Şimdi Ara

Otomobil Genel Türkiye Buluşması 6 Mayıs 2012 Pazar GELEN HERKESE TEŞEKKÜRLER (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
4
Favori
25.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sapultra
    Hala etin lafında mısınız arkadaş ne mideymiş
    Benim arka koltukta topkek halley vardı bu kadar aç kaldığınızı bilsem verirdim

Arka koltuğa insan evladı sığmadığı için erzak dolabı olarak kullanmaya karar verdin herhalde.

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Arka koltuğa insan evladı sığmadığı için erzak dolabı olarak kullanmaya karar verdin herhalde.

Yok abi iki yolcum vardı son gece işleri çıktı,ben de Opet'ten birini çaldım
    Arka koltukta iki insan evladı rahat yolculuk yapıyor ya,sürücü tarafındaki koltuk yatırma şeysinin kırık olması ve sert süspansiyon yüzünden mide bulantısı yaşatması dışında yerimiz bol çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn
    Bi dahakinde daha deneyimli olup daha da kalabalık daha ucuza daha iyi ve daha güzel şekilde karnımızı doyurup üzerine bir de top getirip turnuva bile düzenleriz Yeterince kaynaşamadık ama tanıştığım herkes çok iyi insanlardı ve iyi ki tanışmışım dedirtti

Evet ilk buluşma olduğundan bizde Ankara ekibini pek tanıyamadık ama biraz muhabbet olanağı bulduğum vet147 ve Johnnn iyi arkadaşlardı .Haluk abi ve Vakur hocamı ayrı bir yere koymak şartıyla tabiki..

• quote:

quote:

quote:

Yok abi iki yolcum vardı son gece işleri çıktı,ben de Opet'ten birini çaldım
    Arka koltukta iki insan evladı rahat yolculuk yapıyor ya,sürücü tarafındaki koltuk yatırma şeysinin kırık olması ve sert süspansiyon yüzünden mide bulantısı yaşatması dışında yerimiz bol çok şükür

Şimdi koltuk yatırma zırtının kırık olmaswı durumunu tam anlamadım. Tam olarak hangi pozisyonda duruyor koltuk.

• Koltuğun pozisyonunda bi sıkıntı yok yahu.Önden arkaya geçiş için koltuğu öne yatırdığım sapı kırdım,arka tarafa geçiş sadece sağ taraftan var
    LPG'li Marea'n değil de Bravo HGT aracın olsa bilirdin

Koltuğun pozisyonunda bi sıkıntı yok yahu.Önden arkaya geçiş için koltuğu öne yatırdığım sapı kırdım,arka tarafa geçiş sadece sağ taraftan var

Bi HLX alsaydın senin de bunları bilmene gerek kalmazdı.

Koltuğun pozisyonunda bi sıkıntı yok yahu.Önden arkaya geçiş için koltuğu öne yatırdığım sapı kırdım,arka tarafa geçiş sadece sağ taraftan var

Sapı kırık olmadığı halde ayarım bozulmasın diye sadece sağ taraftan arkaya geçiren var.

Adı lazım değil baş harfi CANDAN.

• quote:

quote:

Bi HLX alsaydın senin de bunları bilmene gerek kalmazdı.

Arkaya oturacak olan düşünsün ya
    Zaten bunu bile parkedemiyorum,4 metre üzeri araç beni bozar

• Dodom Japon işte ne beklersin,Alman yapmış koltuk ayarı bozulmadan rahatça geçiliyor arkaya
    Ama işte sapı dandik yapmış gerizekalılar

Candan konusunu hiç açmayalım,Coşkun anlattı 90-120 gidip gelmişsiniz,ben de ulan niye yetişemiyor bunlar diyorum

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

resim yok yani :D

Koca konusu var yahu daha ne olacak.

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

quote:

Bi dahakinde daha deneyimli olup daha da kalabalık daha ucuza daha iyi ve daha güzel şekilde karnımızı doyurup üzerine bir de top getirip turnuva bile düzenleriz Yeterince kaynaşamadık ama tanıştığım herkes çok iyi insanlardı ve iyi ki tanışmışım dedirtti

Evet ilk buluşma olduğundan bizde Ankara ekibini pek tanıyamadık ama biraz muhabbet olanağı bulduğum vet147 ve Johnnn iyi arkadaşlardı .Haluk abi ve Vakur hocamı ayrı bir yere koymak şartıyla tabiki..

tesekkur ederim Hakancım nazik mesajın icin, seninle tanışmak konusmak da buyuk keyifti. Insallah tekrar gorusme imkanı buluruz kısa surede.

Coşkun arkadaşımıza emekleri icin de ozellikle tesekkur ediyorum. Ben cok memnun kaldım bulusmadan, tekrarını yapabilmek dilegiyle.
    Haluk hocam'a da bulusmayı olumsuzlestiren fotolar icin cok tesekkur ediyorum. Yagmurda cok ugrastı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Orijinalden alıntı: fbilker1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: set

İlkeri 45 kişi zor tuttuk, yıkarım burayı lan diye bağırıyordu, işletme sahibi korkusundan masanın altına sığındı, tir titriyordu, garsonlar yalvarıyorlardı ne olur yapma ilker abi, biz ettik sen etme diye... Sonuçta birer porsiyon daha ek et ve hafifletilmiş hesap........... Teşekkür ediyoruz kendisine...

ne de olsa Fenerli....

içimde bir ukde olarak kaldı o mangal olayı oysa gelirken ne hayallerim vardı

orada yapamadık burada yaparız kardeşim dert mi....

haluk hocam-set hocam ve ben haziran başına yaparız bi h.sonu planı

alırız balgatdaki köftecilerden harbi 3-5-10 kg köfte..

yaparız mangalı, gelen gelir...

Valla yapmak lazım, şöyle güzeeeel bi köfte yaparız, hatta şişte kebap yaparız patlıcanlı domatesli, oh missss.... Yanında şalgam suyu.... İstediğin kadar ye, pişmemiş, az gelmiş vs yok...

Gelmeyen zati pişman olur...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

1er kase yogurt, rus salatası, ekmek vs 18 tl. O da güzelmiş

+kola/ayran vs. onuda unutma

ayrıca göle karşı yedin onları manzarayı da say...

evet göl faktörü de var

neyse canlari sagolsun herkesin. bi dahaki buluşma ormanda olsun, mangalimizi mutlaka kendimiz yapalim, kesinlikle ama kesinlikle top getirelim. Biraz koşturalim, terleyelim,kaynaşalım... malumsapıkifade.gif

sende çok iyi birisin dostum :) dediklerine harfiyen katılıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.