Şimdi Ara

otobuslerle ilgili tum sorularıınızı yanıtlıyorum (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
82.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir diğer topic te yolcu otobüsüyle 210 km'yi gördüklerini iddia ediyorlar.Bu doğrumu acaba
    Saygılar

Uygun koşullar oluşursa eğim, ağırlık vs.. bu hıza ulaşmak mümkün.Ben 200 yapan man s2000 biliyorum.Fakat bu hızı nerden görmüsler anlamış değilim çünkü kadranlar en fazla 140 a kadar.Takografın açık olması lazım ancak ordan görülür.onuda yolcu göremez.
  • Bu arada topici uzun süre ihmal ettim fakat bundan sonraki soruları anında cevaplamaya çalışacağım.
  • quote:

arkadaslar, sorum klasik ama lütfen bir cevap: 403 den o cikan o tiss tiss hava körüklerinden geliyorda,ama o
    körüklerin özelligi ne???benim bildigim o sesler asinmis körüklerdende geliyor.ama 403 bir baska güzel.

O sesler aşınış körükten gelmez.Körüklerin bağlı olduğu ventiller vardır.Bu ventil denen kapakların arasının açılmasıyla çıkar bu sesler.Otobüs bozuk yollarda sarsıntısız ilerlesin diye fabrikadan çıkar çıkmaz araçların ventillerinin arası açılır ve sallandıkça açığa çıkan hava ses yapar.Fabika çıkışı ve ventili olan otobüsler normalde bu sesi çıkarmazlar.Travegolara artık bu kapakçıklardan takılmaya başlandı.(Fabrika değil) Çoğu travegoda bu sesi duyamazsınız ama 0403lerin hemen hemen hepsi bu sesi çıkarır.

• ayıp oluor beyler Varan ve Ulusoyla seyahat eden oldumu olduysa 2sininde içinin gösterebilirmisiniz otobüsün
  • Ben ikisiylede deluxe ve royal class seferleriyle defalarca yolculuk yaptım.Tek kelime ile mükkemmel rahat koltuklar ve süper servis.8 kanallı müzik yayını ve dijital uydu anteni sayesinde ulusal kanalları izleme olanağı.Ayrıca laptonuz varsa bunun için wireless internet bağlantısı.Malesef resimler yok elimde.
  • gkkt lütfen msnimi ekle sana soracak okadar sorum varki nolursun ben otobüs hsatasıyım :D 14 yaşındayım abi büyüksen abi diyim Setra-De-Luxe@hotmail.com lütfen ekle
  • Herkese selam,

Ben yolcu koltuklarının üst kısmında bulunan,üzerinde"i" yazan düğmeye bastığımızda muavin bunu nasıl anlayıp,hemen yanımıza geliyo bunu merak ediyorum?

Muavin koltuğunun oralarda bi uyarı ışığı gibi bişey mi var??
  • evet dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: fremce

Herkese selam,

Ben yolcu koltuklarının üst kısmında bulunan,üzerinde"i" yazan düğmeye bastığımızda muavin bunu nasıl anlayıp,hemen yanımıza geliyo bunu merak ediyorum?

Muavin koltuğunun oralarda bi uyarı ışığı gibi bişey mi var??
  • Bişi sorcam , Otobüslerin arka tekerleği ile otobüsün en arka kısmı arasında neden fazla bir fark var ? , şasi yamulmazmı ?
  • merhabalar, bana acil olarak mercedes travego icin 40 gunluk kira bedeli gerekmektedir. ogrenci grubumuz icin turkiye turu yapilacaktir ve sayimiz 45'i astigi icin sadece travego onerilmektedir. bana fiyat veya varsa baska otobus alternatifleri sunarsaniz cok sevinirim, saygilarimla
  • hocam benim soru pek teknik değil ama ben şehirler arası otobüs şöförü olmayı kafaya kodum.sence para varmısır bu işte? çocukluğumdan beri istediğim meslek tıs tıs vurucaz kendimizi yollaa favorim mercedes 0 43 shd arka farları dik yukarı doğru çıkan.sispansiyon sistemi çoook güsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 22 Aralık 2006; 16:36:52 >
  • ol kardeş.bencede
    en güzel meslek
  • gkkt samsuna gelirsen senle tanışmak isterim.yakın bir arkadaşımın babası süzerde şöför devamlı istanbula sefer yapıyo.samsuna gelirsen misafirimiz olursun bi çayımızı içersin.
  • beyler bu kamil koçun otobüsleri neden artık hareme girmiyo
  • garajlara gir çık dünyanın parası ortalama her giriş çıkış 60 milyon sen olsan girermisin ?
  • oo şasenin eğilmesi nerdeyse imkansız arka dingilden sonra ki ortalama mesafe 2 metre civarındadır. ve 2-3 tonluk bir yük var artı süspansiyon nedeniyle oraya binen yük absorbe edildiğinden acılma yada kapatma yapmaz
  • servis uyarı lambası hani su istemek için tependeki kırmızı lambaya basıyorsunya oo lambada ön gügüslüğün orda bir lambayı yakıyor muavin kıza kıza sana su getiriyor :)))))
  • peki kamil koç bu masraftan kurtuldu diğer şirketler ne yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünider

peki kamil koç bu masraftan kurtuldu diğer şirketler ne yapıyor

imkanı olan büyük olan firmalar sırayla kendi garaj yada yolcu indirme bindirme yerlerini kurmaya çalışıyor.
    ama tabii bu işinde maddi külfeti az değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkuty

yaw bu kadar otobusle ilgilenen kişi olduğunu bilmiyodum.
    otobuslerle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim.
    mail adresim chatlak_orkut_55@hotmail.com

forum ortamındayız ve konuşulan şeyler özel konular değil. bir mesajda belki de onlarca kişinin aklındaki soru yanıtlanmış oluyor ve gayet güzel paylaşımlar oluyor. Niye özel mail adresinizi yayınlayarak orada cevaplamayı tercih ediyorsunuz ki ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.