Şimdi Ara

OTO TEYP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE SELAMLA KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN :) ELİMDE Bİ TANE PC GÜÇ KAYNAĞIVAR FAKAT BEN BUNU NASIL OTO TEYBİME BAĞLAYACAĞİMI BİLMİYORUM ÇOK KABLO ÇIKIŞI VA 12VOLT+VE 12VOLLT- HANGİ KABLOLAR BİLMİYORUM YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ VARMI????
     OTO TEYP

• thebestuser kullanıcısına yanıt
    Gellldimmm abiiiii...
    Sarılar +12v,,, siyahlar eksi.
    Yeşil ile herhengibir siyah kabloyu bağlayınca power drekt çalışır.
    Kalın hoparlör kablosu alıp,, poweri söküp,, kendiniz için 4 sarı ve 4 siyah kablo ayırıp,, diğerlerini kesip kalabalıktan kurtulabilirsiniz.
    yeşil ile anahtarlama için hine içerden ince kablo çekebilirsiniz
  • kardeşim sasğol da ben dediklerini yaptım yeşi siyah bağladım power çalıştı fakat sarı12+ yı artı ve ram e bağlayıp maviyide- ye baplayınca power duruyo tep im piooner belki onda hata vardır diye teyp değiştirdim (jvc) aldım ondada aynı internetten videoları izledim aynısını yapıyorum yine küçük bi patlama ve power duruyo
  • http://www.youtube.com/watch?v=FWwUDtrH4o8 buradakinin aynını denedim yine power durdu
    Rem mavi kablo rem kablosu teybe anfi bağlandığı zaman anfiye 12v sinyal gönderir,, dediğiniz gibiyse hata yapıyorsunuz.
    genelde sarı ve kırmızı kablo beraber +ya bağlanır. siyah kablo eksi. mavi kablo boşta kalacak. birisinde memory yazar, diğerinde b+ yazar
    şeması varsa resmini ekleyin
  • en iyisi ben hesinin resmini atayım abi
  • işte böyle sistemim her yolu denedim herkesinki oluyo bi benimki olmuyo
     OTO TEYP OTO TEYP OTO TEYP OTO TEYP OTO TEYP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto teyp evde kullanmak
    11 yıl önce açıldı
    oto teyp tafsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw olmuyo kuzenim yapmış aynısını oldu benim ki olmutyo
    Şimdi teybin üstünde şema etiketi varmı,,
    benim gördüğüm,, siyah --. kırmızı ve sarı ++,, diğer taraftada hoparlör kabloları var,, başka farklı kablo göremedim.
    siyahı-- siyaha. kırmızı ve sarıyı birleştirip>> güçkaynağının sarı kablosuna.. bu şekilde çalışması lazım.. power drekt kapanıyorsa power arızalı veya teyp arızalı. başka 12v ile çalışan cihaz varmı onu deneyin powerde.. Teybin soketinin hemen üstünde sigorta var, onu çıkartın, sanki yanmış gibi.
  • poweri denedim led yakıyorum weya motorda çalıştırıyıo teypleri de farklı bi güç kaynağın dan çalıştırdım çalışıyo yine aynı ama powere takınca duruyorrrrrr anlamadım gitti herkezini oldu bi benimki olmuyo bide teypler garanti olsu diye biri 12volt diğeri14.4 ama sadece power bnları çalıştırmıyo duruyo

Sonuç olarak teyplerde sorun yok,, powerde sorun var... bendede power vardı zamanla bozuldu,, led bile yakmamaya başlamıştı. korumaya alıyordu.
    power giriş ve çıkış kondansatörlerini değiştirin
  • 2 powerimde de aynıs oldu fakat az önce uğraşırken bişey oldu 12 volttluk jvc teybimde ışık geldi ama sadece ışıkları yanıyor kumanda erişimi veya ekran yok sadece ışıkları arabaya aküyü yeni takınca ilk yananan ışığını anım satıyor fakat ışıkları çok ğüçlü yanıyor bidde işin garibi ışıklarının yanmasının yanında 14 volttluk piooner teybide çalıştırmıyo her iki powerimde
  • bide hocam seninle daha rahat ve sık konuşabileceğim bi yer olsay dı yada videomu çeksemulan milletinki 15 dk de çalışıyor benimki yooooooookkkkkkkiki teyp iki power var farklı markalar millet1 ini bile bulamıyo benimkiler çalışmıyor hocam ocağina düştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebestuser -- 3 Ocak 2015; 18:15:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.