Şimdi Ara

Otobus şoförü mu ? Motorcu mu haklı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim yorumum Tamam motorcu da biraz uzatıyor . Ayrıca son gunler de kafasına kamera takip artistlik yapanı cok gorduk ama adam otobüsü bırakıp bir de dövmeye iniyor arkada ambulans varken . Ayrıca senin orada isin ne koca otobüsle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 1 Eylül 2015; 15:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yol açma görevi motorcuya mı kaldı ?
    Ambulansın sireni zaten var.
    Bence motorcunun derdi ambulanstan yararlanmak, arkadaki canı düşünen yok.
  • eğitimsiz okuma yazma bilmeyen ayıları otobüs şoförü yaparlarsa bunlar normal.
    motorcu bu videoyu versin polise dicem fakat onlarında birşey yapacağını zannetmiyorum.
  • Otobus şoförunun hakli olma ihtimali bile yok.Motorcunun yerine olsam şoför inmişken döver onu da o ambulansa koyar yollardım.
    Ama motorcu da biraz şov yapmaya çalışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 1 Eylül 2015; 15:30:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside hatalı.
  • Öyle duyarlı motorcu ayaklarına pov kameralarla youtube işleri bizim ülkemizde anca dayakla sonuçlanır motorlu haklıda olsa yapacak bir şey yok.
  • Otobüs şöförlerinden kaç tanesi adam gibi araç kullanıyor ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu kornaya bari ambulans varken basmasalar da, görmeyenler takip edebilse hangi şeritten geliyor diye. Ambulanslar bir şeritten ilerleyemiyor çünkü.
  • bu motorculara ne oluyor arkadaş? kendin emniyet şeridindesin zaten. madem duyarlısın önce kendin bir kere çık o şeritten, sonra ne diyeceğin varsa gene de. bunlar da "dövlet bize bahmiyir" in trafikteki versiyonları. herşeye ajitasyon, sonra ver gazı emniyet şeridinden.

otobüs şöförü kesinlikle barzo zaten.ona denilecek hiçbir şey yok.
  • haha motorcu film çekmiş ambulans bahane go pro şahane adamı rezil etmek için dalga geçmiş ot.şöförü ile

ama bence kavgasız dövüşsüz otobüs hıyarlığını gözler önüne almış

iyimi kötümü bilemedim
  • Otobüs şoförü eğitimsiz bir tip ancak motorcu da en uyuz insan modellerinden biri. Sanki polis de yolu açacak ambulansa. Halbuki ambulansın geliyor olmasından yararlanıp kendi yolunu açma derdinde. Mesela taksiyi geçebildiği için ona bir şey demiyor, ancak otobüsü sağlayamadığı için kafasında kurmuş olduğu ambulansa yol açma senaryosuna geçiyor çakal motorcu. Bir de atarlanıyor, dikleniyor, cevabını sert alınca hemen geri vites. Otobüsçü sessiz kalsa haddini bildirdim diye koyacaktı buy videoyu, otobüsçü de hanzo çıkınca bu sefer yok tehdit etti yok bilmem ne diye koyuyor. Umarım sağlam bir dayak yemeden aklı başına gelir bu motorcu kardeşimizin. Dayakla da kalmayabilir çünkü bu kafayla Türkiye trafiğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Otobüs şoförü eğitimsiz bir tip ancak motorcu da en uyuz insan modellerinden biri. Sanki polis de yolu açacak ambulansa. Halbuki ambulansın geliyor olmasından yararlanıp kendi yolunu açma derdinde. Mesela taksiyi geçebildiği için ona bir şey demiyor, ancak otobüsü sağlayamadığı için kafasında kurmuş olduğu ambulansa yol açma senaryosuna geçiyor çakal motorcu. Bir de atarlanıyor, dikleniyor, cevabını sert alınca hemen geri vites. Otobüsçü sessiz kalsa haddini bildirdim diye koyacaktı buy videoyu, otobüsçü de hanzo çıkınca bu sefer yok tehdit etti yok bilmem ne diye koyuyor. Umarım sağlam bir dayak yemeden aklı başına gelir bu motorcu kardeşimizin. Dayakla da kalmayabilir çünkü bu kafayla Türkiye trafiğinde.

Bunları bir kenara koyarsak ki son motorcu videolarından dolayı hak veriyorum bazı noktalara

Arkanda ambulans bekliyor sen otobüsten inip adam dovme pesindesin ve olmaman gereken bir şeritte .
    Hepimiz biliyoruz emniyet şeridinden hızlı gitmeyi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi de haksız ve ikisi de hanzonun teki. Keşke dalıp kafalarını gözlerini kırsalarmış birbirlerinin. Biri akıllanırdı en azından.
  • otobüs haksız, ama motorcu da haklıyken haksız duruma düşmüş, madem kameran var internette ifşa et geç, ne diye adamı taciz ediyorsun, sen adama el kol yapıcaksın adam sana eyvallah diyecek hali yok, herhalde dayak atmaya çalışır
  • İstanbul da yaşadığım için bana normal geldi,emniyet şeridinden gitmeyen otobüs ve dolmuş yok
  • motorcuların bir kısmına ibreti alem için meydan dayağı atılmadığı sürece bu saçmalıklar devam eder, ben de otobüs şoförü olsam ben de arkamda motosiklet kırk takla atsa da yol vermem

otobüs emniyet şeridini işgal ediyor olabilir tamam suçtur da ne zamandan beri emniyet şeritleri motosikletlere tahsis edildi? kafasına kamera takan gelene geçene dayılanıyor, bu iş böyle devam ederse yarın bir gün silahı olan da çeker vurur görürler o kamerayı tersten

cidden şu motorcular halk otobüsü ve minibüs şoförlerine bile sempati duydurmaya başlarlar insana, adamlar da haklıymış psikopat olmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 1 Eylül 2015; 16:43:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

bu motorculara ne oluyor arkadaş? kendin emniyet şeridindesin zaten. madem duyarlısın önce kendin bir kere çık o şeritten, sonra ne diyeceğin varsa gene de. bunlar da "dövlet bize bahmiyir" in trafikteki versiyonları. herşeye ajitasyon, sonra ver gazı emniyet şeridinden.

insanlar istanbulda motosikleti trafikten kurtulmak için alıyorlar zaten. araba gibi kenarda beklerse ne anlamı kalır ki?
    ayrıca motosiklet arkadan ambulans geldiğinde hemen sola kaçıp yolu açabilir küçük olmasından dolayı. Fakat araba hatta ve hatta otobüs emniyet şeridinden kolay kolay çıkamaz. videoda görüyoruz zaten.
  • Bu tür videolarda hep motorcuları suçluyorum.Amaç artistlik sanki otomobil sürücüleri Dünyadan bi habermiş gibi.Ve normal trafikte de motoru uçak genişliğinde sanarak kullandıkları için 50 kere kaza atlattırıyolar insanlara
  • Şu videoda bile motorcuya suç bulan var pes doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

bu motorculara ne oluyor arkadaş? kendin emniyet şeridindesin zaten. madem duyarlısın önce kendin bir kere çık o şeritten, sonra ne diyeceğin varsa gene de. bunlar da "dövlet bize bahmiyir" in trafikteki versiyonları. herşeye ajitasyon, sonra ver gazı emniyet şeridinden.

insanlar istanbulda motosikleti trafikten kurtulmak için alıyorlar zaten. araba gibi kenarda beklerse ne anlamı kalır ki?
    ayrıca motosiklet arkadan ambulans geldiğinde hemen sola kaçıp yolu açabilir küçük olmasından dolayı. Fakat araba hatta ve hatta otobüs emniyet şeridinden kolay kolay çıkamaz. videoda görüyoruz zaten.

Nasıl trafikten kurtulmak için alıyorlar? Oyle bi dava yok trafik kurallarında.(Hani kurallara birebir uyuyorlar ya!)
    Boyutları ne kadar olursa olsun onun hakkı 1 şerittir. Olduğu şeritte araba sollayamaz , emniyet şeridinide kullanma hakkı yoktur!
    Ambulans Sirenleride boşuna icat edilmedi , sanki trafik polisi anasını satayım millete yol açıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.