Şimdi Ara

Otomatik araç tavsiye Honda jazz yaris

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir araç alacağız sorunsuz otomatik vitesli 45-50-60 bandında şua araçlar hakkında yorum yaparmısınız veya başka sorunsuz otomatik varsa onuda yazabilirsiniz

sahibinden.com
    Honda / Jazz / 1.4 / Joy / Düşük km otomatik sorunsuz Jazz sahibinden.comda - 701457078
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-dusuk-km-otomatik-sorunsuz-jazz-701457078/detay

sahibinden.com
    Toyota / Yaris / 1.33 / Fun / sahibinden masrafsız sahibinden.comda - 704295254
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-masrafsiz-704295254/detay

sahibinden.com
    Toyota / Yaris / 1.33 / Cool / sahibinden temiz araç sahibinden.comda - 710276904
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-temiz-arac-710276904/detay

sahibinden.com
    Honda / Jazz / 1.4 / ES / 2005 model sahibinden sahibinden.comda - 696217245
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2005-model-sahibinden-696217245/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 yaşında hiç bir özelliği olmayan,kazaları olan, kutu gibi bu arabalara ben 60 küsür bin vermem. hele 0rada ki 2005 jazz 43 bin küsür fiyat tam bir facia! bence sizde iyice bir düşünün derim,biraz daha araştırın başka markalara da bakın.
    Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzakdağ

7 yaşında hiç bir özelliği olmayan,kazaları olan, kutu gibi bu arabalara ben 60 küsür bin vermem. hele 0rada ki 2005 jazz 43 bin küsür fiyat tam bir facia! bence sizde iyice bir düşünün derim,biraz daha araştırın başka markalara da bakın.
    Teşekkürler yorumun için araç piyasası çok yükseldi. 2018 poloyu 90 bine satmak zorunda kaldım 40-50 arası sorunsuz otomatik seçeneği malesef yok gibi birşey . Çok övülen tam otomatik aldık oda elimizde patladı , şimdi eskiden kullandığım cvt şanzıman araç bakıyorum ,

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

mitsubishi colt amt
    Colt aklımda olan bir model ama fiyat olarak avantajlı birşey bulamadım, satmaya kalkışıncada çok zorlanılır.

Toyota Yaris için 2012 den sonraki kasa 1,33 motorlu bir model Cvt şanzıman otomatik bulun temize, düzenli olarak bakımını yaptıktan sonra ömürlük kullanırsın.

Diğer modellerin benzinli modelleri verimsiz. Ya şanzımanı eski tip 4 ileri ya da motorları çok demode. İbiza polo 1,2 tsı bulabilir misiniz bilmem. Bulsanız bile hem motor olarak hem şanzıman olarak o fiyat bandındaki araçlarda sorun çıkarma ihtimali çok yüksek.

Bir de bazı tipler var o paraya onu almam bunu almam diyenler. O paraya temiz golf passat bulsunlarda alalım.

Civic vs corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Merhaba şuanlık 2017 yaris kullanıcısı ve 15 yıllık toyota kullanıcısı olarak şunları söyliyim:
    Honda jazz 2012-2016 arası yok. 2012 ve öncesi 1,4 motoruda çok demode ve fazla yakan bir araç.

Toyota Yaris için 2012 den sonraki kasa 1,33 motorlu bir model Cvt şanzıman otomatik bulun temize, düzenli olarak bakımını yaptıktan sonra ömürlük kullanırsın.

Diğer modellerin benzinli modelleri verimsiz. Ya şanzımanı eski tip 4 ileri ya da motorları çok demode. İbiza polo 1,2 tsı bulabilir misiniz bilmem. Bulsanız bile hem motor olarak hem şanzıman olarak o fiyat bandındaki araçlarda sorun çıkarma ihtimali çok yüksek.

Bir de bazı tipler var o paraya onu almam bunu almam diyenler. O paraya temiz golf passat bulsunlarda alalım.
    Jazz lardaki aşırı fiyat dengesizliği nedeniyle bende Yaris bakmaya başladım , bu araçların LPG ile uyumu nasıldır , tecrübe ettiniz mi

• ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    colt'un alıcı kitlesi var, oldukça kolay satılabiliyor. temiz bir colt iki gün bile kalmıyor ilanda. kulaktan dolma bilgilere inanmayın derim
    Malasef insanlar piyasa yapmak yerine ölücü arıyorlar. 4 yıl jazz modeli gelmedi sonra çıktıktan sonra 2.eller yeni fiyata göre şekil alıyor. Bende şuanki yarise bakarken çok araştırdım Jazz'ı malasef hepsinin elinde patlar böyle.

Toyotaya gelirsek. 1,33 motor lpg uyumludur. Eğer yüksek model düşük km aramıyorsanız o fiyatlara 1,6 auris ve corollalar var onların 1,6 motorlu modellere bakabilirsiniz. Daha performanslu ve üsy segment diye söylüyorum. Yaris 1,33 ufak araç olduğundan motoru gayet yeterli. Lpg kullanmadım ben hiç ama bu motorun hâlâ satılmasının sebebi lpg uyumlu olması. Tanıdığım var lpgli kullanan. Ayrıca facebook grubu ve toyota forumların lpgli kullancıları bulabilirsiniz. Zaten ilana baktığınız araçlar lpgli olarak daha çok ilan vardır zannımca ya da yarı yarıyadır.

• 2005 model jazz kullandım 3 yıl. Sınıfının en geniş aracıdır. Arkadaşımın yarisi ile karşılaştırdığım zaman iç hacim olarak yarisden çok daha geniş olduğunu söyleyebilirim. Eğer yarise tüp taktıracaksanız bagajı baya küçülecektir diye düşünüyorum. Otomatik vites cvt biraz değişiktir hantaldır ama neredeyse sorunsuzdur(spor modunda hantallığından eser kalmaz ama yakıtı artırır). Yanlış hatırlamıyorsam km de 6-7 litre arası lpg yakıyordu sakin kullanımda. Bu arada lpg ile en uyumlu araçlardandır. Japonlar genelde lpg ile uyumludur zaten. Direksiyonu çok hafiftir. Kronik sorunu şudur, lpg ile bobin patlatır. senede bir kaç bobin değiştirirsin.

Orijinalden alıntı: lost in turkey

2005 model jazz kullandım 3 yıl. Sınıfının en geniş aracıdır. Arkadaşımın yarisi ile karşılaştırdığım zaman iç hacim olarak yarisden çok daha geniş olduğunu söyleyebilirim. Eğer yarise tüp taktıracaksanız bagajı baya küçülecektir diye düşünüyorum. Otomatik vites cvt biraz değişiktir hantaldır ama neredeyse sorunsuzdur(spor modunda hantallığından eser kalmaz ama yakıtı artırır). Yanlış hatırlamıyorsam km de 6-7 litre arası lpg yakıyordu sakin kullanımda. Bu arada lpg ile en uyumlu araçlardandır. Japonlar genelde lpg ile uyumludur zaten. Direksiyonu çok hafiftir. Kronik sorunu şudur, lpg ile bobin patlatır. senede bir kaç bobin değiştirirsin.
    Honda jazz ı 5 yıl önce kullandım bobin arızası olmasada her yıl 8 buji birde akü bitiyordu , ama genel olarak sorunsuzdu. Şimdi fiyatlara baktığımızda 40 bine temiz araç yok maalesef

• benimde tavsiyem yaris olur ve 1.33 motor lpg ile mükemmel yürür.yalnız 3 e 5 bakmayın sakın ha bağcılardaki galerilerden araba almayın.birde esenyurt takilerden alayı düzgün arba satmaz bunların.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.