Şimdi Ara

Otokar Sultan 140S Comfort Led Uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • içine birkaç manita müzik ve 70 lik iyi gider güzel fikir,polisde bulamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın içi mutlu sonla biten evler gibi görünüyor,su ledler neden içeriyi los ışıklı gösteren renkler tercih edilir anlamıyorum,

• Göz alıcı ve canlı renkler yerine daha sakinleştirici ve gözü yormayacak derecede soluk ışıklar hem yolcuyu rahat ettirir, hem de dinlendirir diye düşünmekteyim.

Ek olarak doğrudan aydınlatma yerine yansıtma yapılabilir veya buğulu kaplama içine alarak, parlaklığın göze vurmaması sağlanabilir.

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 3 Kasım 2015; 9:52:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştakiler ciddi göz yorucu, diğerler mis gibi olmuş.
  • Pavyona nerden cektiniz konuyu :)

• arabada 5 ,otokarda 15 modeli bu galiba...
  • Güzel olmuş aynı araçla 1.5 saat yol gidiyorum her akşam bu şekilde hoş olmuş hafif loş ortam bizim araçta böyle yok komple kapatıyor lambaları anca..
  • elinize sağlık uzaktan baktımı güzel olmuş olmasına da; yıllardır servis kullanan biri olarak, yolcuların hiç hoşuna gitmeyen çok göz yorucu oluyor bu uygulamalar.
  • Araca modern bi hava katmış ama ledler çok göz yoruyor özellikle göze göründüğü zaman. Keşke üstteki rafların içine yapsaydınız hem içeriyi aşırı aydınlatmazdı yolcular rahat uyurdu hem de göz yormazdı. Bir de o hoparlörlerin etrafındaki ledler orijinal değil değil mi

• kusura bakma ama bende berbat diyeceğim
  • Şu led döşeme bir tek benim mi hosu a gidiyor ya çok güzel oluyor halbuki

• Allah aşkına bu ne abi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal degil. Tamami kendi yapimim. Ayrica arkadaslar yolcu zaten loş ışık sever. Otobusun icin aydinlik olursa adam sana söver. Ama loş ışık olursa rahat eder. Göze direk olarak ışıklar yansımıyor. Yani adam kafayi koyunca ışıklar bacaklara yansıyor. Ve hepsini ayni anda kullanmak salaklik olur zaten. Onun icin hepsini tek tek yaptim..

• Bu araç sehirler arasi degil. Sehirici personel servisinde kullanilacaktir..

• farkole F kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Güle güle kullanın o zaman güzel duruyor özlellikle beyaz sarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

Anladım hocam. Güle güle kullanın o zaman güzel duruyor özlellikle beyaz sarı

Teşekkürler Hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.