Arkadaşlar merhaba , vitesli motor kullanmayı bilmiyorum öğretecek kimsemde yok o yüzden otomatik veya düğmeli vitesli Racing makine arıyorum ama bulamıyorum honda vfr var oda 25-30 milyardan başlıyor bana biraz akıl verirmisiniz Racing motor hastasıyım öğrenmek için en fazla 2 ay sürem var 2 ay içerisinde kesin almak istiyorum bu motoru Lütfen yardım edin
öyle bir vites seçeneği süpersport için uygun değildir yani agresif kullanım için üretilmiş motosikletler bunlar bu nedenle manuel viteslidir hepsi
ayrıca vfr sport touring tarzıdır
vitesli motor konusunda profesyonel eğitim veren yerler var (BMW Honda Yamaha gibi markaların sürücü kursları mesela) tavsiyem onlardan eğitim almandır
ilk motor olarak süpersport almakta hiç mantıklı değildir ayrıca pek çok konu var ilk motosiklet ile ilgili forumda arama yaparsan daha bilinçli olarak düşünebilirsin
ilk motor olarak hyosung 250 R düşünüyorum aslında biraz korkumu yenmek için tabi önce kurs
VFR dediğin gibi sport touring ama racing havası veriyor insanı grenajlarda ufak bir oynamayla racing haline gelebilir.
Bir çok racing motor süren arkadaşlarım var arkasına binmişliğim bir çok kez var ama utanıyorum banada öğretirmisiniz demeye çok garip geliyor bana o yüzden bende konuyu buraya açıp fikir almak istedim.
o kurslar ne kadar mesela ?
haftaya 4 aylığına istanbula gideceğim orada kurs görebilirim elimde şuanda 1.500 TL birikmiş para var bunu bit hyosung 250R parasına denk getirdiğimde ise motoru alabilirim ?
hondanın güvenli sürüş 1 eğitimi var 320 tl şuan bn kaydımı yaptırdım tavsiye ederim.
Nerden yaptırıyorsunuz ? Peki bu sürüşten sonra ehliyet vermiyorlar değil mi ? Ehliyet için ayrı yazılıyorum
Öğrenmeye çalışmanın neresi utanılacak şey hocam. Bence de eğitim alarak başlarsanız problem yaşamazsınız. Ha ben illa otomatik istiyorum ama motosiklet olsun diyorsanız mana 850 alabilirsiniz. Ancak ikinci eli pek yok çünkü ya önyargı var millette ya da alan satmıyor keyfinden.
Hocam öylede ne bilim biraz utangaç bir insanım istanbulda bulunduğum sürede gidip honda güvenli sürüş eğitimine katılacağım ve ondan sonrada hyosung GT250R alacağım neden 250R diyecek olursanız diğerlerinin iskeleti daha küçük duruyor ve benim boy-kilo orantıma göre kötü gözüküyor 250R alıp 10-12 ay kadar kendimi eğiteceğim ve ondan sonra allahın izniyle GSX R-600 veya RR600 alacağım
Hocam öylede ne bilim biraz utangaç bir insanım istanbulda bulunduğum sürede gidip honda güvenli sürüş eğitimine katılacağım ve ondan sonrada hyosung GT250R alacağım neden 250R diyecek olursanız diğerlerinin iskeleti daha küçük duruyor ve benim boy-kilo orantıma göre kötü gözüküyor 250R alıp 10-12 ay kadar kendimi eğiteceğim ve ondan sonra allahın izniyle GSX R-600 veya RR600 alacağım
En mantıklı tercih; eğtim + 125/250cc ile başlangıç. Hayırlı olsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme