Şimdi Ara

Ötmeyen ayakabı sahtemidir?? Hep böyle bi söylenti vardır , bu olaya bi açıklık getirelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de duydum o efsaneyi.Bir arada gerçek adidaların nasıl atarsan at her zaman tabanının yere geleceği söyleniyordu.Yani hacı yatmaz gibi.
    Dün ayakkabı alma araştırmaları için dolaştım biraz.Adidasa baktım.SAtıcı çocuk bana "dün gelecektin.3 gün süren %50 indirimin son günüydü.Elindeki ayakkabı 100 değil 50 YTLydi." demez mi?Tzbi ben de ne heves kaldı ne bir şey.Zaten 100YTLyi gözden çıkartıyorsun da elemanın öyle demesi ...
  • benim kaliteli ama markasız bi spor ayakkabım vardı koridorda bile ötüyodu,artık devlet dairesine gidemiyordum onunla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Ben de duydum o efsaneyi.Bir arada gerçek adidaların nasıl atarsan at her zaman tabanının yere geleceği söyleniyordu.Yani hacı yatmaz gibi.
    Dün ayakkabı alma araştırmaları için dolaştım biraz.Adidasa baktım.SAtıcı çocuk bana "dün gelecektin.3 gün süren %50 indirimin son günüydü.Elindeki ayakkabı 100 değil 50 YTLydi." demez mi?Tzbi ben de ne heves kaldı ne bir şey.Zaten 100YTLyi gözden çıkartıyorsun da elemanın öyle demesi ...

@sıtreynç pesıncır kardeşim o olay doğrudur...
    13 yasından bu yana amatör futbolun içindeyim o yüzden özellikle kramponları iyi bilirim...
    bahsettiğin ayakkabı copa mondial yani adidasın değil belkide tarihin en kaliteli ayakkabısıdır...
    siyah üzerine 3 çizgiden ibarettir

Ötmeyen ayakabı sahtemidir?? Hep böyle bi söylenti vardır , bu olaya bi açıklık getirelim

ve bu pabuç sittin sene yan düşmez hep tabanı üstüne düşer kedi gibi...
    çok dengeli bir ayakkabıdır...

reklamlar bitti...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.