Şimdi Ara

Otobüste Yaşlılara Yer Verme !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elbet bizlerde yaşlanacağız kendimizi onların yerine koymalıyız bence kesinlikle yer verilmeli bakın YAŞLILAR DİYORUM.

• yaşlıysan yaşlılığını bil
  • en arkaya gidin yer vermeyin. sabahtan akşama canımız çıkıyor okulda oturmak hakkımız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Elbet bizlerde yaşlanacağız kendimizi onların yerine koymalıyız bence kesinlikle yer verilmeli bakın YAŞLILAR DİYORUM.

Sonuçta ben genç olabilirim ama hasta olmayacam anlamınada gelmez.
    O an çok başım dönüyor olabilir midem bulanıyordur.
    Geçenlerde İEETdeyim.Her yer dolu.Bir teyze geldi.Arka tarafımda birisi hemen yer verdi.Yer veren kız.Anneside yanında.
    Kızın annesi başladı dırdıra.Teyzecim benim kızım asla oturmaz yaşlı birisi ayaktayken.Hemen yer verir.Şu gençlere bak.Hepsi oturuyor yazık yazık diye bağırıyor resmen.
    Döndüm arkama.Hanımefendi genç insanlarda hasta olabilir bazen bir yaşlıdan daha kötü haldede olabilirler.Bence insanları yargılamadan önce düşünün dedim ve diğer gençler
    beni içlerinden alkışladı.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: baattin

quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Elbet bizlerde yaşlanacağız kendimizi onların yerine koymalıyız bence kesinlikle yer verilmeli bakın YAŞLILAR DİYORUM.

Sonuçta ben genç olabilirim ama hasta olmayacam anlamınada gelmez.
    O an çok başım dönüyor olabilir midem bulanıyordur.
    Geçenlerde İEETdeyim.Her yer dolu.Bir teyze geldi.Arka tarafımda birisi hemen yer verdi.Yer veren kız.Anneside yanında.
    Kızın annesi başladı dırdıra.Teyzecim benim kızım asla oturmaz yaşlı birisi ayaktayken.Hemen yer verir.Şu gençlere bak.Hepsi oturuyor yazık yazık diye bağırıyor resmen.
    Döndüm arkama.Hanımefendi genç insanlarda hasta olabilir bazen bir yaşlıdan daha kötü haldede olabilirler.Bence insanları yargılamadan önce düşünün dedim ve diğer gençler
    beni içlerinden alkışladı.!!

Tabiiki ben de öyle davrananlara karşıyım ölümüne kalkın demiyorum ama. Normal şartlarda kalkılması taraftarıyım

• Belli bir yaşın altındakilere vermiyorum özellikle. Bir konuda vardı bütün gün oturup gün vs. yapıyorlar biz hep okulda yoruluyoruz gibi şeyler yazmıştı birisi, ona sonuna kadar katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.