Şimdi Ara

OtomatiK araç yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abiler arkadaşlar ailem için otomatik araç arıyorum ilk defa araç alcagim birilerine yardım istediğimiz de her kafadan bir ses çıkıyor bu yüzden araç alamıyoruz ve bende kendi kafama göre dogrusuyla yanlışıkla almaya karar verdim şu aralar 2. Elin çok aettiğinin farkındayım çoğu kişi hazır artmjsken bende satayım diyip piyasanın anasını ağlatmaya başladı 2000 model bir araca 27 28 milyar para vermek hiç ama hiç içimden gelmiyor tek isteğim ailemin biraz konforlu ve yakıt konusunda olduğu kadar tasarruf edebilmesi. Forumlarda tecrubeli abilerimizden ve ustatlardan bilgi almak istedim ne alacağım artık gerçekten bilmiyorum bakmadım araç kalmadı Toyota olsun honda olsun Ford reno Citroen hydai 3o bine kadar butce var illa bu fiyata almak zorunda değiliz tabiki. 20 liraya bi accent de alabilirim 25 e bir toyoto da alabilirim hangi arabaya ne kadar vermem lazım hiç bir fikrim yok umarım yanlış bir şey yazmamjsimdir. Yardımcı olanlardan şimdiden allah razı olsun her bilgi için teşekkürler.







  • 27'ye falan bırakırsa şu araç olabilir.

    Yetkili bayiinin aracı iken şuanki sahibi alıyor ve 3 yıldır da biniyor..

    Dizel, otomatik, donanım da gayet iyi. 2009 model dizel otomatik


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2009-model-145000-de-1.6-hdi-otomatik-citroen-c4-sahibinden-294034615/detay
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Leş hocam kusura bakmayın ama. Hem tip iğrenç hem şanzıman tek kavrama yarı otomatik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç paraya kaç model hangi marka arabalara bakmam lazım kimse yok mu sitede




  • Şimdi öncelikle söyleyeceklerim bütçeniz bugünün piyasasında otm bir araç için oldukça düşük. Yüzlerce ağır hasar kayıtlı araç çıkar karşınıza, bulduğunuz temiz araçlarda da yok robotizeymiş, yok tüketimi yüksekmiş o kadar bakmayacaksınız. 3 kuruşa 5 köfte olmuyor. Lpg taktırıp idare edeceksiniz. Zaten hepsi atmosfeirk luyor, küçük hacim atmosfeirk ve otm şanzımanda düşük tüketimli araç bulmanız zaten mümkün değil.

    İlave olarak düşük modelli garantisiz araç alacağınız için kesinlikle yetkili serviste tam expertiz yaptırarak almanız lazım ki şanzımanına falan iyice bakılsın. sonra aldığı9nızda şanzıman sıkıntı çıkarırsa masrafı başınızı ağrıtır. O yüzden alacğaınız adamla baştan konuşun yetkili serviste expertiz yaptıracağım size uygun mudur diye. İstemezse baştan eleyin o aracı.

    Malesef hem kazasız, hem otm araç olarak arayınca o bütçeye pek büyük aileye göre araçlar çıkmıyor. Biraz küçük araçla idare etmeniz gerekecek. Benim göz atmanızı önerebileceğim birkaç araç:

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ogretmenden-hatasiz-otomotik-beyaz-melek-1.4-16-valf-97-beygir-297490337/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-degisensiz-orjinal-67-binde-otomatik-vites-292004728/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2010-kazasiz-degisensiz-otomatik-aveo-273102152/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-dusuk-km-renault-clio-3-kazasiz-268727638/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-81400-km-brclpg-muayne-2017temmuz-tamotomatik-elegance-297243317/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acill-83-binde-kazasiz-degisensiz-292592396/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-70bin-km-de-orjinal-hatasiz-nadir-bulunur-temizlikte-arayanlara-291601352/detay

    Size önerilerim:

    1. Beğendiğiniz modelin özelliklerini, varsa kronik sıkıntıları internette kontrol edin, düşünüyorsanız lpg uyumuna bakın.
    2. Galeriden araç almayın
    3. Araca bakmaya gitmeden önce plakayı tramerden kontrol edin
    4. Önce telefonda sahibiyle expertiz konusunda anlaşın aracına güvenmiyorsa, yan çiziyorsa araca bakmaya boşuna gitmeyin.
    5. Araca bakmaya giderken yanınızda boya kalınlık ölçer götürün, ya da bilen biriyle gidin. Komple aracın boyasını ölçün, sahibinin dediği şekilde çıkarsa sonra expertize götürün, dediği gibi çıkmazsa direk boşverin boşyere expertiz parası ödemeyin, piyasa kazlaı aracı boyasız diye bilmeyene satmaya çalışan çakal dolu.
    6. Mutlaka yetkili serviste expertiz yaptırın, şanzımanın sorunsuzluğundan emin olun.
    7. Serviste sigorta kısmında aracın şase ve motor kodunu kontrol ettirip herhangi bir kazası üçkağıdı olup olmadığını öğrenin.
    8. Bu yukarıdaki ilanlardaki arabalar temiz güzel ama hepsi yüksek fiyat çekiyor hepsinde en az 1000-1500lira pazarlık payı olduğunu bilin. Direk söylenen fiyata ok demeyin.
    9. Aracı alır almaz YETKİLİ SERVİSTE bakımını yaptırın. Özellikle trigeri ve şanzıman yağını değiştirmelerini isteyin.


    Son olarak çoğu insanın karakteri zaten telefon konuşmasında belli olur. Düzgün, efendi, dürüst adamın da konuşması belli olur, varsa aracın sıkıntılarını açık açık söyler. Ama ağzı susmadan bir kamyon laf yapıyorsa, sürekli yarım ağız laf çeviriyorsa, abi söyle, abi böyle diye abim ayağı yapıyorsa şüpheli yaklaşın. Piyasa çakal dolu. Hiç anlamıyorsanız arabadan iyi anlayan bir ustayla, arkadaşınızla gidin.




  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    15 kaza nedir 145 bin km de, 300-500 ler neyse de 1000tl üstü her kayıttan işkillenmek lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADANS -- 7 Mayıs 2016; 13:05:10 >
  • Hocam 2008-09-10 punto. Accent era 30bine. Bunlara bakabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    YazdıklarınıZ fazlasıyla doğru bu fiyata çok kaliteli bir araç aramiyor uz işin gerçeği alacağımız aracı zaten direk exper sokacagiz arabayla içli dişli olmadığımız için tanıdık bir ustada çok sadece etrafımizda olan es dost yani bir kaç abi ile ancak oyle gidebiliriz. Teşekkürler ilginiz için
  • 21 22 ye 2001 2002 accent lere bakıyordum bir ara bunlar hakkında ne dersiniz yada Toyota 2000 vvti için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.