Şimdi Ara

Otomobil Genel Yöneticileri Değişmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trollerin devamlı korunduğu bir bölüme dönüştü.

Eski yöneticilerin yorumlarına bakın kendileri yönetici iken bir şey demiyorlardı ama emekli yönetici olduklarında hep bir eleştiri modundalar. Kendi zamanlarında o üyeleri neden banlamadılar da şimdi yöneticilik gittiğinde konuşuyorlar acaba ?

Bu bölüm bu yöneticilerle asla eski halindeki gibi olmayacak. Biz devamlı uyarı ceza alırken adamlar istedikleri gibi tartışma çıkaracak konuları açıyorlar.

• e önce seni göndermeleri gerekir :) şaka şaka burası bilgi yerinden çok eğlence yeri. 1tane bilgi yok maksat geyik olsun. bende eğlencesine geliyorum. nasıl olsa %99u babasının parasıyla araba alıp yada babasının arabadıyla bilgi satmaya çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

e önce seni göndermeleri gerekir :) şaka şaka burası bilgi yerinden çok eğlence yeri. 1tane bilgi yok maksat geyik olsun. bende eğlencesine geliyorum. nasıl olsa %99u babasının parasıyla araba alıp yada babasının arabadıyla bilgi satmaya çalışıyor
    Göndermelerine gerek yok. Evet haklısın çoğu üye fanboy olduğunu kabul etmese de öyle. Hondacılar, Opelciler, Atmosferikçiler, Mitsucular, DSGciler hepsi aynı hepsi aynı derecede itici

Kocaballi ve anyhill gidene kadar zaten yazmayacağım uyarı almaktan forum destek e başvurmaktan sıkıldım.
  • Geçenlerde bir yöneticinin yorumuna rastladım.

Gülmekten kahkaha atmıştım ama içten içe de üzüldüm.O kadar sığ bir yorumdu ki onu yazanın yönetici olması ve bize uyarı vermesi kadar saçma birşeye az rastladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yöneticiyi hatırlıyorum. Powerstorm idi.

İnsanların öldüğü bir kazada bile EGEA'ya laf atıyordu. İşte demek istediğim bu fanlık aşmış artık bu bölümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Göndermelerine gerek yok. Evet haklısın çoğu üye fanboy olduğunu kabul etmese de öyle. Hondacılar, Opelciler, Atmosferikçiler, Mitsucular, DSGciler hepsi aynı hepsi aynı derecede itici

Kocaballi ve anyhill gidene kadar zaten yazmayacağım uyarı almaktan forum destek e başvurmaktan sıkıldım.

Alıntıları Göster
    bana gıcık oldukları için ne desem 4günden başlıyor bana ana avrat küfür eden uyarı alıyor

umrumda mı? salla gitsin

anyhill düzgün adamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence yöneticiler evreni temsil eden çok iyi örneklem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil Genel
    9 ay önce açıldı
    edremit söke rota
    7 ay önce açıldı
    Otomobil Genel
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Begenmeyen girmez

• Ben de dün üyenin birisini iğneledim, mesajım silindi. 2-3 kere aynı mesajı yazdım bildirim olmaksızın silindi. Nedir ne değildir bilmiyorum.
  • Bahsettiğniz konuları kilitlesek veya silsek neden tartışmamıza izin verilmiyor denilecek,

İnsanların en çok yorum yaptığı konular tartışmaya açık ve kavga çıkmaya meyilli konular genelde,

Bilgi amaçlı açılan konulara yapılan yorum sayısını görüyoruz hepimiz; çok az sayıda.

Bu yüzden en çok tutulan sizin tabirinizle "seviyesi düşük" konularda, Tartışmaya müsamaha gösteriliyor emin olun, hatta zaman zaman çığrından çıksa da elimizden geldiğince hoş görüyoruz. Ama her şeyin de bir sınırı var, arada ufak müdahalede bulunmak zorunda kalınca yönetici kötü oluyor elbette.

Ayrı yandan çoğu üye de hangi durumların hangi cezaları gerektirdiğini bilmiyor, araştırmıyor da. Burada birkaç üye var isim vermek istemiyorum, çok bilgililer ve şikayet sisteminin kullanımını gayet iyi biliyorlar. Onlar bile zaman zaman olayın sıcaklığı ile garip çıkışlarda bulunuyorlar. Ben her seferinde tek tek sıkılmadan kuralları aktarmaya ve bilgilendirmeye çalışıyorum ancak lütfen bilmeyenler biraz çabalayıp öğrenmeye çalışsın. Sonra direkt bilip bilmeden bana veya diğer yöneticilere hakaret edilip bazen küfür ediliyor. Hoş bir durum değil tabi ki ..

ayrıca belirtmek isterim ki; yorumunuzdan gocunup yorum yazmadım, sadece sizin de benim için çok değerli bir üye olduğunuzu belirtmek istiyorum. Sadece o değer doğrultusunda cevap vermek istedim. Saygılarımla ...

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Ben de dün üyenin birisini iğneledim, mesajım silindi. 2-3 kere aynı mesajı yazdım bildirim olmaksızın silindi. Nedir ne değildir bilmiyorum.
    Uyarılar kısmına basınca ilk başta bir uyarı varsa ve onaylanmamış yazıyorsa uyarı gelecektir.

Otomobil Genel Yöneticileri Değişmeli

https://store.donanimhaber.com/3e/77/91/3e779158d2d00b29386b618face1900f.jpg

Yani şu mesajı biri beğenmez sevmez tamam da uyarı almak nedir ?? Benim için bardağı taşıran son damla oldu bu.

• quote:

Ben de dün üyenin birisini iğneledim, mesajım silindi. 2-3 kere aynı mesajı yazdım bildirim olmaksızın silindi. Nedir ne değildir bilmiyorum.
    Hocam karşı tarafı tahrik etmişsiniz, ısrarlar ikinci kez tahrik edici mesaj atmışsınız. Herkesin MErcedes alacak parası yok ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Bahsettiğniz konuları kilitlesek veya silsek neden tartışmamıza izin verilmiyor denilecek,

İnsanların en çok yorum yaptığı konular tartışmaya açık ve kavga çıkmaya meyilli konular genelde,

Bilgi amaçlı açılan konulara yapılan yorum sayısını görüyoruz hepimiz; çok az sayıda.

Bu yüzden en çok tutulan sizin tabirinizle "seviyesi düşük" konularda, Tartışmaya müsamaha gösteriliyor emin olun, hatta zaman zaman çığrından çıksa da elimizden geldiğince hoş görüyoruz. Ama her şeyin de bir sınırı var, arada ufak müdahalede bulunmak zorunda kalınca yönetici kötü oluyor elbette.

Ayrı yandan çoğu üye de hangi durumların hangi cezaları gerektirdiğini bilmiyor, araştırmıyor da. Burada birkaç üye var isim vermek istemiyorum, çok bilgililer ve şikayet sisteminin kullanımını gayet iyi biliyorlar. Onlar bile zaman zaman olayın sıcaklığı ile garip çıkışlarda bulunuyorlar. Ben her seferinde tek tek sıkılmadan kuralları aktarmaya ve bilgilendirmeye çalışıyorum ancak lütfen bilmeyenler biraz çabalayıp öğrenmeye çalışsın. Sonra direkt bilip bilmeden bana veya diğer yöneticilere hakaret edilip bazen küfür ediliyor. Hoş bir durum değil tabi ki ..

ayrıca belirtmek isterim ki; yorumunuzdan gocunup yorum yazmadım, sadece sizin de benim için çok değerli bir üye olduğunuzu belirtmek istiyorum. Sadece o değer doğrultusunda cevap vermek istedim. Saygılarımla ...
    Bu forumda yüz yüze görüştüğüm insanlar var güzel dostluklar da edindim. Playstation bölümünde sayısız insana yardımcı oldum her bildiğimi hala aktarıyorum.

Geri kalanı ise sadece yorumlarını okuduğum insanlar yani onlar TSI almış almamış DSG almış almamış umrumda değil ki herkesin kendi bütçesi ve aklı var. Ben yorum yapar geçerim o kişi alır almaz. Olay bundan ibaret burada ancak troll üyelerin korunması artık burasının bir emek ve zaman hırsızlığına dönüştüğünün resmi olarak gösterimidir.

Ben sizden nefret etmiyorum veya seviyor da değilim ama bir nedenden dolayı istediğiniz gibi bir yönetici olamadığınızı da biliyorum. Siz emekli yönetici olduğunuzda yorumlarınız 180 derece değişecektir buna %100 eminim.

Benim uyarı aldığım mesajlar tahrik ise eğer bugün bu forumda cihanair, haberelectro, senersongur gibi isimlerin asla ve asla olmaması lazım.

Size de özel mesajdan attığım gibi bu uyarı benim için bir bitiş uyarısı oldu. Benim tepkim bu yönde başkaları beni ilgilendirmiyor hani herkesi protestoya çağırıyorum gibi bir amacım da yok ben yazmayacağım. Uyarı almaktan ceza almaktan sıkıldım hayır küfür etsem inanın daha az ceza alacağım.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Benim forumdan görüştüğüm kimse yok, uzun süredir tanıdığım ve takip ettiğim 1-2 kişi var, bu şahıslara çok büyük saygı duyarım. Ancak onlara da cezai işlem gerektiren durumlarda elim titremeden işlemi başlattım. Kendileri bana sitem de etti. Bizi buraya koymuşlar ise birinci amacımız adaletli davranmak olmalı. 24 saat giremiyorum, bazen mesaiye kalıyorum bazen hastam oluyor, vs. Dolayısıyla bir harekete bir gün bir işlem yaparken, benzerine ertesi gün gözden kaçırıp işlem yapılmıyor olabilir. Onun dışında zaten üst admin de cezayı gereksiz bulup reddedebilir. Biz de yanlış yorumlamış olabiliriz. DAha söylemek isteyip söyleyemediğim birçok şey var ancak, demek istediğim ufak bir şeye sinirlenip yorganı yakmayın.
  • quote:

Hocam karşı tarafı tahrik etmişsiniz, ısrarlar ikinci kez tahrik edici mesaj atmışsınız. Herkesin MErcedes alacak parası yok ne yazık ki.

Alıntıları Göster
    Zaten sizin kaçırdığınız nokta o. Adam 2006 model arabayı "Çöpe at sokaklar Mercedes dolu en kötü bi Egea al" demiş, onun mesajı silmeye gerek görmemişsiniz mesela.

Kaldı ki mesajımı silerken bana bir haber verseniz çok mu zahmet olurdu ki?
  • quote:

Zaten sizin kaçırdığınız nokta o. Adam 2006 model arabayı "Çöpe at sokaklar Mercedes dolu en kötü bi Egea al" demiş, onun mesajı silmeye gerek görmemişsiniz mesela.

Kaldı ki mesajımı silerken bana bir haber verseniz çok mu zahmet olurdu ki?

Alıntıları Göster
    Peki, bundan sonra size pm atacağım.

Bahsettiğiniz mesaj garip ve saçma bir mesaj ancak siz, karşı tarafı incitici bir mesaj attınız. Hoş değildi.

• quote:

Peki, bundan sonra size pm atacağım.

Bahsettiğiniz mesaj garip ve saçma bir mesaj ancak siz, karşı tarafı incitici bir mesaj attınız. Hoş değildi.

Alıntıları Göster
    İyi de ben gerçek dışı bir şey söylemedim, sağda solda "Babam altıma Fiat 500L verdi yok ben Honda Civic'e binmek istiyorum yok kardeşim BMW ile geziyor ben Fiat 500L'ye kaldım" minvalinde 'ağlanan' kişi kendisi. Kendi yaptığı davranış bu yani buna inciniyorsa böyle yapmasın.

Edit: Ha bir de, kendisi Fiat 500L'yi beğenmeyip milletin arabasını "Çöpe at sıfır araba al" diye küçümsüyor. Bu hoş mu peki?

Ayrıca taa 2005-2006'yı yıllarda takıldığım forumlarda bile bir yönetici mesaj silince otomatik PM geliyordu. Böyle bir sistemin bugün DH'de olmaması garip. Özellikle PM atmanıza gerek yok tabii, böyle bir sistem yoksa zaten bu sizin değil forumun eksikliği oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 23 Nisan 2018; 14:22:50 >

• Bu bugünkü yöneticilerin işi değil,
    Biz bu forumda yıllardır bunu ifade ettik, hemde yöneticilerinden sahiplerine kadar herkese defalarca anlattık.
    Bakın tam 10 yıl önce açtığım konu.

https://forum.donanimhaber.com/makul-uyelere-paye-verilmesi--25091824
    Ne demişiz
    "Bu forumda kalite her geçen gün gittikçe düşüyor.
    yazan sayısının artması,anlayan anlamayan herkesin her konuda fikir beyan edecek şekilde kendini görmesi,bir konuda problem yaşayıp hemen üye olup ondan sonrada her konuda her şey hakkında yorumlar yapılmaya başlanması, daha 3 aylık üye olan birisinin 1000 lerce mesaj yazması sonucu bir çok yıldız alarak yorumlar yapması ve bilgi arayanların bunların bilgileriyle yıldızları arasında doğru orantı kurması nedeniyle burada bir çok bilgili, donanımlı, sadece bildiğini paylaşan fanatik olmayan arkadaşın yorumları güme gidiyor.
    bu nedenle burada belli başlı yazılarını zevkle okuduğumuz,yorumlarından faydalandığımız, sorduğumuz sorulara verdikleri cevaplar ile hayatımızı kolaylaştıran üyelerin diğerlerinden arındırılması için nicklerinin üzerine,sağına soluna,altına bir ibare konularak bir ayrım yapılmasını teklif ediyorum.
    bu nasıl yapılır tartışılır ama bence bu artık gerekli.
    saygılarımla..."

o zamanlar forumda olan arkadaşların %99 u bugün forumda değiller, neden değiller çünkü trollerle uğraşmaktan yıldılar,
    denizkubi diye bir troll vardı mesela bugünkü mouseno gibi varsa yoksa ilgili ilgisiz her konuya reno yazıyor.
    hiçbirşey bilmiyor ama renoda reno diyor saatlerce tartışıp (tartıştığımız konu teknik bir konu yani ispatı mümkün bir şey) boş yere parmağınızı yorduğunuzla kalıyorsunuz. eee bir böyle iki böyle sonuçta insanlar uğraşmaktan vageçiyor.

tanergöde gibi bir forum kullancısını kaçırdılar bu forumdan (kendisiyle tartışmışlığımız vardır hiçbir zaman tanışmadık, konuşmadık ama yazılarını ilgi ile okurdum ve katılmadığım yerleride olurdu) yani bir forum yönetimi için bulunmayacak bir kullancıyı forumdan kaçırmış insanlardı eski yöneticiler.

15 yıllık forum kayatımda bugünkü istatisklere göre toplam 7 kişi beni banlamış şimdiye kadar kimseye hakaretten bir ceza almışlığım yok ama o zaman ki forum yönetimi beni süresiz forumdan attı, konuyu yargıya taşıyacağımı belirtince üyeliğimi geri alabildim.

Sebep neydi biliyormusunuz forum yönetimi ile tartışmamız (hakaret yok, tehdit yok hiçbirşey yok) sadece yönetici siyaset yapıyordu bende neden yaptığını sorgulayıp yöneticininde ceza almasını istediğim için.

Uzun lafın kısası bugünkü forum yönetiminin bence forumun bu halde olmasında zerreyi miskal katkısı yok, bir enkazı en iyi şekilde yönetmeye çalışıyorlar allah kolaylık versin.

uzun lafın kısası forum sahipleri için burasının bilgi paylaşılan, seviyeli bir yer olması falan hiç önemli değil, önemli olan tıklanma.

• En iyi şekilde yönetmeye çalıştıklarında sizle aynı fikirde değilim neden derseniz eğer :

Bu forumda Moeson mu neyse onu tutan kim peki ? Onun bu kadar saçmalamasına göz yuman kim ? Bizlere en ufak 1 cümlede uyarı verirken herkesi kışkırtan provoke eden bu adamlar 1 kere bile ceza almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

En iyi şekilde yönetmeye çalıştıklarında sizle aynı fikirde değilim neden derseniz eğer :

Bu forumda Moeson mu neyse onu tutan kim peki ? Onun bu kadar saçmalamasına göz yuman kim ? Bizlere en ufak 1 cümlede uyarı verirken herkesi kışkırtan provoke eden bu adamlar 1 kere bile ceza almıyor.
    Forum sahipleri trollerin forumda tutulmasını istiyor, çünkü onlar olmazsa konular uzamıyor kimse konu açmıyor, okunacak hiçbirşey kalmadı.

Hatta iddiamda dahada ileri gideyim o troll tayfanın bir kısmı forum sahipleri tarafından özel görevlendirilmiş kişilerdir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.