Şimdi Ara

oto boya koduna göre sanayide boyayı kim satar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ufak tefek kalan yerleri kendim boyamak istiyorum. marşpiyel denen parçada, ön tamponun ucunda, yan aynaların boyası dökülmüş bunları ve silecek demirlerini boyayayım diyorum. Kod l1 baktım arabada etikette yazıyor. sprey halinde sanayide kim satar bunu basıyorlar mı kutuya? astar ve vernikte sprey olarak almak istiyorum. cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

astar atmaya gerek var mı acaba yüzeye boya atmadan önce astar gerekli mi dir?

• spreyi bilmiyorumda küçük kutuda hazırlayıp veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    öyle alsam süremem ki oralara bunun spreyi lazım. ufak yerlere fıs fıs yapmam lazım.
  • Boyacıdan, müşteri için mor tonlarda sprey istedim, renk koduda vardı Bir kaç güne hazırlıyıp verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Boyacıdan, müşteri için mor tonlarda sprey istedim, renk koduda vardı Bir kaç güne hazırlıyıp verdi.

peki oto boya yapan yer mi satıyor yoksa sırf bu işi yapan boya satan dükkan mı var? kaç kere gittim sanayiye ama böyle boya satan yer göremedim yada görmedim.
  • Yok boyacı hocam bildiğin tavan, dış çephe boyası satan firma, kendi makinesinden renk kodunu filan giriyor, rengi çözüyor, hazırlaması kalıyor sadece. Elde ton yoksa, karışımla yakın bir ton sunuyor, yada çalıştığı firmalardan tedarik edip, spreye ekliyor. Sanırım her boyacı yapamıyor bu işlemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 5 Ağustos 2015; 18:36:22 >
  • Banada lazım,İzmir'de bu işi yapabilecek firma var mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyuk boyacilarda istege gore boya yapip istedigin sekilde veriyorlar. 14 lira civari 300 ml olanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan sprey şeklinde bulamam sanırım internetten şunu alabilirim uygun mu emin de değilim. Ya boyacıya boyatcam mecburen bi ara yadahttp://urun.n11.com/rotus-boyasi/kia-motip-rotus-sprey-boyasi-kod-l1-P63237717?cid=604001&gclid=CKPqyvSqkscCFeTMtAod6lwBfw bu uygunsa sipariş geçecem. peki astar de gerekli mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.