Şimdi Ara

otomatik oto en az yakanı(dizel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam lpg li almaktan vazgectim.otomatik dizel alacam.hangisi en az yakar.tabiilk maliyette uygun olmalı.ikinci el alabilicem.önerilerinizi bekliyorum.

• Bence bu piyasa koşullarında dizel otomatik araç için fiyat performans açısından en iyi seçenek astra classic. Garantisi devam eden 2011-2012 hatasız araçları 43.000-45.000 TL arasında bulabilirsiniz.
  • bende en az yakan ve sorunsuz dizel araç araştırıyorum.
  • otomatik dizel dediğiniz zaman alternatifler zaten çok azalıyor..

renault clio, megane,

fiat punto, bravo

opel corsa astra

gibi gibi...

öncelikle maks verebileceğiniz rakamı belirtin bence, ona göre en iyi araç önerisini alabilirsiniz arkadaşlardan..
  • ustad taş çatlasın 30 lira veririm.altında olsa daha iyi olur.
  • 1.5 dCi+EDC kombinasyonu gayet ekonomiktir.Ama 30 lira demişsiniz.

Galiba Astra Classic bakılabilir.
  • 30 bin tl ye alacağın dizel otomatik haşat olmuştur artık , rakamı biraz arttırman lazım, temiz linea 1.3 mjet alınabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    en iyi dizel motor.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma ama ayranin yok icmeye... 30 liraya dizel otomatik degil saglam benzinli otomatik zor bulursun yapacagin en guzel sey honda civic veya golf alip lpg isletip ama kendin isleteceksin en kalitelisini yaptirip bedava dunyalari gezmektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün itibariyle 1,3 multijet lounge s&s cam tavanlı dizel otomatik punto aldım, aylarca araştırdım hem otomatik olsun hemde dizel olsun hemde sıfır araç olsun dedim... böyle diyince seçenekler baya daralıyor, seçenekler içerisinde fiyat donanım olarak en uygun punto duruyordu ... bence araç alırken kendinize şunu sorun, amaç mı araç mı? ben araç dedim punto aldım... amaç deseydim ds4 felan olabilirdi.. fiyat da güzeldi faizsiz kampanyada vardı. anahtar teslim 20,000 tl 24 ay faizssiz kredi ile toplamda 43,750 tl mal oldu... istanbul şehir içi trafiğinde işimi görür diye düşünüyorum... acizane tavsiyem tanımadığınız bilmediğiniz kişilerden dizel de ikinci el almamaya gayret edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Kusura bakma ama ayranin yok icmeye... 30 liraya dizel otomatik degil saglam benzinli otomatik zor bulursun yapacagin en guzel sey honda civic veya golf alip lpg isletip ama kendin isleteceksin en kalitelisini yaptirip bedava dunyalari gezmektir.

yaptıgınız yorum sacma . benim ayırdıgım butce o.ama olur ama olmaz.bende biliyorum sıfır arac almayı.ama baska yatırımlar yapıyorum.80-90 a daire almak varken.yarısına oto almam.daire alır kiracı sokarım.sacmalık yani.forumda herkesin babasının soyadı koç yada sabancı sanırım.saçmalık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

bugün itibariyle 1,3 multijet lounge s&s cam tavanlı dizel otomatik punto aldım, aylarca araştırdım hem otomatik olsun hemde dizel olsun hemde sıfır araç olsun dedim... böyle diyince seçenekler baya daralıyor, seçenekler içerisinde fiyat donanım olarak en uygun punto duruyordu ... bence araç alırken kendinize şunu sorun, amaç mı araç mı? ben araç dedim punto aldım... amaç deseydim ds4 felan olabilirdi.. fiyat da güzeldi faizsiz kampanyada vardı. anahtar teslim 20,000 tl 24 ay faizssiz kredi ile toplamda 43,750 tl mal oldu... istanbul şehir içi trafiğinde işimi görür diye düşünüyorum... acizane tavsiyem tanımadığınız bilmediğiniz kişilerden dizel de ikinci el almamaya gayret edin

hayırlı olsun.Allah kazasız belasız uzunca yıllar kullanmayı nasip etsin.söylediğin ücret beni aşar .otomatik takıntım yok.düz alırım ama annemde sürecek o sebeple mecburen bu defa otomatik alacam.

aracının yakıt sarfiyatı kac lt olacak peki.1.3 bende dusunurum aslında 2.elini tabi...vergisi dusuk olur ama yakıtta en az 1.5 dci diyende var 1.3 multijette ben 11 ay istanbul şehiriçindeyim 1 ay uzun yol yaparım o da totalde 3000km 3500 km olsun .kalan hep kısa mesafe yani...

lpg arastırmadım dgl ki..

lpg de de lpgye gecmesi için benzin kullanman gerekiyormus...ee benim gunluk ev iş arası olsa olsa gidişim 4km olsun altı bile olabilir olcmedim 3-4-5 olsa ne değişecek..aksamda aynı yani taş çatlasa 10km gunluk hele kısın anca bu kadar..arada benzin yakacam gene ne anladım lpgden?

kısacası emin olsam burada sormam zaten gider alırım :D emin olamadım..

• teşekkür ederim Allah daha güzellerini sizlere nasip etsin... arkadaşlarla konuştuğum kadarıyla şehir içinde 5,5 civarında tüketimi varmış, araçla ilgili kronik yada baş ağrıtan bir soruna rastlamadım, kullananlar memnun, birde puntolar italyada üretiliyormuş ithal araçlar, bu durum iyimidir kötümüdür orasını bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

teşekkür ederim Allah daha güzellerini sizlere nasip etsin... arkadaşlarla konuştuğum kadarıyla şehir içinde 5,5 civarında tüketimi varmış, araçla ilgili kronik yada baş ağrıtan bir soruna rastlamadım, kullananlar memnun, birde puntolar italyada üretiliyormuş ithal araçlar, bu durum iyimidir kötümüdür orasını bilmem

ustad istanbulda mısın şehiriçi yakıtı bana yazar mısın ölçebilirsen bi ara...neticede otomatik dizel yakıtı ne kadar değişecek gorelim.5.5.lt gayet ii
  • O paralara işiniz zor ama 308 listenin kenarına bir yere yazın.
  • punto dışında zor, eski kasa citroen c4'ler var ama onlar sorunludur. başka araç zor bu fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

quote:

Kusura bakma ama ayranin yok icmeye... 30 liraya dizel otomatik degil saglam benzinli otomatik zor bulursun yapacagin en guzel sey honda civic veya golf alip lpg isletip ama kendin isleteceksin en kalitelisini yaptirip bedava dunyalari gezmektir.

yaptıgınız yorum sacma . benim ayırdıgım butce o.ama olur ama olmaz.bende biliyorum sıfır arac almayı.ama baska yatırımlar yapıyorum.80-90 a daire almak varken.yarısına oto almam.daire alır kiracı sokarım.sacmalık yani.forumda herkesin babasının soyadı koç yada sabancı sanırım.saçmalık!

Arkadasim ne sabancisi ne kocu sen yanlis anladin! Koc degil sabanci degil 30 bine alabilecegin araclari saydim o fiyata dizel otomatik alamazsin cunki yok. Belki punto alabilirsin ama dizelde hassas motor otomatikde hssas sanzuman ve dizelin sanzumana aktarimi mesakatli bir islem o yuzden ikinci el biraz skntili golf al lpg ile %120 uyumlu ucuza gezersin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadasim ne sabancisi ne kocu sen yanlis anladin! Koc degil sabanci degil 30 bine alabilecegin araclari saydim o fiyata dizel otomatik alamazsin cunki yok. Belki punto alabilirsin ama dizelde hassas motor otomatikde hssas sanzuman ve dizelin sanzumana aktarimi mesakatli bir islem o yuzden ikinci el biraz skntili golf al lpg ile %120 uyumlu ucuza gezersin .

ustad lpg de ne kadar yakacak sehir içi sen biliyorsun o aracın lpg versiyonunu oyle anlıyorum

• Bazı arkadaşlar at gözlüğü takıp kendilerini 3-5 marka ile kilitledikleri için sana yok öyle bişey diyorlar.

Peugeot 308 lerin dizel otomatiklerini 30 civarına bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e125527

Bazı arkadaşlar at gözlüğü takıp kendilerini 3-5 marka ile kilitledikleri için sana yok öyle bişey diyorlar.

Peugeot 308 lerin dizel otomatiklerini 30 civarına bulabilirsin.

• quote:

quote:

takılma bu tiplere sen , 30.000 tl ye dizel ferrari bile bulursun f1 :) fiat punto bulabilirsin motoru en azından tescilli .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.