Şimdi Ara

OTOMATİK KUPA BASKI MAKİNESİ - SIFIR REZİSTANS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
4
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 OTOMATİK KUPA BASKI MAKİNESİ - SIFIR REZİSTANS
    OTOMATİK KUPA BASKI MAKİNESİ - SIFIR REZİSTANS
    Merhabalar, kupa baskı işine girmek için üniversite öğrencisi iken aldığım cihazı sabit bir işe girip düzenimi kurduğum için satmak istiyorum. Yaklaşık 50-60 adet başarılı baskı aldım, eşe dosta satarak iyi para kazanmıştım. Baskı makinesine 1 yıl önce yeni rezistans taktırdım, yeni rezistans ile 5-6 kupadan fazla basmadım. Sabit bir işim, gelirim ve düzenli bir hayatım olduğu için vakit ayırıp bastığım kupayı satmaya uğraşacak vaktim yok. Gönül rahatlığıyla kısa sürede amorti edip kara geçebileceğiniz bir sektördür. Ürüne kefilim hem amorti edeceğine hemde sıfır ayarında olduğuna. Kesin alıcı iseniz, dilediğiniz kupaya baskı alıp görselini paylaşabilirim. Lütfen ciddi iseniz ulaşınız aksi halde ne siz yorulun ne ben boşa baskı yapıp masraf yapmim.

Ürünü aldığınızda püf noktalarını detaylı bir şekilde anlatacağım aynı gün çatır çatır baskı yapıp işe atılabilirsiniz.

ST-110 Kupa baskı makinesinin avantajları;

-Sublimasyon kupa baskısı yaparken "basıncını nasıl ayarlayacağım?" diye düşünmenize gerek kalmaz. Tamamen otomatik olarak kupayı en ideal şekilde kavrar!

-Sublimasyon baskı işlemi gerçekleştirirken, kupa baskı presinizin başında beklemenize gerek kalmaz. Unutmalara karşı bu sistem tamamen otomatik olarak belirtilen sürede bitecek ve baskınızı en güzel şekilde alacaksınız! Baskı bitince otomatik olarak kupayı bırakır ve sesli uyarıda bulunur.

-Dijital kontrol paneli ekranı kullanımı çok kolaydır.

Kupa baskısı yapmak artık çok kolay! Bu harika ürünle birbirinden güzel kupalara istediğiniz baskıyı yapabilir, harika sonuçlar elde edebilirsiniz!

Power: 280 W

Voltaj: 220V - 110V

Ağırlık: 2.8 kg

Transfer Parametreleri: 180 °C - 180 saniye
    [simage][/simage][simage][/simage]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ürünü nerde görebiliriz fiyatta en son Oluru nedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.