Şimdi Ara

Otomobil acemisine araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtim, araçlar hakkında çok az bilgim var. Bu nedenle araç tavsiyesi yaparken tam, ayrıntılı araç isimleri verirseniz çok sevinirim.
    Konuya nerden gireceğimi bilemiyorum. Fiyat aralığı 25-35 bin tl arası ve bu aralıkta yakıt tüketimi en az ve iç ve dış aksamı kaliteli bir araç tavsiyesi istiyorum. Araç biraz genç işi olsun. Sadece dış görünüş olarak değil, iç donanım olarakda iyi görünüşlü ve özellikli olması önemli.
    Araç kesinlikle sıfır alınacağı için tavsiyeleri buna göre yaparsanız çok iyi olur.
    Opel corsa dikkatimi çekti benim, bu araç nasıl sizce?
    Birde araç almak için en uygun zaman nedir?(malum ötv zam geldi.)
    Şimdiden teşekkürler.

• renault cilio olabilir.
  • aveo classic hatchback tam tarifinize uygun arabadır. tavsiye ederim
  • Aveo classic yerine Yeni Aveo'lara bakılması bence daha iyi olur. Arada çok bariz fark var.
  • pardon 25-35 i ben 25-26 diye anladım..

o zaman tabiki yeni aveo, gözünüz kapalı alabilirsiniz yeni aveoyu.
  • Cevaplar için teşekkürler. Çevremde Chevrolet için piyasası yok(satarken) gibi şeyler denildiği için biraz önyargı oluştu. Daha yaygın markalar arsından(opel, volkswagen, ford...) tavsiyeler daha uygun olur. Ancak yeni aveo hatchback dış görünüş olarak pek gözüme hitap etmedi ama fiyat olarak gerçekten uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Cevaplar için teşekkürler. Çevremde Chevrolet için piyasası yok(satarken) gibi şeyler denildiği için biraz önyargı oluştu. Daha yaygın markalar arsından(opel, volkswagen, ford...) tavsiyeler daha uygun olur. Ancak yeni aveo hatchback dış görünüş olarak pek gözüme hitap etmedi ama fiyat olarak gerçekten uygun.

2009 chevrolet aveo hatchback aracım var. yeni aveo almak için, aracımı sahibinden e ilan koydum. 4 günde 20yi geçkin kişi aradı, bi 30a yakın da mesaj attılar.

rakamı tamamen sallıyorum, 25.000 dediysem 23.500e 6-7 alıcı buldum. (direk bugün görüselim hemen alayım dediler, 2 tanesiyle görüştük arabayı gördüler, el sıkışmak için bile ellerini uzattılar.)

2. el piyasası yok vs. hikaye bunlar, gelen mesajları vs. gösterebilirim inanmayana .)

araban temizse her türlü bulursun alıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 22 Ekim 2011; 0:22:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa
    2009 chevrolet aveo hatchback aracım var. yeni aveo almak için, aracımı sahibinden e ilan koydum. 4 günde 20yi geçkin kişi aradı, bi 30a yakın da mesaj attılar.

rakamı tamamen sallıyorum, 25.000 dediysem 23.500e 6-7 alıcı buldum. (direk bugün görüselim hemen alayım dediler, 2 tanesiyle görüştük arabayı gördüler, el sıkışmak için bile ellerini uzattılar.)

2. el piyasası yok vs. hikaye bunlar, gelen mesajları vs. gösterebilirim inanmayana .)

Aslında haklısın hocam, son cümlede herşeyi açıklıyor zaten. Ama dediğim gibi araç görünüş olarak tam olarak bana hitap etmedi. Yinede gidip yerinde görmekte fayda var, aracı kesinlikle aklıma yazdım.

• Beyler bu mudur. 25-35 bin tl arası tavsiye edilebilecek tek araç yeni aveo mu sadece?
  • quote:

quote:

Aslında haklısın hocam, son cümlede herşeyi açıklıyor zaten. Ama dediğim gibi araç görünüş olarak tam olarak bana hitap etmedi. Yinede gidip yerinde görmekte fayda var, aracı kesinlikle aklıma yazdım.

en azından bi gidip gör şu günlerde bu tarz fiyatının hakkını veren alınabilecek bi araç pek kalmadı

• Yeni Chevrolet Aveo otomatik HB 1.4 16V LT AT 36,019 TL Geçen hafta Arkadaş aldı Pazarlıkla 35,200 verdiler..İzmir Kavuklar showroomu...

Kredi ile alacaksan şu aralar Aylık 300tl taksit imkanıda var.Eger Aveo yu beyenmediysen.

SEAT İBİZA Var.

1.2 lt TSI 105 hp COPA Plus 36.800 copa plus tam sana göre olabilir.Üstelik 1.2 turbo motor Vergiden oldukça tasarruf ediyor..

İbizayıda beyenmedin diyelim:

Fiat punto evo 5K MY LIFE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP

+Tüm opsiyonlar

SKYDOME
    EVO KİT
    ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER
    ASSIT KİT

onuda beyenmedin:

MİTSUBİSHİ COLT 1.3 ELEGANCE AMT 34.505 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 22 Ekim 2011; 13:42:01 >
  • quote:

Beyler bu mudur. 25-35 bin tl arası tavsiye edilebilecek tek araç yeni aveo mu sadece?

O seviyedeki araçların en üst donanımlısı yeni aveo.

Daha fazla isterseniz punto, getz, polo, colt, jazz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Yeni Chevrolet Aveo otomatik HB 1.4 16V LT AT 36,019 TL Geçen hafta Arkadaş aldı Pazarlıkla 35,200 verdiler..İzmir Kavuklar showroomu...

Kredi ile alacaksan şu aralar Aylık 300tl taksit imkanıda var.Eger Aveo yu beyenmediysen.

SEAT İBİZA Var.

1.2 lt TSI 105 hp COPA Plus 36.800 copa plus tam sana göre olabilir.Üstelik 1.2 turbo motor Vergiden oldukça tasarruf ediyor..

+Tüm opsiyonlar

SKYDOME
    EVO KİT
    ASSIT KİT

onuda beyenmedin:

arkadasınıza sağlam kar yaparak satmışlar.

3 gündür her gün kavuklara gidiyorum yeni aveo için.

1.4 hatchback otomatik LT için 32.300
    1.4 hatchback otomatik LTZ için 35.100 fiyat aldım. baya bi indirdiler bana, keske arkadasınız da biraz daha pazarlık yapsaymıs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Yeni Chevrolet Aveo otomatik HB 1.4 16V LT AT 36,019 TL Geçen hafta Arkadaş aldı Pazarlıkla 35,200 verdiler..İzmir Kavuklar showroomu...

SEAT İBİZA Var.

+Tüm opsiyonlar

SKYDOME
    EVO KİT
    ASSIT KİT

onuda beyenmedin:

arkadasınıza sağlam kar yaparak satmışlar.

3 gündür her gün kavuklara gidiyorum yeni aveo için.

1.4 hatchback otomatik LT için 32.300
    1.4 hatchback otomatik LTZ için 35.100 fiyat aldım. baya bi indirdiler bana, keske arkadasınız da biraz daha pazarlık yapsaymıs

İyi fiyat almışsınız otomatik Lt için 32bin dedilerse süper valla.

Arkadaş Sunroofda eklettirdi ama Yinede fazla almış..Bakalım Bende belki bayramdan sonra aveo düşünebilirim.

• Yorumlar için teşekkürler herkese. Yeni aveo'yu yerinde görmek farz oldu artık ama alacak olursam hatchback yerine sedan alırım.
    Onun dışında aracın LS modeline LT veya LTZ modellerinde bulunan özellikleri eklemek mümkün mü? Örneğin LS modelinin özelliklerine ek olarak sadece "Elektrikli arka camlar" ve "Arka park sensörü" özelliklerini eklemem mümkün mü?
    Birde son olarak araç almak için ne zamanı beklemek lazım?(fiyat için)
  • İbiza 1.2 lt TDI CR 75 hp Reference 37.300 - pazarlılkla bişeyler olabilir bence

YAKIT TÜKETİMİ*
    Şehir İçi (lt / 100 km) 4,6
    Şehir Dışı (lt / 100 km) 3,3
    Karışık (lt / 100 km) 3,8

Otomobil acemisine araç tavsiyesi
  • Ibiza ,Polo alınabılır.Ibıza almak ıstersenız poloya gore daha donanımlısını alabılırsınız
  • öğrenip satacaksanız pali, clio. biniciyseniz yeni aveo.
  • Mazda 2 veya Ford Fiesta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.