|
Aracıma ses sistemi yapıyorum. 60 amper sigorta koyacağım. 5 kanal amfi 1 takım midbass 1 takım midrange 1 takım tweeter ve bir bass koyacağım. Gerek hoparlör gerek güç kablolarını aldım ancak bildiğiniz üzere hiçbir ürün %100 bakır değil. Aklıma ttr 2.5 kesitli kablolar geldi. Şu anda halihazırda elimde for-X e ait 6ga kablo var. Bu kablo ile 5 kanal amfi beslemesinin yeterli olmayacağı düşüncesindeyim. Bu yüzden güç olarak 3X2.5 ttr kablo alıp güç beslemesini o şekilde yapacağım. Sizce nasıl olur? Fikirlerinizi almak isterim. Aklımda kaynak kablosu da var ancak epey pahalıya geliyor. Çok profesyonel bir sistem olmadığından dolayı çok sıcak bakmıyorum. Sizlere 3 adet sorum var; 6ga kablo 5000.5 5 kanal amfi için yeterli olur mu? 2.5 kablo 12v üzerinden kaç amper kaldırabilir? 3X2.5 kabloyu alıp uçlarını birleştirip tek kablo olarak kullansam bir sorun oluşur mu? Bu türde herhangi bir konu görmedim. bu işin gurmelerinin yorumlarını merakla bekliyorum |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı