Şimdi Ara

otomobil hakkında bilgisi olanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben araba alıp satacağım ancak sıradan veya bakımsız arabaları alıp kendim üzerinde çalışarak örneğin (farları zenon yaparak, döşemeleri tazeleyerek, müzik aksamını elden geçirerek arkaya rüzgarlık takarak ön ızgarasını değiştirerek çürümüş yerlerini elden geçirerek) buna benzer ve çok çok daha fazlasını yaparım ve çok uygun fiyatlara .bu şekilde araba alarak satmayı planlıyorum ustalarımızın görüşleri nelerdir bu tiplere uygun araba modellerinden tavsiyeleri nelerdir yazarsanız çok sevinirim .

• Eski model araçlara Zenon far takıp alıcı kitlesini değiştirirsiniz en fazla. Kar edemezsiniz.Zaten en temizi ile sıradan arasında uçuk bir fark yok. Siz en temiz hale getirmek için emin olun kar edeceğinizden 3-4 kat fazla para harcarsınız.

Mesela şöyle örnekler vereyim; Arkadaş 2.0 16V Tempra aldı 9.000 TL ye kendisi motor ustasıdır, sadece motoruna 8 bin TL harcadı dış aksamda düzeltmeler yaptı şuan arabaya 10 bin TL veriyorlar.
    Yine bir komşu Tempra aldı 1.6 Mpi araba çok temizdi ama kusurları vardı. 13 bine aldı. Motor elden geçti, torpido bizzat ben tarafından değiştirildi. Göstergeler onarıldı yine ben. Lastiğiydi çıtasıydı davlumbazıydı kusursuz gibi neredeyse. Şuan ederi 15.750 TL ama araba 20 bin TL ye geldi.Bir arkadaş daha var Megane 2 aldı onuda baya bi elden geçirdi yine durum vaziyet aynı. Özet olarak kar edebileni görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Eski model araçlara Zenon far takıp alıcı kitlesini değiştirirsiniz en fazla. Kar edemezsiniz.Zaten en temizi ile sıradan arasında uçuk bir fark yok. Siz en temiz hale getirmek için emin olun kar edeceğinizden 3-4 kat fazla para harcarsınız.

Mesela şöyle örnekler vereyim; Arkadaş 2.0 16V Tempra aldı 9.000 TL ye kendisi motor ustasıdır, sadece motoruna 8 bin TL harcadı dış aksamda düzeltmeler yaptı şuan arabaya 10 bin TL veriyorlar.
    Yine bir komşu Tempra aldı 1.6 Mpi araba çok temizdi ama kusurları vardı. 13 bine aldı. Motor elden geçti, torpido bizzat ben tarafından değiştirildi. Göstergeler onarıldı yine ben. Lastiğiydi çıtasıydı davlumbazıydı kusursuz gibi neredeyse. Şuan ederi 15.750 TL ama araba 20 bin TL ye geldi.Bir arkadaş daha var Megane 2 aldı onuda baya bi elden geçirdi yine durum vaziyet aynı. Özet olarak kar edebileni görmedim.

abi dökük araba alacağım demedim :) arakadaşın kadar büyüğe zaten gireem tempranın temizinin ederi 9 -10 bin lira zaten 8 bin tl masraf edecek motorlu arabayı niye alayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: btlufk

quote:

Eski model araçlara Zenon far takıp alıcı kitlesini değiştirirsiniz en fazla. Kar edemezsiniz.Zaten en temizi ile sıradan arasında uçuk bir fark yok. Siz en temiz hale getirmek için emin olun kar edeceğinizden 3-4 kat fazla para harcarsınız.

abi dökük araba alacağım demedim :) arakadaşın kadar büyüğe zaten gireem tempranın temizinin ederi 9 -10 bin lira zaten 8 bin tl masraf edecek motorlu arabayı niye alayım :)

Zaten kar etmek için alınmadı o araçlar, hoby için keyif için. En temizi bu arada 16 ya kadar yolu var.

Konuya gelirsek, döküğü geçtim sıradan bi arabanın bile elenip dokuncak o kadar çok yeri oluyorki bunlara uğraşsan kar olmaz. Uğraşmasan istediğin fiyatı koyamazsın. Fiat bu konuda riskli ama bi Japon aracı üzerinden özellikle hondalardan kar edilebilir gibi duruyor. Gözü kapalı alan çok piyasasıda uçlarda. 4 sene önce Civic aldırdığım arkadaşım şu son 2 yıl içinde piyasanın uçmasıyla bi sürü kar etti.

Ama bu iş gerçekten riskli bide para emek çok olur sanayi ortamında uğraşması zor oluyor.

• Km yi asagiya cekmeden kazanamazsin. Yaparsin piril piril yazarsin 78 bin veya 108 bin catir catir satarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Zaten kar etmek için alınmadı o araçlar, hoby için keyif için. En temizi bu arada 16 ya kadar yolu var.

Konuya gelirsek, döküğü geçtim sıradan bi arabanın bile elenip dokuncak o kadar çok yeri oluyorki bunlara uğraşsan kar olmaz. Uğraşmasan istediğin fiyatı koyamazsın. Fiat bu konuda riskli ama bi Japon aracı üzerinden özellikle hondalardan kar edilebilir gibi duruyor. Gözü kapalı alan çok piyasasıda uçlarda. 4 sene önce Civic aldırdığım arkadaşım şu son 2 yıl içinde piyasanın uçmasıyla bi sürü kar etti.

Ama bu iş gerçekten riskli bide para emek çok olur sanayi ortamında uğraşması zor oluyor.

evet abi bende honda düşünüyorum zaten çok uygun arabalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Km yi asagiya cekmeden kazanamazsin. Yaparsin piril piril yazarsin 78 bin veya 108 bin catir catir satarsin.

oda bana yakışmaz be üstad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Km yi asagiya cekmeden kazanamazsin. Yaparsin piril piril yazarsin 78 bin veya 108 bin catir catir satarsin.

oda bana yakışmaz be üstad

Bu devirde arabayı elden geçirip kar etmek galerici işi dolandırıcıların işi dürüstlükle yapamazsın bu dediklerini.
  • bu devirde en güzeli sıfır golf alıp 2 3 bin TL fazlasına satmak gerisi hikaye
  • Bu işlere merakın varsa Digitürk History hd kanalında Kontun arabaları adlı programı izle. Digiturk yoksa youtube dan izleyebilirsin.
    Bir fikir verir size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Bu işlere merakın varsa Digitürk History hd kanalında Kontun arabaları adlı programı izle. Digiturk yoksa youtube dan izleyebilirsin.
    Bir fikir verir size.

hergün izliyorum dostum ancak o tür arabalara TÜRKİYE de ilgi yok adam mora truncuya boyuyo üzerine çok ince süper desenler atıyor harika oluyor satıyor 80 bin dolara :) burda gri siyah beyaz renklerinin dışındaki arabalar değer kaybıdır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.