Şimdi Ara

Otobüs Şöförünü tartakladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun saat 15 suları kadıköye gitmek evden çıkıp otobüs durağına inidim 15 dakka bekledikten sonra nihayet otobüs geldi cebimdede akbil yok parada geçmiyor tabi durakta bomboş akbil basıcak kimsede yok dedim otobüsten birine bastırım parası neyse neyse bindim otobüse akbili olan varmı diye bağırdım kimse iplemedi tabi ondan sonra bidaha bağırdım gene ses yok ondan sonra otobüs şöförüne parası neyse veriyim sen bas olmaz dedi 1-2 ısrar ettim gene olmaz dedi sonra ağzımdan biuv sesi çıkardım napıyosunlan sen dedi dedim abi bastım görmüyomusun falan filan yolcularda bakıyor tabi ondan sonra defol git pis çapulcu diye çıkıştı dedim bak babam yaşında adamsın ağzını topla sanamı sorcam lan gibisinden biseyler söyledi ardından başladı küfür etmeye tabi benim elim ayağım titremeye başladı saçlarından tuttuğum gibi bunun kafayı geçirdim direksiyona verdim odunu verdim odunu etraf kan revan yanında ezik muavini vardı tutmaya çalıştı artislendi falan tuttum otobüsüsün vitesini çıkardım kafasına gömdüm ondan sonra 30-40 yolcu sakinleştirme için üstüme çullandı yaka paça kapıdan aşağı attılar polis geldi

NOT CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 21 Ağustos 2012; 1:41:17 >

• HAYRETTİN TERK.
  • muavinide vardı demek

muavinle seni araya alıp threesome yapmadılar mı niye yalan söylüyorsun evlat
  • böylelerini banlıycaksın arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

OKUMAYIN
    OKUMAYIN
    OKUMAYIN
    OKUMAYIN
    OKUMAYIN
    OKUMAYIN

+ yanyatmışsekiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

OKUMAYIN
    OKUMAYIN
    OKUMAYIN
    OKUMAYIN
    OKUMAYIN
    OKUMAYIN

Sağ ol dostum hayatım daha da güzel sayende.Bu arada center içine alınca daha okunaklı olmuş direk okumayın gördüm ve okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla birisine çarptım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ordaydım ancak sonu böyle değildi tam durakın arkasında inşaat vardı. bunu muavin ile şöför ortak yumrukla o inşaatta attılar tabi düşünce para dağıldı sonra bu eğildi parayı toplamaya o sırada usta başı gülerek bnun yanın geldi devamını bilmiyorm otbüs hareket etmişti
  • sonra bi uyandın don ıslak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

sonra bi uyandın don ıslak

don giymem baksır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

quote:

don giymem baksır

"baksır"da bir dondur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

quote:

don giymem baksır

"baksır"da bir dondur...

O rıly?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde akbili olan var mı diyorsun ya kimseden ses çıkmıyor o oturanların hepsi figüran mı acaba? İnanılmaz nefret ediyorum bir ara öyle yapıcam akbilim olsa bile akbili olan var mı dicem eğer kimse ses çıkarmaz ise küfür etmeye başlıcam şuan bile elim ayağım titredi .
  • OKUMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

O değilde akbili olan var mı diyorsun ya kimseden ses çıkmıyor o oturanların hepsi figüran mı acaba? İnanılmaz nefret ediyorum bir ara öyle yapıcam akbilim olsa bile akbili olan var mı dicem eğer kimse ses çıkarmaz ise küfür etmeye başlıcam şuan bile elim ayağım titredi .

Zaten csb kankı ama cıdden oyle yapıyolar be ben yapmadım hıc ama:)

• uyarı yazısını göremedim, okudum ve pişmanım, ben ettim siz etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 21 Ağustos 2012; 1:10:44 >
  • okumadım sırf aşağıdaki yorumlara gülüyorum
  • konu youtube videolari gibi. sadece yorumlari okumak lazim.

• kimse yazmamış ama açıkça CSB !!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.