Şimdi Ara

OTOM.GEN. BÖLÜMÜ ZAMAN GEÇTİKÇE KİRLENİYOR !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce gerçekten faydalı yetişkin bir konu silindi.Trafikte yaşanan basit şeyleri bile olay edip konu açılmasınıda eklenek gerek. Mesela hatırladığım kadarıyla; bayanlar sizede yol vermiyor mu, beni yakın takip ediyorlar, adama yanında duran aractan laf atmışlar konusu bile açıldı. Tamam açılsın ama bunların yeri otomobil genel değil KONU DIŞIdır.Bu konuların hiç kimseye zerre faydası yok, konu dışında olması gereken bir çok konu genelde açılıyor arada gerçekten faydalanılacak konular ve destek isteyen arkadaşların konuları kaynayıp gidiyor.

Adminlerin bu bölüme bu açıdan biraz daha önem göstermesini temenni ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 23 Ekim 2016; 0:01:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012-2013'den sonra forum kalmadı abi önceden ne konular olurdu ne güzel sohbet ve bilgi paylaşımı ortamı olurdu.Şimdi saçma sapan konular saçma sapan yorumlar.Başka forum olsada değerli üyeler orada buluşsalar az ve öz konularda bilgi paylaşımı yapılsın çok isterim ama herkesin destek vermesi gerek.Artık ben eğlencesine takılıyorum,konuları geziyorum.Facebook gruplarında takılmak bile daha güzel.Kısacası Oto genel artık can çekişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

2012-2013'den sonra forum kalmadı abi önceden ne konular olurdu ne güzel sohbet ve bilgi paylaşımı ortamı olurdu.Şimdi saçma sapan konular saçma sapan yorumlar.Başka forum olsada değerli üyeler orada buluşsalar az ve öz konularda bilgi paylaşımı yapılsın çok isterim ama herkesin destek vermesi gerek.Artık ben eğlencesine takılıyorum,konuları geziyorum.Facebook gruplarında takılmak bile daha güzel.Kısacası Oto genel artık can çekişiyor

Haklısın ama sorun sadece üyelerde değil. Adminlerede birşeyler oldu son zamanlarda. Haber vermeden bilgilendirme mesajları atmadan mesajlar veya konular silme geri dönüşler yapmama gibi tutumlar sergilemeye başladılar.

Bu konunun benzerini başka bir üye arkadaş açtı tam girdim bu yorumu yapıcam birde baktım konu uçmuş. Silinmiş, konu sahibine pm attım , güzel bir noktaya değindin ne oldu diye onunda haberi yok pat diye silmişler. Akabinde ben açtım bu konuyu otomobil genele açtım baktım pat diye buraya aldılar. Öyle konular var orda adama camdan el hareketi yapıyorlar geliyor genele konu açıyor orda kalıyor ama bu konu konu dışına taşınıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

2012-2013'den sonra forum kalmadı abi önceden ne konular olurdu ne güzel sohbet ve bilgi paylaşımı ortamı olurdu.Şimdi saçma sapan konular saçma sapan yorumlar.Başka forum olsada değerli üyeler orada buluşsalar az ve öz konularda bilgi paylaşımı yapılsın çok isterim ama herkesin destek vermesi gerek.Artık ben eğlencesine takılıyorum,konuları geziyorum.Facebook gruplarında takılmak bile daha güzel.Kısacası Oto genel artık can çekişiyor

Haklısın ama sorun sadece üyelerde değil. Adminlerede birşeyler oldu son zamanlarda. Haber vermeden bilgilendirme mesajları atmadan mesajlar veya konular silme geri dönüşler yapmama gibi tutumlar sergilemeye başladılar.

Bu konunun benzerini başka bir üye arkadaş açtı tam girdim bu yorumu yapıcam birde baktım konu uçmuş. Silinmiş, konu sahibine pm attım , güzel bir noktaya değindin ne oldu diye onunda haberi yok pat diye silmişler. Akabinde ben açtım bu konuyu otomobil genele açtım baktım pat diye buraya aldılar. Öyle konular var orda adama camdan el hareketi yapıyorlar geliyor genele konu açıyor orda kalıyor ama bu konu konu dışına taşınıyor...

Bende aynı fikirdeyim.Bu forum'un adam olması için önce zaten adminlerin silbaştan yenilenmesi lazım.Trollerin mesajına,konularına dokunana yok.Bizim en ufak mesajı uçuruyorlar.Bundan sonra bende trollük yapacam

• her konuda var bu troller. motosiklet bolumunde kavrama noktasini bulmakla ilgili soru sordum forumnik denen uye aninda saldirdi. suremiyorsan neden aldin diyor? tovbe yarabbim ulan sana ne ki istersem sus diye alirim koyarim istersem hurdaya ayiririm param var almisim sana ne? sanki kendi 5 yasinda ogrendi surmeyi. o gun konuyu kapattim sinirden ciktim disarda kendim ogrendim. lafta anlatamazsin bunun gibilere. malum secmen cunku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yöneticiler sağolsun temizlik yapmadıkları için forum bu halde.İnsanlar trollden bıktı yıllardır hâlâ trollere karşı katı bir tavır takınmadılar başka forumlar tek bir kelimeyi yanlış yazdığın için bile sınırsız engellerler bizimkiler trollere göz yumuyorlar.Her konuya yazdıkları için forum hep güncel görünsün diye falan istiyorlar galiba troller sayesinde aldıkları ''tık''lar artmış demek ki hiç bir açıklamada yok neden trollere karşı sert bir tavır takınmadıklarına dair.
  • Troll dedikleriniz bu forumun hit kazanmasını sağlıyor. Kısacası her şey duygusal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ifşa ettiğim veletler konu dışında eylem yapıyor şuanda,düşün forumun kalitesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

her konuda var bu troller. motosiklet bolumunde kavrama noktasini bulmakla ilgili soru sordum forumnik denen uye aninda saldirdi. suremiyorsan neden aldin diyor? tovbe yarabbim ulan sana ne ki istersem sus diye alirim koyarim istersem hurdaya ayiririm param var almisim sana ne? sanki kendi 5 yasinda ogrendi surmeyi. o gun konuyu kapattim sinirden ciktim disarda kendim ogrendim. lafta anlatamazsin bunun gibilere. malum secmen cunku.

Nasil iştir anlamıyorum. Forumun amacı bilgi paylaşımı değilmi , bilmiyorsanız kullanmayı sorup öğrenmek en doğal hakkınız. Size o lafı eden şahıs anasımın karnından herşeyi bilerekmi doğmuş acaba. Empati yeteneği zayıf bir milletiz ne yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 29 Ekim 2016; 13:34:40 >

• Bu adminleri neye göre seçiyorlar acaba.Burda ilgili ve tecrübeli onca üye varken bu adminleri nerfen buluyorlar , yoksa bu iştedemi torpil dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

ifşa ettiğim veletler konu dışında eylem yapıyor şuanda,düşün forumun kalitesini

İstediğin kadar ifşa et , gene bir şekilde üste çıkarlar. Karşılıklı adam gibi tartışamazsın , görüş beyan edemezsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Bu adminleri neye göre seçiyorlar acaba.Burda ilgili ve tecrübeli onca üye varken bu adminleri nerfen buluyorlar , yoksa bu iştedemi torpil dönüyor

bunlar yolunu bulmus hocam. kendimizi bosuna yoruyoruz malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zamanında 5 yıl modluk yaptık, çok iyi yöneticilik yapıyoruz diye üst yönetim tarafından yetkimiz alınmış insanız.
    2005 üyesiyim. Üst yönetimin istediği üye şekli budur maalesef. Biz bunlara karşı gelip, uzaklaştırdıkça yönetimle ters düştük ve yollarımızı ayırdık kardeşim.
    Bizim otomobil bilgimizi, yönetimimizi beğenmediler ama şükürler olsun ki otopark.com gibi bir platformda editörlük yapıyorum ve otopark forumlarını tavsiye ederim. Daha seviyeli ve bilgi paylaşımlı bir ortamdır.

https://www.otopark.com/forum/

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Zamanında 5 yıl modluk yaptık, çok iyi yöneticilik yapıyoruz diye üst yönetim tarafından yetkimiz alınmış insanız.
    2005 üyesiyim. Üst yönetimin istediği üye şekli budur maalesef. Biz bunlara karşı gelip, uzaklaştırdıkça yönetimle ters düştük ve yollarımızı ayırdık kardeşim.
    Bizim otomobil bilgimizi, yönetimimizi beğenmediler ama şükürler olsun ki otopark.com gibi bir platformda editörlük yapıyorum ve otopark forumlarını tavsiye ederim. Daha seviyeli ve bilgi paylaşımlı bir ortamdır.

https://www.otopark.com/forum/

Kayıt oldum abi oraya ama nedense otopark pek ilgimi çekmiyor.İlk kayıt olduğumda konularda pek ilgimi çekmemişti bugün biraz baktım iyi duruyor.Sen aktif yazıyormusun?

• Hocam tanıdığıma memnun oldum. Bende 2005 üyesiyim ve üye olmadan takip ettiğim daha eskiside. O zamanlar konu dışı, alakasız bir mesaj attığımızda uyarılar alırdık, uzaklaştırma yerdik. Az uzaklaştırılmadım forumdan. Şimdi bakıyorum ki seye dokunan yok. Hocam adam konu açmış tutmayan ama donanımlj konforlu araç önerirmisiniz gelen yorum aynen şu, CLİO, LİNEA , EGEA... Bunu yazanda benim gözümde forum en kral trolü ama bir yaptırım yok. Yaylanın çimenine yayılır gibi yayılmışlar hocam toplayacak kimsenin olmadığınıda bildikleri için istedikleri gibi top koşturuyorlar ...

• Evet iki günde bir haber yazıyorum kardeşim.

@orhan1461,
    Ben de memnun oldum. Aynen, o dönemde biz taşkınlık yapanı; bırak küfretmeyi, argo konuşanı bile uzaklaştırdik bilirsin işte o dönemleri ama bu üst yönetimin işine gelmedi. İşte yıllar sonra sonuç bu.

• Dün passenger üstadın önerisiyle girip bir göz attım. İlk girdiğim bölüm otomobil tavsiye bölümü oldu ama orda da pek değişiklik yok. İlk konu gene egea konusuydu, akşam akşam bıyık altı güldüm biraz burdadamı dedim içimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 30 Ekim 2016; 11:39:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.