|
OTOMATİK ŞANZIMAN VURUNTU (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şanzıman yağı değişti + 2 defa buji ve kabloları değişti + bobin değişti + boğaz kelebeği değişti + motor kulağı değişti + 2 defa manifold contaları değişti.quote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
Şanzıman yağını değişin. Bunu tam miktarımda ve gerekli prosedürde yapmaya özen gösterin.
Bunlar 1 ayda yapılan işlemler maalesef çözüm olmadı. Vuruntu rolantide beklerken çok hafifce oluyor yalnız yine rolantide titreme var. En son benzin döküp yakıcam aracı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben parasından kaçamıyorum 4 değil 8 dese bugün veririm de yapan usta yok piyasada alayı dükkana doldurmuş suriyeli bebeleri gelde iş yaptır bunlaraquote:
Orijinalden alıntı: fero01
2006 golf te aynı problemi yaşadım ve maalesef şanzıman beyni ( chip ) değişti. İlerde muhtemelen artıcaktır o vuruntu ve titreme. Özel bir serviste değişim yapıldı o zaman 4.000tl ye patladı.
2008 1.6 FSI Passat vuruntu ve R modunda anı hareketlenme sorunu var. İzmit'te önereceğiniz usta var mıdır, problem nedir? Tesk
-
Merhaba hangi şehir ben nedir acaba ustanın numarası ? Teşekkürler
YEŞİL OTO - ÖZKAN USTA
0532 516 96 96
Özkan Usta'nın yeri Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesinde
-
Otomatik Şanzıman ustası ve Tamiri Konusunda 2024 Yılı için Güncel Uzman Kadrosu ile 25 Yıllık kaliteli ustaları ile Karahan Otomatik Şanzıman Şaşmaz Ankara - İvedik Ankara - Ostim Ankara - Yıldız Oto Sanayi Ankara Adreslerinde sizleri bekliyor
www.citbu.com
Otomatik Şanzıman Tamiri Mağazasına Ait Tüm İlanlar - Citbu.com - Ücretsiz Hizmet Sektörühttps://www.citbu.com/magaza/otomatik-sanziman-tamiri-55
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X