Şimdi Ara

Otobuslere bedava binmeye utaniyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler babam gazi oldugu icin verdikleri kartla her yere bedava binebiliyorum ama utandigim icin ego tam kart kullaniyorum, bu normal mi? durumumuz bayagi iyi cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 30 Mayıs 2018; 19:28:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin gibisini bulmak oldukça zor. Ama sonuçta bu size verilmiş bir hak. Kullanmanızda herhangi bir mahsur yok. Sizin yerinizde olsam sanırım tam kart kullanmak yerine ücretsiz kartımı kullanıp o para ile en azından birkaç çocuk sevindirirdim vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o sizin hakkınız elbette kullanacaksınız. Ben dışarda ne adamlar görüyorum başkasının kartıyla bedava biniyor. Hepsi de kavga çıkaran tipler
  • Bedava otobüse binmek için askerde kendi ayağına sıkannlar. O senin hakkın annenin ak sütü gibi helal sana

• babam gazi diyon kullanacaksın tabi

• Baban bu vatana borcunu fazlasiyla odemis hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    o zaman sıkıntıi şoförün yerinde olsam kovardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alkolu bagaja atip ucaga vermek?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yok hocam 93 şırnak. bu 15 temmuz yüzünden gazi statüsü çok zarar gördü gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 30 Mayıs 2018; 22:53:36 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    15 temmuz gaziside sehidide bizim icin kutsaldir

Egm ye gazi ve sehitlerin itibarini rencide edici sosyal paylasimdan sikayet edildiniz

Gaziler ve sehitlerimize donemine gore onem verenlerin hatalari gazilerimizi ve sehitlerimizi baglamaz!

• Adam gibi adamsın sen.

Benim de %60 engelli raporum var. Şimdiye kadar sadece engellilere indirimli sunulan internet paketinden (superonline fiber) yararlandım. Yaklaşık 3 yıldır bunu kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Adam gibi adamsın sen.

Benim de %60 engelli raporum var. Şimdiye kadar sadece engellilere indirimli sunulan internet paketinden (superonline fiber) yararlandım. Yaklaşık 3 yıldır bunu kullanıyorum.
    psikkiyatri raporumu hocam
  • quote:

psikkiyatri raporumu hocam

Alıntıları Göster
    Değil. Fiziksel engel. Epidermolysis bullosa, halk dilinde kelebek hastalığı.

Vücudumda tam anlamıyla düzgün çalışan bir yer varsa o da sadece beynimdir muhtemelen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.