Şimdi Ara

Otomobil seçimi acil yardıım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üstadlarım ben bu 2-3 ay içinde bir araba almak istiyorum yaşım 18 , bütcem en fazla 15.000 tl , spor gösterişli güçlü bir araba istiyorum . Sürüşü keyifli motor gücü yüksek yada yükseltilmesi kolay olan , şekli iyi olan , duruşu gidişi iyi olan bütceme göre bir araba arıyorum . Ne önerirsiniz ne tavsiye edersiniz görüşlerinizi , tavsiyeleriniizi , tecrübelerinizi dinlemek istiyoruum ..

Aklımda bi kaç araba var ;

- Peugeot 206 gtı
    - Honda civic si

Bunları düşünüyorum ne dersinizz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulger007 -- 13 Nisan 2013; 22:20:28 >

• Aslında 206gtı yi arastırdımda pek para etmez gibi 106gtı daha iyi gibii Citroen Saxo VTS de var ne dersiniz , araba sevenler nerdesinizz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulger007 -- 14 Nisan 2013; 14:02:46 >
  • 206 Gti hem daha yeni bir arabadır hemde güvenlik olsun konfor olsun daha iyidir. Ama hız istiyosan honda derim motoruyla oynasan bile başını ağrıtmaz. Bu arada sı alcaksan sarı sı al
  • Bilmiyorum ki kardeşş 206gtı 2.0 motor ama motora göre az gidiyor çok içiyor 106gtı daha çekici geliyor artık , honda biraz tuzlu gibi si düşünüyorum şöyle 140-150 beygir olsun bastın mı uzayacakk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Otomobil Seçimi[YARDIM]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.