Şimdi Ara

oto kasetçalarda mp3 çalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,benim bir sorum olacak.arabamın kasetçaları kaset adaptörlerini kabul etmiyor,sony marka.benimde aklıma gelen şey(doğru olurmu bilmiyorum)nasıl olsa kaset çalmıyorum,teybin kafasını söküp kafanın ses çıkışlarına harici mp3 çıkışı bağlasam bir zarar verirmiyim? bu şekilde mp3 dinleyebilirmiyim?tabiki içinde normal şekilde kaset dönecek.yardımcı olursanız sevinirim.

• Hocam
    Alttaki adreste fiyatları çok cazip olan bir sürü FM Transmitter var. Uğraştığına değmez.

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=fm%20transmitter
  • kaseti kabul etmemesinin nedeni kasettin içinde bir lastik vardır o lastiği çıkarman lazım
  • fm transmitterler istanbul içi pek randıman vermediği söyleniyor.o yüzden almadım.

bu kaset içindeki lastik nedir onu anlamadım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: receppal

fm transmitterler istanbul içi pek randıman vermediği söyleniyor.o yüzden almadım.

Ankara içinde de çok sayıda kanal var aman almayın dendi.
    Ama kaliteli bir FM transmitter ile hiç bir sorun yaşamadım.

En kötü ihtimalle aracın antenini sökersen hiçbir radyo kanalı seni rahatsız etmez.
  • quote:

Hocam
    Alttaki adreste fiyatları çok cazip olan bir sürü FM Transmitter var. Uğraştığına değmez.

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=fm%20transmitter

[quote

uğraşmana hiç gerek yok arkadaşın dediği gibi bir FM Transmitter al gec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo1518 -- 16 Ağustos 2008; 23:20:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: receppal

fm transmitterler istanbul içi pek randıman vermediği söyleniyor.o yüzden almadım.

kasetin kafasının yanında beyaz dairenin üzerinde siyah lastik var kasetin içini açıp çıkartıcaksın

lastiği çıkarttıktan sonra sorunun düzelmesi lazım en azından bende öyle olmuştu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik Çalar Tavsiyesi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben de Sony kaset adaptör kullanıyorum. Bir süre sonra çalışma ile kaset ısınınca dırıltı başlıyor. Aynı anda başka normal kaset takınca ısınsa da dırıltı yok. Bu sorun nasıl halledilir sizce? Bahsettiğiniz kaset içindeki lastik vb ilgisi olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.