Şimdi Ara

otobüste insanlarla gözgöze gelince napıyosunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gözümü kaçırırım. mesela dar bir yolda böyle artiz artiz yürüyen bir ergen varsa, gözüne bakmam hiç de düşmanca davranmam. yav hepimiz aynı ülkenin vatandaşıyız. tüm dünya bize düşmanken niye birbirimize düşman gibi bakalım ki? neden ters ters süzelim ki? ne metrobüste ne tramvayda ne de sokakta kimseyle göz göze gelmem. kimseyi düşman olarak görmüyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

sevişiyoruz direk

Bakan erkekse?

peki ya i Am Not Dead bayansa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

gözümü kaçırırım. mesela dar bir yolda böyle artiz artiz yürüyen bir ergen varsa, gözüne bakmam hiç de düşmanca davranmam. yav hepimiz aynı ülkenin vatandaşıyız. tüm dünya bize düşmanken niye birbirimize düşman gibi bakalım ki? neden ters ters süzelim ki? ne metrobüste ne tramvayda ne de sokakta kimseyle göz göze gelmem. kimseyi düşman olarak görmüyorum çünkü.

goz goze gelmek ve mutlak dusmanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

gözümü kaçırırım. mesela dar bir yolda böyle artiz artiz yürüyen bir ergen varsa, gözüne bakmam hiç de düşmanca davranmam. yav hepimiz aynı ülkenin vatandaşıyız. tüm dünya bize düşmanken niye birbirimize düşman gibi bakalım ki? neden ters ters süzelim ki? ne metrobüste ne tramvayda ne de sokakta kimseyle göz göze gelmem. kimseyi düşman olarak görmüyorum çünkü.

?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

?

goz goze gelınen her olayı dusmanlık gbı yansıtmıssın yazında

• quote:

Orijinalden alıntı: go123

üniverstede de öyle dersle ilgili hocaya bişey söylüyorum bütün amfi hemen dönüyo bana bakıyo konuşurken mal gibi bakıyolar nediyceğimi şaşırıyorum ne meraklı toplumuz biz böyle kimin ne yaptığı çok merak ediliyor

aynen dedigin dogru kafayı cevirmesede duyacak halbuki mesele ne söylendigi kimin söyledigi degil bu laf kimden cıktı diye bir anda herkes sana bakıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.