Şimdi Ara

otomatik seiko saat almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık bir 5 yıl önce seiko saat almıştım 5 yıldır takıyorum gerçi ne pili bitti nede bozuldu sorunsuzca kullanıyorum şuan aklımda yeni bir saat lalmak var ama bu sefer otoma tik düşünüyorum...özellikle seikonun otomatik saatleri güzel ve sağlam oluyor.

şuan kullandığı seiko saatim bu  otomatik seiko saat almak?  otomatik seiko saat almak?

düşündüğüm otomatik seiko ise bu  otomatik seiko saat almak?  otomatik seiko saat almak?

sizce almak istediğim saat nasıl hepsiburadada indirimli 399 tl diğer sitelerde 500-600 tl civarı...birde otomatik saatler çok sorun çıkartır mı? evladiyelik saat modelleri olur ya bu saatte öyle midir sizce? işin açıkcası saati almak en az 10-15 yıl sorunsuzca kullanmak istiyorum yok pil zayıfladı yok pil bitti gibi sebelerden ötürü otomatik saatte karar verdim.sizce bu saat bana uygun mu? kısaca bu saat alınır mı?yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 2 Şubat 2014; 13:05:27 >

• Seiko nun en ucuz otomatik saatlerini bile ( sıfırları 250 TL den başlayan) 10-15 sene sorunsuz kullanabilirsiniz...Fiyat uygun , orjinal ise alınabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozburun

Seiko nun en ucuz otomatik saatlerini bile ( sıfırları 250 TL den başlayan) 10-15 sene sorunsuz kullanabilirsiniz...Fiyat uygun , orjinal ise alınabilir...

evet orjinal hocam hepsiburada da en ucuz burada buldum ama şu günlük saniye sapmaları kafama takıldı bu bir sorun mu yoksa normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Seiko nun en ucuz otomatik saatlerini bile ( sıfırları 250 TL den başlayan) 10-15 sene sorunsuz kullanabilirsiniz...Fiyat uygun , orjinal ise alınabilir...

evet orjinal hocam hepsiburada da en ucuz burada buldum ama şu günlük saniye sapmaları kafama takıldı bu bir sorun mu yoksa normal mi?

ortalama 10-15 sn sapma (+/-) normaldir değil 300 Tl lik 3.000 Tl lik otomatiklerde de vardır bu o yüzden kafaya takacak bir konu değil..
  • hozburun kullanıcısına yanıt
    Hocam birde Orient ler var özellikle mako serisi ki mako çok hoşuma gitti sizinde fikrinizi almak isterim fiyatları hemen hemen aynı sizce hangisini almalıyım
  • quote:

Hocam birde Orient ler var özellikle mako serisi ki mako çok hoşuma gitti sizinde fikrinizi almak isterim fiyatları hemen hemen aynı sizce hangisini almalıyım

Orient Mako bence yukarıdaki SRP167 den daha kibar ve her ortama gidecek bir saat.... Kalite ve fiyat da birbirinden çok farklı değildir, Mako rahatlıkla alınabilir.
  • quote:

quote:

Orient Mako bence yukarıdaki SRP167 den daha kibar ve her ortama gidecek bir saat.... Kalite ve fiyat da birbirinden çok farklı değildir, Mako rahatlıkla alınabilir.

Hocam bu mako aklımı çeldi geçen bir arkadaş sıfır 300 Tl ye almış kısmetse bende alacağım birde bakım falan istiyor mu bu saatler ömürlük saat diye biliyorum ama ben...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam bu mako aklımı çeldi geçen bir arkadaş sıfır 300 Tl ye almış kısmetse bende alacağım birde bakım falan istiyor mu bu saatler ömürlük saat diye biliyorum ama ben...

• quote:

quote:

quote:

Elbette insan yapısı mekanik ürünler bunlar ve bakım yapılmalı, genel standart 5 senede bir bakım yapılmalı derler buna uyulduğu takdirde ve dikkatli kullanılırsa ( otomatik saatler darbe ve düşmelere karşı pillilerden daha hassastır) gerçekten ömürlük olabilirler. Mako alınabilir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elbette insan yapısı mekanik ürünler bunlar ve bakım yapılmalı, genel standart 5 senede bir bakım yapılmalı derler buna uyulduğu takdirde ve dikkatli kullanılırsa ( otomatik saatler darbe ve düşmelere karşı pillilerden daha hassastır) gerçekten ömürlük olabilirler. Mako alınabilir...

sağolun hocam bakalım bir arkadaş makoyu 300 tl ye almış varsa bende alırım kasa yapısı seikodan daha iyi gibi geldi bana tabi yanılıyor da olabilirim......

• hocam arkadaşınız nereden aldı acaba mako'yu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6733

hocam arkadaşınız nereden aldı acaba mako'yu ?

ankara sincanda bir saatçiden almış hocam....
  • otomatik modellerde sapma olması normaldir
  • Sizin mevcut saatiniz, otomatik olan modelden kat kat güzel ve estetik bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.