Şimdi Ara

Otomatik araç alacağım polo ,ibiza ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 55 bin tl bütçem var otomatik ibiza 1.0 dsg ile polo 1.2 tsi dsg arasında kaldim . İbiza arkası dar Diye vazgeçtim. Polo hiç aklımda yoktu eylül ayı satış oranlarını görünce zarar etmeden satarım diye poloya yöneldim, acaba yeni kasayımi bekleyim yoksa 2.el başka bir otomatik arabamı yöneleyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu ben de yaşamıştım. İbiza almaya gidicektim ve vw servisinden arkadaşımla konuştum, ibizanın ilk ve son sahibi olacaksan al dedi, seat güzel marka ancak 1.0 motor türkiye buna alışık değil, 2.el piyasası henüz adam akıllı yok dedi. Şu an 1200 kmde polo kullanıcısıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdaErdem

Aynı durumu ben de yaşamıştım. İbiza almaya gidicektim ve vw servisinden arkadaşımla konuştum, ibizanın ilk ve son sahibi olacaksan al dedi, seat güzel marka ancak 1.0 motor türkiye buna alışık değil, 2.el piyasası henüz adam akıllı yok dedi. Şu an 1200 kmde polo kullanıcısıyım.

Hayırlı olsun arda bey, ne kadar fiyata hangi renk aldınız? Birde dsg si nasıl ek garanti yaptınız mı ? İç genişlik olarak tatmin ettimi ? Çok soru sordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Şu an 4600 km'de yazıyorum bu yazıyı:) Beyaz Comfortline aldım liste fiyatı 59500 iken. Daha önce 2010 passat 1.8 TSİ kullandım, DSG benim için en üst konforu sunan otomatik vites ancak kullanımına dikkat etmek lazım arabanın ağırlığını şanzımana vermemek lazım, garanti 2 yıl uzatım yaptırdım faiz indiriminden yararlanmak için, içgenişlik 2 kişi yeni evli için ideal her arkaya binen 2 kişiye rahatmısınız diye sorduğumda rahat olmayanına rastlamadım, ancak 3.kişi biraz sıkışıyor her haliyle B segmenti araç bagaj passattan sonra hayli bir küçük geldi.

Şu an VW ÖTV kampanyası var yararlanmanızı tavsiye ederim eğer Vw'de karar kıldıysanız.Şayet 30 Kasımdan sonra fiyat artışı söz konusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.