Şimdi Ara

Otobüste uyarıp yer isteyen teyzelere veya amcalara karşı ne yapıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
6
Favori
6.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz otobüste yaşı hiç fark etmez herhangi bir bayan yada yaşını almış teyze, amca sıfatındaki insanların sanki otobüs onunmuş gibi yanınıza gelip gözünüzün içine bakarak yer istemeye çalışması, hatta istemesi durumunda ne yapıyorsunuz. Ben çok yaşlı olmadıkça yer vermiyorum fakat şimdi 25 - 30 yaş aralığındaki bayanlar bile sanki zorla kaldırıcaklarmış gibi bakıyorlar.

• görür görmez yer veririm genelde. 25-30 yaşında bayana yer vermem o ayrı konu
  • Yer veririm. Kalabalık otobüste genç de olsa bir bayanın ayakta kalması beni rahatsız eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Arkadaşlar biliyorsunuz otobüste yaşı hiç fark etmez herhangi bir bayan yada yaşını almış teyze, amca sıfatındaki insanların sanki otobüs onunmuş gibi yanınıza gelip gözünüzün içine bakarak yer istemeye çalışması, hatta istemesi durumunda ne yapıyorsunuz. Ben çok yaşlı olmadıkça yer vermiyorum fakat şimdi 25 - 30 yaş aralığındaki bayanlar bile sanki zorla kaldırıcaklarmış gibi bakıyorlar.

Ayar oluyorum o tiplere otobuse binmeden once seni kestiriyor direk geliyor yaninda duruyor kalk dercesine biraz zaman gecip kalkmadigindada laf yapiyorlar simdiki genclerde saygi kalmamis vs hatta numara bile yapani gordum duscekmis gibi yapmalar vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşlı teyze ve dedelere, kucağında çocuklu bayanlara yer veririm.gerisi beni bağlamaz rahat rahat otururum.
  • Kalkar yer veririm. Gencim ayakta durabilirim sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Yer veririm. Kalabalık otobüste genç de olsa bir bayanın ayakta kalması beni rahatsız eder

o genç bayan kalabalık otobüse binerken rahatsız olmuyorsa sanane ki hocam.kalabalıksa kalabalık olduğunu görüyor bir dahakini beklesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koz.Maça

yaşlı teyze ve dedelere, kucağında çocuklu bayanlara yer veririm.gerisi beni bağlamaz rahat rahat otururum.

Aynen

• Diğer yolcular sapıklaşmadığı sürece genç bayanlara yer vermem. Yaşlıları, gördüğümde yanıma gelene kadar takip ederim, başkası yer vermezse kalkar yer veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koz.Maça

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Yer veririm. Kalabalık otobüste genç de olsa bir bayanın ayakta kalması beni rahatsız eder

o genç bayan kalabalık otobüse binerken rahatsız olmuyorsa sanane ki hocam.kalabalıksa kalabalık olduğunu görüyor bir dahakini beklesin.

bi dahaki de kalabalık olacak. sabahları ve iş çıkışında hep dolu olur. 2 saat boyunca beklesin mi sakinleşmesini?
  • Olabildiğince yer veririm gözüme bakmalarına gerek yok ama verdikten sonra bi teşekkür bile etmeyip yüzüne bakmayan teyzelere çok uyuz oluyorum

• İlk bakışımda adamın tipini sevmezsem kesinlikle vermem..

İyi insanı gözünden anlıyorum böyle de bir huyum var.
  • Ben bazen genç kızlarada yer veriyorum fortlamasınlar diye

• Kalkar yer veririm. Ama sınır oluyorum öyle isteyenlere.

• o uyarmadan kalkmış olman gerekir
  • İstediği için vermem,kendim kalkar veririm.Sonuçta benim de prensiplerim var
  • Yaslilara yer veririm ama bi teşekkur etmezse uyuz olurum
  • Böle tonton teyze veya yaşlı amcalar hariç kimseye yerimi vermem saygısızlık ise saygısızın önde gideniyim .
  • Hic birine yer vermem heleki agzina kadar dolu otobuslere binen yasli teyzeler binmesin bir dahakine binsin isi ne.Soylendiklerinde de bana mi guvenip bindin diyorum ve geciyorum.Halk abartti bu durumu bayagi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 kişi içinde yer veriyorsun bazıları ısrarla oturmamı söylüyor ben kalkıyorum yer vermek için teşekkür ediyor güzelce, bazılarına ise 30 kişi içinde hiç bir zorunluluğum olmadan yer verdiğim halde kafasını kaldırıp bakmıyor bile sanki oraya oturmak onun hakkı gibi davranıyor. Ama böyle karaktersiz insanlar için diğer insanlara haksızlık etmek olmaz. Ne var sanki haftada bir gün ayakta gelsem otobüste, metroda...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.