Bildirim
Oturduğum yerden dünyayı gezdim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Google maps ile gezmediyseniz veya Google dan bakıp cevap vermeyecekseniz Kanada merak ettiğim yer ? -
Yt videolarindan ogrendim. Oyle bir sey niye yapayim ki hem kendi kulturumu de test edeyim diye actim konuyu.quote:
Orijinalden alıntı: MgLadius
Google maps ile gezmediyseniz veya Google dan bakıp cevap vermeyecekseniz Kanada merak ettiğim yer ?
Gocmenler icin cok iyi bir ulke. Gocmenini koruyor. Ama ozel bir soru sorarsaniz sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana ırkçılığın olmadığı, ekonomisi cari fazla veren, Sosyal devleti benimsemiş, kolayca vatandaşlık alabileceğim ülkeleri sayar mısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle ülkeler yok dünya üzerinde maalesef. Onun yerine çay ikram edeyim.quote:
Orijinalden alıntı: 120205044
Bana ırkçılığın olmadığı, ekonomisi cari fazla veren, Sosyal devleti benimsemiş, kolayca vatandaşlık alabileceğim ülkeleri sayar mısın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X