Şimdi Ara

Otomatik Vites Geçişi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın bir zamanda 2001 model otomatik vites LPG li mitsubishi carisma comfort aldım. 2 gündür aracın otomatik vitesinde bi sorun görmeye başladım. sorunun ortaya çıkış nedeni P 'den D ye aldığımda araç N de ve D de gösterdi ve N yanıp sönmeye başladı. bu sırada arabanın EOBD ( Motor Kontrol Sistemi Arızası ) ışığı yanmaya başladı ve halada yanıyor. Aracı kenara çekip stop edip yeniden çalıştırdım ve D ye aldım. bu sefer araç otomatik olarak vites atmamaya başladı. sonra durup vites değiştirip yeniden D ye aldım düzeldi. Bugünde bu şekilde D ye aldığımda otomatik olarak vitesin değişmediğini gördüm ve vites i 3 e veya başka bi vitese alıp yeniden D ye getirdiğimde bazen düzeliyor bazen 2 3 denemede düzeliyor. Araç LPG li olduğu için ve o EOBD lambasının yandığındanmı bu duruma geldi. tam olarak sebebini bilemiyorum. duruma göre arabayı servise götürücem. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Aracı fazla zorlamadan bir ustaya gösterin diyeceğim ama bu işin gerçek ustası piyasada çok az
    bulunduğunuz yer neresi Mitsubishi servis varsa yakınlarda oraya götürmeniz daha iyi olur...
  • Araba 2 gün üstüste ilk başta böyle yaptı daha sonra duzeldi. 3 gün normal olarak geçişleri sağladı. yarın yine bakacağım bi problem olucakmı. vites geçişi düzgün yapamadığından D ile N nın aynı anda yanmasından dolayı sanırım bu sorun oluştu ve motor kontrol arızası ısığı yandı. acaba safe moduna mı aldı vitesi. cunku 1. vitesten 2 ye geçmiyor 4bin 5bin devir devam ediyor. vitesi 3 e veya baska bi vitese alınca duzelıor. şanzumanda bişey yoktur ınsallah. bu durumu yasamıs yada bı bılgısı olan bırı varsa bı fıkır sunabılırse cok sevınırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites problemi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.