müthiş ağırlaştı kullanılamaz halde idi format attım 2. günü açılışta donuyor ctrl+alt+delete dediğmde oturum açmaişlemi güvenlik ve oturum açma secenekleri gözterilemedi diyor !!!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid scope: user_profile
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- ortak klasör oluşturma
- ncz to dwg
- silinen notları geri getirme
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- bağlantı sıfırlandı hatası
- mavi ekran hatası
- ekran kartı resetleme
- telefon şarj almıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X