Şimdi Ara

Otomatik yenileme Kapalı ama para çekilmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen ay 1 aylık gold 1$ almıştım ve Otomatik Yenilemeyi kapatmıştım fakat 1 aylık yenileme yapılmış ve 9.99$ a ve hesabımda limit olmamasına rağmen sizce neden ve yapmalıyım

• okadar kolaymı sanıyordun kapamayı paypalsa hesabı kapat derim
  • Olmaması lazımdı, ilk defa duyuyorum açıkçası. 1 aylık gold başladığına göre, iade de olmaz. Önce site üzerinden bir kez daha kontrol et, açık mı kapalı mı? Kapalı gözüküyorsa, araman lazım. Skype ile çok ucuza arayabilirsin
  • Sanıyorum otomatik yenilemeyi kapatmadınız, onun yerine paypaldan xbox aylık çekim aboneliğini kaldırdınız.
    Herkes bu hataya düşüyor.
    Bunu kaldırsanız bile microsoft aylık parasını çekiyor, çekemezse avans gibi eksiye yansıtıyor. 3 ay bu şekilde uzatıp parasını alamazsa hesabınızı donduruyor. Bir daha ne gold kodu aktif edebliyorsunuz ne puan.
    Bu 1$ gold tuzaklarına kanmayın. Adamlar bununla parayı kazanıyorlar. Alması çok kolay ama iptal etmesi tam tersi çok zor. :)

Telefon etmek yerine daha kolayıhttp://support.xbox.com/en-GB/contact-us adresinden Microsoft Xbox Support Canlı Destek ile chat ortamında görüşebilirsiniz.

• hiç irtibat kurmadan , yani aramadan yada mail falan atmadan bu otomatik yenilemeyi kapamanın bi yolu vardı. hatta ben öyle kapatmıştım aylar önce aldığım 1 aylık 1$ lık üyeliğimi. sonrada RGH ye geçtim ztn pek sarmadı live :D ama bi çaresi vardı o oto-renew i kapatmanın. tekrar bi kontrol et kapalımı açıkmı diye bence
  • kapalı olduğundan eminim işte buda foto.
     Otomatik yenileme Kapalı ama para çekilmiş
  • Böyle birşey varsa kredi kartını iptal ettiririm ileride. Bu ne ya ? İstemesen bile para çekiliyor karttan. Yuh.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xbox üzerinden zune hesabı açtın mı? 9.99 çekiyor otomatik eğer açtıysan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megamefta

xbox üzerinden zune hesabı açtın mı? 9.99 çekiyor otomatik eğer açtıysan.

evet ya açmıştım nasıl kapatacam peki kardeşim
  • zune.net üzerinden account diye bi yer vardı ordan automatic reneval diye çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

quote:

Orijinalden alıntı: megamefta

xbox üzerinden zune hesabı açtın mı? 9.99 çekiyor otomatik eğer açtıysan.

evet ya açmıştım nasıl kapatacam peki kardeşim

Aynen hocam onu kapatman lazım bende tam o salak şeyi download a bastım yana yazmışlar sonradan gördüm otomatik uzatılacak falan diye,xbox.com da support var orda online chat var ordaki elemana yaz iptal edin diye ediyorlar hemen iptal ettirdim ben öyle veya zune.com danda yapabilirsin
  • zunedem halletim kardeşim
  • jemsbir kullanıcısına yanıt
    kanka bu foto nun olduğu sayfaya nasıl giricez ya bi sorusunum var

mümkünse linkini verebilirmisin o sayfanın
  • Konu eskiymiş ama benim başıma daha da beteri geldi.
    1 aylık deneme açıp otomatik yenilemeyi kapatmıştım, o bitince 1 yıllık gold aldım sonraki ay bir baktım 1 aylık deneme de devam etmiş 1 aylık para kesmeye çalışmış karttan. Kartta para olmadığı için beklenen ödemelerde gözüküyordu.
    İrtibata geçtim MS ile iptal ettiler o ödemeyi.
  • Konsolda veya xbox sayfasında kredi kartı bilgilerinizi komple silin. İhtiyaç olduğunda ekler tekrar silersiniz. Böyle yapınca sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Konu eskiymiş ama benim başıma daha da beteri geldi.
    1 aylık deneme açıp otomatik yenilemeyi kapatmıştım, o bitince 1 yıllık gold aldım sonraki ay bir baktım 1 aylık deneme de devam etmiş 1 aylık para kesmeye çalışmış karttan. Kartta para olmadığı için beklenen ödemelerde gözüküyordu.

Hoca efendi bana da yardımcı olur musun ?
    Ben de 1 yıllık üyelik alıcaktım bugün baktım denemeside var deneme üyeliği aldım AC yi indirmeye başladım (indirme sürüyor) 5 dk sonra Gold üyelik kayboldu ne konsolda ne de internette göremiyorum otomatik ödemeyi de kapatamıyorum çünkü öyle bi seçenek yok kartı siliyim dedim o zaman da talimat var diyor kapanmıyor :(
    Sen yardımcı olamıcaksan bari nereye başvurcaz onu söylermisin müsteri hizmetleri falan yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeTeina -- 2 Temmuz 2015; 0:00:53 >

• Bankanızın internet işlemlerine girip açık provizyon'u kapalı yaparsanız otomatik çekim yapılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTeina

quote:

Ben de 1 yıllık üyelik alıcaktım bugün baktım denemeside var deneme üyeliği aldım AC yi indirmeye başladım (indirme sürüyor) 5 dk sonra Gold üyelik kayboldu ne konsolda ne de internette göremiyorum otomatik ödemeyi de kapatamıyorum çünkü öyle bi seçenek yok kartı siliyim dedim o zaman da talimat var diyor kapanmıyor :(
    Sen yardımcı olamıcaksan bari nereye başvurcaz onu söylermisin müsteri hizmetleri falan yok mu ?

http://support.xbox.com/tr-TR/contact-us
    Buradan MS'le irtibata geçip çözmen lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeTeina

quote:

http://support.xbox.com/tr-TR/contact-us
    Buradan MS'le irtibata geçip çözmen lazım.

Ben nedense canlı destek bulamamıştım yarın bakıcam çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.