Bildirim
Otobüs Firmaları Hakkında (Önerilere Açığım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sence ? _____________________________ -
Metro diyenleri blok
Edit: kendimde metro demisim kendimide blokluyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Winter Is Coming -
tövbe haşa o ismi lazım olmayan firma ile işim olmaz zaten. _____________________________ -
-
Kamil Koç'dan bilet baktım aklım onda zaten oradan alayım diyorum onu ayırdım köşeye. Kent ankaraya gitmiyor buradan. Süha'da gitmiyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mgtoker
sence ?
Ne demek istiyorsunuz hocam açık konuşun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sen yukarıda bence yazmışsın bende onunla ne ima etmeye çalıştığını sormuşum ? _____________________________ -
yolculuk zevkli olsun istiyorsan metro _____________________________ -
metroyu deneyebilirsin 

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir bahçemiz var bir taraf çiçekli bir tarafsa çöl bir tarafta gökkuşağı öbür tarafsa kör sınırda kalmışlardanız biz hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız sıkıntı çekmişlere yakın bir yerde çölde kazanılan zaferler hepsi kanla yazılır ahmak olmasaydın insan tüm zaferler dostça kazanılırdı her gün doğumundan gün batımına her geceden gündüze işlenen bir suç var her bir yerde bahçemiz var cümle derde ol deva diye dua ederdi günde bin defa fayda yok bu çok fena çare yok bu bir bela sanki yoktu başta hepsi kalsın aleminde Sagopa ve Ceza rap için bir pranga -
aman aman, zevkli olmasın :D sonra mağlum sağlam çıkamıyoruz. _____________________________ -
En iyisi metro. _____________________________ Of all the varieties of virtues, liberalism is the most beloved. -Aristotle
-
Kamilkoç bundan 7-8 sene önce çok iyiydi o zamanlar tek başına idare ediyordu resmen piyasayı. Ama şimdi rekabet arttı pamukkale falan baya iyi mesela şuan. Kamilkoç eskisi kadar iyi olmasa da alışkanlıktan hep ordan alıyorum biletimi. _____________________________
366. gün ve yine bir karınca misali. -
O hatta kontur iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ . -
Anadolu jet der geçerim,bence bu ülkede otobüs firmalarına güven olmaz kesinlikle denetim yok,şoförlerin ne kadar dinlendiği,aracın bakımlarının nasıl yapıldığı hatta araca koyulan yakıt bile belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Çok araştırdım.En iyisi kesinlikle Pamukkale.Geniş koltukları,prizleri,ferah ortam,her dakka ikram vs vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt