Şimdi Ara

Otomatik Şanzıman Ustası Tavsiyesi (İzmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Bugün aracımla işe gittim. Yolda herhangi bir sorun yaşamadım. İş dönüşü aracıma bindiğimde kontağı çevirdim ve aracım çalıştı ancak otomatik vites arıza lambası, el freni ikaz lambası, yağ lambası ve akü lambasının yanık kaldığını, vites ekranına herhangi bir görüntünün gelmediğini ve kilometre ekranında da "EAC FAİL" yazdığını gördüm. Kontağı kapatıp aracı tekrar çalıştırdım. Bu sefer "EAC FAİL" yazısı ortadan kalkmış, biraz önce saydığım ikaz lambalarının halen yanık kaldığını ve vites ekranında da halen görüntü olmadığını gözlemledim.

    Yaklaşık 1 saat sonra tekrar aracımı çalıştırmak istediğimde, bu sefer aracımın marş basmadığını gördüm. Bulunduğum ilçede sürekli bana yardımcı olan ustamı aradım, durumun elektriksel bir hata olduğunu söyleyerek başka bir ustayı tarafıma yönlendirdi. Aracıma kablo ile akü yüklemesi yapıldı ama hiç bir şey değişmedi ve aracı çekiciyle sanayiye getirdik. Sanayide de elektrik aksamı kontrol edildi ancak sorunun yüksek ihtimal otomatik vites sisteminden kaynaklandığı kanaatine varıldı.

    Bu nedenlerle aracımı tamir ettirebileceğim İzmir'in herhangi bir yerinde otomatik şanzıman işinden anlayan, tavsiye edebileceğiniz bir usta/firma var mıdır?

    ARAÇ: 2004 model benzinli (lpgli) fiestadır.







  • konu eski ama bana da usta tavsiyesi lazım otomatik vites için.
    siz nerede yaptırdınız?
  • SALİH OTOMATİK ŞANZIMAN SERVİSİ(salih usta)

    Maslak Atatürk oto sanayi sitesinde gerçekten 10 numara usta tavsiye ederim0532 227 80 24

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.