Şimdi Ara

Otobüsle Avrupa Turu Fiyat Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 Aydır bu yaz yapmak istediğim tatili gerçekleştirmek için araştırma yapıyorum.
    Aynı program aynı kalite ama arada 500 euro ya varan bir fark ile karşılaştım.
    Otel kalitesi otobüs konforu herşey aynı neden pahalı abi ?
    Ayrıca şikayetvar da yüksek ücretle yapan şirketler hakkında yazılan şikayetleri görünce de birkaç şirket arasında kararsız kaldım.
    O kadar tur yapan şirkete baktım jovenbus hakkında bir şikayet bulamadım soyal medyada tüm yolcularına da ulaşılabiliyor olması biraz daha güvenmeme sebep oldu.
    Daha önce jovenbus ile yurt dışına çıkan kimse var mı acaba burda



  • :) guzel reklam yapiyon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 27 Şubat 2019; 12:29:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş yıllarda bi arkadaşım jovenbusun turuna eşiyle katılmıştı memnun kalmışlar. Bu yıl da ben tek katılacam memnuniyet ve fiyatları beni tatmin etti. umarım anlatılanlar gibidir.
  • arkadaşıma paris panoramik tur işini sordum onlar pariste 1.5 gün gezmişler louvre müzesi eyfel kulesi disneyland vs vs bi çok yere gitmişler. turu yapn şirkette önemli tabiki her şirkette hata vs olur ama bunları araştırmadan gitmekte kişiden kaynaklanır. tur sözleşmesi var orda her bilgi yazıyo zaten gidilecek yerlerde nereler gezileceği ve ne kadar zaman geçirileceği vs. vs. internetten araştırın şikayetleri okuyun fiyatı gezilecek yerleri araştırın ordaki bilgilerde aradığınızı bulurnusunuz. şu veya bu marka farketmez
  • ha birde şu var arkadaşımın 650€ ya gittiği yıl yolda başka tur firmasıyla karşılaşmışlar ordaki yolcular aynı güzergah aynı konaklama ya 950€ ya anlaşmışlar. 300€ farkla gelmişler para kolay kazanılmıyo arkadşlar hele ki euro 6 lira iken hiç kolay değil. o yüzden araştırmanızı iyi yapın. sözleşmelerini nereye götüreceğini neleri karşıladığını iyi okuyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.