Şimdi Ara

Oto Elektrikçi-Kazık mı,yedim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
11.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar polemik yaratmayın lüzumsuz mesaj göndermeyin.Yardımcı olacaksanız yazın yoksa boş yere mesaj atıp konuyu kirletmeyin. Aracımın klima beyni arızalı. Reno maisle çalışan bir yedek parçacıdan 892 lira fiyat aldım. Bu aletin tamirini yapabilen birisi varsa yönlendirin. Yok o araba böyle şu araba böyle demenin bi alemi yok.
    İstanbulda yaşıyorum ikitelli atatürk oto sanayiinde bütün çıkmacılara gittim bu parça yok ellerinde. Dolapderede Cenk oto elektrik-klima ya gittim bu klima beyni ziftle kaplı olduğu için onarımı da yapılmıyor deyip gönderdiler. Ebay.de üzerinden parçayı arattım ispanyada 2. el buldum 80 € + 25 € kargo tl fiyatıyla çıkma ürün 300e geliyor. Önerebileceğiniz bir tamirci varmı bu klima beynini tamir edebilecek?
  • yuzcan Y kullanıcısına yanıt
    arkadaş sen herşeyi bulmuşun, ta ispanya dan daha ne istiyon? Tamir edecek adam o parçayla sence kaç saat uğraşabilir, kaç tl ye? Kaç adet elektronik parça var onun üzerinde hiç baktın mı?

£#$½$½@{½$#$£#{½$½#€æß

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde 4 gün önce kalorifer fanı çalışmaz oldu. Aracım Clio-1. Bugün oto elektrikçiye verdim aracımı. Rezistansda bi'şey olduğunu söyledi ama anlayamadım, bu parçada baya pahalı olduğunu belirtti, tamir etmiş. Arka silecek kolunda da sıkıntı vardı, onuda yapacak. Akşama doğru aracı almaya gideceğim, bakalım ne kadara mal olacak.

Aracımı aldım. Kalorifer rezistansında arıza olmuş, tamir etmiş. Arka silecek motorunda kabloların bazılarını tamir etmiş ama anladığına göre kolda sıkıntı var gibi, hâlâ çalışmıyor. Bun arızayı anlayan makinesi olmadığı için şimdilik bakamadı. 50 tl ye helalleştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasto_37 -- 24 Ağustos 2016; 15:46:07 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.