Bildirim
OTOMOBİL SERVİSLERİ MENUNİYET DURUMU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Göztepe Oto Sanayi'de Gözdem Renault Yetkili Servisinden memnunumdur. Tavsiye ederim. _____________________________ 2014 Toyota Corolla - 1.33 / 99 HP - İnci Beyazı
1975 (40 YAŞ) - İSTANBUL / MEKANİK TESİSAT TEKNİK RESSAM - GİTARIN AYETULLAHIDIR, ÇÜNKÜ ONUN ADI ERKİN KORAYDIR!! DAİMA ROCK VE DAİMA ERKİN BABA!!! -
Ben Opel Odak bayrampaşa da yaptırıyorum servis işlemlerimi ve çok memnunum. Aracımı park edip anahtarı görevliye veriyorum. Yetkili kişi yanıma gelip aracı içeri alıyor benimle beraber ve isteklerimi söylüyor. Halledip teslim ediyorlar. İşlem çok uzunsa randevu veriyorlar
_____________________________ F30 M sport + HK
When the lamp is turned off, all women get beauty. -
Ben Peugeotla ilgili olarak
İstanbul Yıldırım Otomotivden hiç memnun kalmadım. Aslında anadolu yakasındaki Can ve Aktif İriyıl'da beni tatmin etmedi._____________________________ -
Hiçbirinden memnun değilim. İnsan bir arayıp sorar. Arabamız yok diye yaptıklarına bak
İzmir MBU Seat servisi gayet iyi bir servis. özellikle Mehmet bey çok ilgili bir servis çalışanı _____________________________ Phantom Phorever -
Ankara Citroen Otosay servisi, çok ilgili ve bilgililer
_____________________________ Asus P5B Deluxe WiFi/AP || Core2 Quad Q6600 @3.6GHz || 4x1GB Team XTreem 800MHz @4-4-3-4 || MSI GTX560 Ti Twin Frozr || Samsung 2232BW || VelociRaptor 300 || Feel Hurricane AI03 || Thermaltake 750W Toughpower || Arctic Cooling Freezer 7 Pro || X-Fi Titanium + Z5500 -
Sakarya Honda Köşdere Servis çok ilgili ve hzılılar bakım 1,5 saatte ve İstanbula göre çok daha uygun fiyata tamamlanabilmekte _____________________________ -
istanbul maslak oto sanayi pejo ozel servisi paris oto cok menmunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fiat Bravo Sport Style 1.6 120 HP Multijet Dualogic Skydome
Skoda Octavia Style 1.6 TDI DSG -
Opel servislerinin tamamına yakını rezalet. En rezaleti hangisi diye sorarsanız, satışıyla olsun, servisiyle olsun Opel Gerçek. Kapısından geçmemek gerekir.
Daha önce Arkas Akatlar vardı, ondan epey memnumdum ama orası kapandı. Çengelköy'e hiç gitmedim.
En son Opel Sürtaş'a gittim bakım için. Bir de sensör arızasından dolayı aracımı oraya bırakmıştım ilk aldığımda. Oradan da memnum kaldım diyebilirim._____________________________ J.F.I.P. (37°23'44.58"N - 27°12'49.71"E) -
Ankara'da Fiat - Kavaklıdere Oto gerçekten çok başarılı. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler