Şimdi Ara

Otobus koltuk arkası tv şarj kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün uzun bir yolculuk yapmam gerekti malum bu günlerde yeni nesil telefonların şarjları fazla gitmiyor yanıma usb kablosunu almıştım ama koltuk arkası tvler artık usb değil daha küçük başlıklar halinde kablo ucu girecek şekildeydi. Bu yüzden telefon şarj olmadı ama önde oturan bayanda bir kablo vardı küçük ucu tvye bağlı diğeri de usb kablosuna bağlayarak şarj etmesini sağladı. Piyasada bu tarz bir kabloyu ne diyerek alabilirim acaba bilen varsa söylerse şimdiden teşekkür ederim..

• Harddisk adaptörüne benziyor anladığım kadarıyla onun usb tarafının ağzı açık şeklinde olanını alırsınız herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=micro+usb+to+usb
    Gibi bir sey olmasi gerekir diye dusunuyorum. Ama emin olmak lazim tabi kullanacaginiz yerdeki girisin micro usb oldugundan.
  • koltuk arkası tvnın mıcro usb olduğunu sanmıyorum elimdekı usb kablosunun bir tarafı inceydi denedim olmadı.
  • Micro değilse Mini USB olabilir mi acaba?
  • Bence bir kablo alacağına uygun fiyata dönüştürücü al bütün elektronik cihazlarında kullanabilirsin elektronik mağazalarında bulabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sattackus hocam dediğiniz ürüne baktım ucu onun gibiydi büyük ihtimalle de o mini usb şeklinde cevabınız için teşekkür ederim. mahir hocam sizin dediğiniz ürüne de bakıcam sizede teşekkür ederim hayırlı forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.