Şimdi Ara

???OTOMATİKLER NEDEN DAHA YAVAŞ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok yaw çok memnunum hızlanmasıda konusunda da 2 ye taktığım sürece gayet etkili.
    sat aracı demişsin ama zaten problem orada ben satmak istemiyorum ve aracımdan çook memnunum sadece performans arttırsam nasıl olur diyorum yani illa performans manuel araçlarda mı olacak ben hiç görmedim otomatikde belki ilki benden çıkar :)
    Today Tomorow Toyota Tofaş
    Cumhuriyet'e sahip çık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

eskiden ışıklarda kapışırdık (bundan 10 sene önce)
    söylemesi ayıptır modlular haricinde elimize veren olmadı allaha şükür.

otomatla dragmı yapılırmısya nerde sızın becerınız herşey arabaya almıs yanı sen sadece köklüyosun gazı
    Today Tomorow Toyota Tofaş
    Cumhuriyet'e sahip çık!
  • Bizde de honda civic otomatik var. 4 vitesli 1,2,1-2-3 ve 1,2,3,4 seçenekleri var. Yani nerdeyse istediğin zaman istediğin vitese atabiliyosun. Ama hepimizin bahsettiği bi hantallık mevcut. Ve hele şu son vitesin çok uzun tutulması tam rezalet birşey. Çünkü araç 3. vitesde 160 yapıyor. Sonra 4e atınca bekle babam bekle... gerçi düz bi yol yakalayıp da deneyemedim de 170de 4de pek bi tepki vermiyo :( Manuel olsa 170'le giderken 4e düşersin abanırsın falan...
  • manuel vites herzaman öndedir kalkış için yalnıız kalkıştan sonra100 geçtinmi automatic lerde ozaman avantaj kalkıyor çükü otomatk vites devir artınca vitesi attırır manüalde ilk zaman zttırma size kalır
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.