Bildirim
OTG'DEN BAĞLI USB İLE OYUN...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Telefonda OTG desteği var, root gerektirmiyor. Ancak OTG ile usb belleğe oyun yüklenip yüklenemediğini, yüklenebilse bile oyun oynanıp oynanamayacağını bilmiyorum, denemek lazım. -
TeknoSeyir'in G2 incelemesini izle!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
@kemalboran OTG desteği olduğunu biliyorum zaten resim falan attım. Benim sıkıntım datalı yada obb li oyunlar.... -
quote:
Orijinalden alıntı: berkayco
@kemalboran OTG desteği olduğunu biliyorum zaten resim falan attım. Benim sıkıntım datalı yada obb li oyunlar....
Root ile mümkün aslında. OTG deki USB yi /sdcard/Android/obb dizini altında mount ederseniz OTG deki belleği obb olarak kullanmış olursunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
quote:
Orijinalden alıntı: berkayco
@kemalboran OTG desteği olduğunu biliyorum zaten resim falan attım. Benim sıkıntım datalı yada obb li oyunlar....
Root ile mümkün aslında. OTG deki USB yi /sdcard/Android/obb dizini altında mount ederseniz OTG deki belleği obb olarak kullanmış olursunuz.
Oncelikle sagolun. Bu islemde telefon zarar gorur mu? Gormez ise biraz detaya inerseniz sevinirim....
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhabalar telefonumu sonunda rootladım. Bu iş nasıl olur anlatır mısınız? -
Cevap veren?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala cevap yok bir kışi cevap versin lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DOSYA yonetıcısınden oyunun dosyalarını kopyalayıp bı deneyın otg m olsa bır kac sey denerdm -
Merhabalar,
Dediğiniz yolla maalesef olmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X