Şimdi Ara

Otomatik punto hakkinda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hesaplı bir araba bakıyorum 30 ile 40 bin arasundaki araçlar bitik sitede cok araca baktım gönlüme gore bisey bulamadım pahalı aracta almak istemiyorum malum ülke gündemi her an issiz kalma riskim var

Bulduğum arac 2011 punto 95 beygir dizel otomatik cam tavanlı en dolu paketi boyasi kazasi yok 80 bin kilometrrde fiyati 50 bin

+ artıları

Cam tavan

Dizel oluşu

Içi disi tertemiz

Mtvsi dusuk 150 lira

Kafama takılan otamatigi nasıldır netten baktım iyi diyende var kötü diyende var perfonmans beklentim yok bana masraf cikartmasin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyttt -- 12 Aralık 2018; 17:40:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Punto ve otomatik

ikisi bir araya gelince çileden çıkar insan

uzak durun derim
  • Daha ucuza Daihatsu Sirion alır geçerim!!!!!
  • Keske su konu baslıklarını usulüne uygun yazsanız. Konu hakkında ufak bir fikir veren bir mesaj olabilir mesela “arkadaslar yardım lazım” yerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +

• 2012 modelini sıfır aldık kullanıyoruz, millet bilmeden kafadan sallamış hemen punto ve otomatik olmaz felan gibi, bi tanesi iyice komik sirion alırmış hey allahım.

Duologic yarı otomatik tek kavrama şanzımanı olan 95hp B sınıfı için oldukça geniş görünüşü arabaya benzeyen çok tok 1245kg ağırlığı ile yola gayet güzel oturan 140-150 km/h hızlara kadar hiç sarsmadan ok gibi giden bir araçtır punto.

İtalyan montaj olup işçilik muhteşemdir. Motorunu , kaportasını çoğu B sınıf araçta bulamazsınız o kadar düzgün ve sorunsuzdur.

Tek kavrama şanzumanlar içerisinde en problemsiz olanı duologic dir. Üstelik 5-6 bin tl gibi fiyatlara komple yenilenebilen bir şanzuman olduğunuda belirteyim.

Araç temiz ise alınır ve gayet sorunsuz binilir, biz 6 yıldır tek bir sıkıntı yaşamadık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niyetim fiati kötülemek kesinlikle değil ama fiat otomatik viteste iyi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o paralara golf 6 bile var siz düşünün punto zayıf ve güvensiz

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

o paralara golf 6 bile var siz düşünün punto zayıf ve güvensiz
    90 bin liraya da BMW 7.60i Long var hocam. 100 bandında Chrysler 300C, Lancia Thema dolu. Bu arabalar varken golf alınır mı? 7.60 Long diyorum, V12 445 beygir.

Gerçi durbosu ile desegesi yok o yüzden ucuz

• Eski nesil Dualoogic lerde hidrolik sızdırmaya bağlı sorun yaratabiliyordu diye hatırlıyorum. Bi ara onu çözmüş olmalılar ki yakın zamanda hiç duymadım, denk gelmedim. (2007 civarı olması lazım bu sorunun)

Fiat forumlarında daha detaylı sorabilirsiniz hocam şanzımanı. Kullanan arkadaşlar detaylı bilgi verir. Eliniz yatkınsa bozulursa nasıl tamir edeceğinizi de anlatırlar

Performans olarak tek kavramalı robotize bir şanzıman. Gidip DSG- DCT ile kıyaslamak olmaz, biri S350 ise öteki polo olur.

Şanzımana vites değiştirmesi için gaz pedalıyla komut verirseniz oldukça yumuşak bir şekilde atıyor vitesleri. Dip gaz kaldırıp ayağınızı gazdan hiç çekmeden hızlanırsanız kavrarken vites attığını hissettiriyor doğal olarak.

Birde manuel moda aldığınızda vites yükseltmeye hiç karışmıyor. Saatlerce redline gitseniz dahi bir üst vitese geçmiyor. Sadece stop etmemek için devir düştükçe bir alt vitese geçip orda kalıyor.

Motor VGT modelse (95lik ise benimkiyle aynı olmalı) güzel motor. Parasına göre sağlam masrafsız bozulursa da parçası ucuz bir motor. Performansı ikinci el düşündüğünüzden motor açılmıştır üzmez. Sıfır alırsanız ilk 11 bin kmde performans yok. Sonra açılıyor.

• bu piyasada o fiyata sizi fazlasıyla memnun eder otomatik kullanıyorum ben . tabi ki çok konforlu bir otomatik vites olmayabilir belki , ama öyle çileden falan çıkarmaz , çileden çıkmak için dsg ve edc problemlerine bakabilirsiniz.

benim punto yüz bini devirdi standart bakım haricinde hiç üzmedi şükür (60 binde almıştım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 13 Aralık 2018; 2:0:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.