Şimdi Ara

Oturdugum Binada İnternet Yok. En Uygun İnt Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni taşındıgım binada internet alt yapısı yok ve çok sıkıntı çekiyorum. 50 Tl ye kadar aylık hangi internet paketini alabilirim? Şuan turkcell kullanıyorum. Mobil modem , 3g modem tarzı şeylerde olabilir fark etmez. Bilgisayarda kullanıyorum zaten. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Oturup bir film bile izleyemyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlaka telekoma binanıza hat çekilmesi için başvuruda bulunun. Kablosuz teknolojiler kablonun yerini tam olarak tutmuyor kota olayından dolayı...
  • Mobil internet çekilecek dert değil. Komşu binalardan faturaya ortak olmak şartıyla interneti ortak kullanma teklifinde bulunun.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Bulunduk ama hiç bir ses yok aylardır, bende bu şartlar altında kötünün iyisi bir paket arıyorum 6-10 gb felan :/

Hocam yan binamızdada yok, en yakın büyük bir site var orda fiber alt yapısı varmış sanırım 200 metre vardır aramız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 25 Aralık 2014; 21:46:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ayni seyden sıkıntı yaşıyorum. Evimize kablolu internet baglayamiyorum. Tokatta 3g konusunda en sıkıntısız operator turkcell. Turkcell vinn almak istiyorum. Bir ara 15gb tan sonra hizi 128kb dusen tarife vardi. Oyle birsey yok mu ya. 6gb bana yeter. Onemli dosyalari indirebilmem icin. Ama fiyatlar ucuk geldi bana.

• Kardes sen evi degistir

• Eve altyapi cekmeleri yillar alabilir bizim 2 yıla anca cekmislerdi vınn kullanmistik ama o da cok kazik ve kullanissiz su cepte wifi olanlara bak telefondanda baglanmak icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodofone. Ayda 49 tl ainirsiz internet

• Vodafone 7 gb 30 tl
    12 ay taahhütlü olabilir.

• http://adslturk.net/vodafone-net-telefonsuz-limitsiz-yalin-adsl-49-tl/

• Sınırsız nasıl oluyor hocam? Yani binada hiç bir şekilde alt yapı yok tamamen 3g denmi çekiyor sınırsız internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 4 Ocak 2015; 11:33:32 >
  • Ben turcell vin kullaniyorum 6 gb 30 tl,2 yildir kullaniyorum 4 gbti 5 gb ti simdide 6 gb verdiler daha ne olsun cok memnunum

• adsl'nın yerini tutan şey kablo net
    www.turksatkablo.com.tr adresinde ınternet kısmından bakabilirsin. ben kullanıyorum, memnunum

giriş sayfasının alt tarafında mahallende olup olmadığını öğrenebilirsin.

eğer yoksa mahalle olarak talep toplayıp başvuru yaparsanız mahallenize gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Sınırsız nasıl oluyor hocam? Yani binada hiç bir şekilde alt yapı yok tamamen 3g denmi çekiyor sınırsız internet

Adam senin sorununu okumadan cevap yazmış. Söylediği şey ADSL. Sen şebeke yok demişsin ADSL tarifesi önermiş.

Ben sana şöyle bir şey söyleyeceğim. Evinin camlarından görülebilecek başka bir eve git, konuş, anlaş. Yöneticisiyle olur ev sahibiyle olur. O ev için senin adına telefon veya ADSL başvurusu yap. Bağlantıyı yapsınlar. Sonra o evin de camına kablosuz modem koyarak o bağlantıya bağla. Sonuçta sadece senin abonesi olduğun bir interneti bu şekilde kullan. Ev sahibine herhangi bir zararı yoktur. Sadece eve koyduğun modem elektrik harcar o da aynda 50 kuruşu geçmez yani. Kendi evine şebeke geldiği zamanda nakil yaparsın bu aboneliğini. Esas sorun bu yardımı kabul edebilecek birini bulmak. Gerisi kolay, kablosuz modem, anten, çekim durumu vs. bunlar bir şekilde (biraz da parayla tabi) halledilir.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 13 Ocak 2015; 11:58:23 >

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Hocam evime en yakın internetli bina 200-250 Metre ilerde vede yeni bi yerleşim yeri kimse kimseyi tanımıyor , genede çözüm öneriniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Hocam evime en yakın internetli bina 200-250 Metre ilerde vede yeni bi yerleşim yeri kimse kimseyi tanımıyor , genede çözüm öneriniz için teşekkürler

Eğer arada engel olmadan (duvar vs.) camdan cama direkt görüş varsa güçlü bir alıcı vericiyle işi çözersiniz. Biraz araştırın bulacaksınız zaten böyle cihazlar.
  • vinn kullan 16 gb olanı yavaş da değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.