Şimdi Ara

OTOMATİK VİTES SORUNU!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
16.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: huso52

iyi geceler . cevabiniz icin cok tesekkurler. persembe gunu Ford servis e araci götürdüm, kaldirdilar altindaki Plastik koruma yi söktü 5 dakkika bakindi geri takti ,indirdi ,ne oldu dedim
    yag degistircek yeri bulamadim dedi . nasil yani. alman yada alman markasinin kendi servisinde yayi degistiremedi. ben sok oldum kaldim. daha önce böylesini görmemis.
    iyi de bu arac cin mali degil . uzay dan da gelmedi. bu arac Ford burasida Ford sevisi nasil olur.... ? simdi birde avusturya da sevise götürücem yine persembe günü bakalim
    bunlar ne yapicaklar cok merak icindeyim.size yazarim iyi geceler herkeze ..

olamaz böyle bi saçmalık..... eğer bu doğru ise fordun 444 lü hattına kesinlikle bildirin durumu
  • òncelik le bayraminiz kutlu olsun. ne yazikki dogru. baska ford da degistirdim. ama bu arada ford servislerine hic guvenim kalmadi. vites kusun dan gelen sesi adam bu normal dedi. bu gun siradan bir tamirci bakti vites kutusun da bosluk var zamanla hepsi bozulur dedi. tamiri 3 bin euro dan basladigini soyledi.Avusturya da. su an artik gizum araba falan gormek istemiyo. son bir aydir kosusturmadan biktim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 2000 model 2.0 rxe 115lil otomatik laguna alacağım ama bir sorunum var sadece manuel 1 olan vitese geçmiyor arac baska herhangi bir problemi yok rampada kayma yok vitrs gecisleri guzel ama vites kolu 1e gelmiyor sizce sorun ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 2000 model 2.0 rxe 115lil otomatik laguna alacağım ama bir sorunum var sadece manuel 1 olan vitese geçmiyor arac baska herhangi bir problemi yok rampada kayma yok vitrs gecisleri guzel ama vites kolu 1e gelmiyor sizce sorun ne olabilir

• slmlr cümleten... bir arkadaşımda 98 model camry 3.0 v6 var geçenlerde otomatik vitesi arıza yapmıştı içi yanmış demişler(ne demekse) 3000 tl bedelle tamir etmişler anacak şuan araç max.120 km sürate anca çıkıyo başka gitmiyo konuyla ilgili bilgisi tecrübesi önerisi olan tüm arkadaşlardan ricam desteklerini esirgemesinler...

not: usta bu enfazla böle olur başka olmaz araç eski filan demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

sn karaslan,

Foruma eskisi kadar sık girmiyorum. ancak gördüm yazdığınızı.. sizin sorununuz bence solenoid adı verilen parçalar ile ilgili.. bir diğer ihtimal de balatalar olabilir. takdir edersiniz ki uzaktan çözülmesi zor..

MERHABA aracım ford mondeo 2001 mk2 kasa otomatik şanzıman.
    sorunum şu şanzıman karter keçesinden çok çok az ve koyduğum fotodaki kahverengi yuvarlaktan yağ kaçıyor.
    bu kahvrengi yuvarlak nedir ne işe yarar nasıl değişir. bi usta değişmesi için şanzıman inmeli dedi 700lira fiyat verdi conta ile birlikte
    başka usta gerek yok 200lira dedi
    lütfen yardımcı olun yuvarlaktan gelen yağı durdurmak için şanzıman inmelimi ve masraflımı olur.
    Bu mesaja eklenen görseller:

OTOMATİK VİTES SORUNU!!!!!!

• Benim problemim geçen gün başladı. Aracım Audi A6 3.0 Tdi Quattro 2004 model. Araç 3. vitesten 4e zor geçiyor ve bu problem olduğu zaman triptoniğe alamıyorum. Kendim değiştirmek istedim ancak triptoniğe geçmedi ve vitesin kaçta olduğunu gösteren gösterge işlevsiz hale geldi. Kaçıncı viteste olduğunu göstermemeye başladı. Aracı kapatıp tekrar çalıştırdığımda bu problem gidiyor. Bir kaç gün içerisinde 2 defa yaptı bunu. Sebebi ne olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Değerli arkadaşlar,

2002 model Jaguar X-Type 3.0 V6 kullanmaktayım. 1 ay kadar önce satın aldım. Araç 274.000 km'de.
    Başka hiç bir sıkıntı yaşamamama rağmen, eğer normal devirde giderken birden yüksek gaz verirsem aracın içinden küt! diye bir ses geliyor ve bir anlığına araç beni arkama-koltuğa çok sert şekilde çarptıracak bir hareket yapıyor.

Bu ciddi bir sıkıntı mı? Nereden kaynaklanıyor olabilir sizce? Ve tahmini olarak ne kadar maliyet çıkartır bana?

Çok teşekkür ederim şimdiden yanıtlarınız için.
  • g940 greyder ve vites gecislerinde gecikme yapiyo buda vuruntuya sebep oluyo nedeni ne olabilir. servis normal diyo ama daha onceden yoktu sanjiman grup dislisini degistirdikten sonra bu olmaya basladi

• 2009 model Mazda 3'te otomatik viteste 4. (son) viteste seyir halindeyken 5-10 dakikada bir araç yeni vitese geçecekmiş gibi gaz alıyor ve bir titremeyle 5 saniye içinde normale dönüyor.

Neden olabilir acaba?
  • 2006 model mondeomda vites d konumuna alınca kendini doğrudan manuel mod alıyor ve devir kesiciye gelince veya ben manuel vites yükseltiyorum arcın gidişi vs sorun yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz
  • teko99 kullanıcısına yanıt
    O sırada HOLD ışığı yanıyor mu???
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Yok, herhangi bir ışık yanmadı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.