Şimdi Ara

Oteller Veya Pansiyonlar Evli Olmayan Çiftleri Alıyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
64.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık. Sevgilinle bi pansiyona veya otele gidebiliyor musun. Alıyorlar mı yoksa evlilik mi istiyorlar... Yaş sorunu yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaytan biyikli adam -- 21 Mayıs 2010; 20:15:55 >

• Bilen yok mu millet?
  • Oteline bağlı olarak alıyorlar.
  • hangi ildesin onu de sen ben sana yer söylerim
  • genelde 3 yıldız ve üzeri olanlar diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.deniz87
    hangi ildesin onu de sen ben sana yer söylerim

Samsundayım...

Peki pansiyonlar almıyor mu? Onlar da mı kafalarına göre alıyorlar yoksa...
  • 18 yaşından büyükseniz sorun çıkmaz tabi çok tutucu oteller de var hala ama genel olarak sorun çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DOSTUM BU soruyu tam zamanında sormuşsun yanıtı banada lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmbhmbhmb

quote:

Samsundayım...

Pansiyon olarak ben de merak ediyorum Pansiyonlarda sorun çıkar mı

• Milletin kanı kaynamaya başlamış yaz aylarına yaklaşmaya başlarken
  • O otelin kararıyla alakalı. Yasal olarak birşey diyemez.
  • Sahibinden com da günlük kiralık daire ilanları var :) otelden ucuz ve rahat onlara bakın ben sınav için izmire gittigimde 3 gün böyle bir dairede günlük 60 liradan kalmıstım 2+1 dayalı döseli evdi...
  • 17 yaşındayım bizi almıştı... Biraz değişik tavır sergiledi ilk baş ama ben otobüsü kaçırdık kız kuzenim dedim o da yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wale06
    Sahibinden com da günlük kiralık daire ilanları var :) otelden ucuz ve rahat onlara bakın ben sınav için izmire gittigimde 3 gün böyle bir dairede günlük 60 liradan kalmıstım 2+1 dayalı döseli evdi...

Günlük 60 liradan bir ay
    kalsak 18 milyar yapar 18 milyara bim'i 1 yıl kiralar orda kalırım kız arkadaşımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

Orijinalden alıntı: wale06
    Sahibinden com da günlük kiralık daire ilanları var :) otelden ucuz ve rahat onlara bakın ben sınav için izmire gittigimde 3 gün böyle bir dairede günlük 60 liradan kalmıstım 2+1 dayalı döseli evdi...

Günlük 60 liradan bir ay
    kalsak 18 milyar yapar 18 milyara bim'i 1 yıl kiralar orda kalırım kız arkadaşımla.

60x30=1800(binsekizyüz)
  • Sahibinden e baktım da samsunda öyle bi tane ev var. Günlük 110 diyor (oha) aylık bulurum be o paraya...
  • quote:

quote:

Samsundayım...

pansiyon zaten ucuz olur. ayrı ayrı odalar tutarsınız
  • oteline göre değişir. bunu oteli arayarak öğrenebilirsin. 18 yaş altı olunca aileye haber veriliyor. hiç olmadı 2 tane oda alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N
    oteline göre değişir. bunu oteli arayarak öğrenebilirsin. 18 yaş altı olunca aileye haber veriliyor. hiç olmadı 2 tane oda alırsın

2 ayrı oda tutup komşuculuk oynarız artık :) ama o da pahalıya patlar diye düşünüyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N
    oteline göre değişir. bunu oteli arayarak öğrenebilirsin. 18 yaş altı olunca aileye haber veriliyor. hiç olmadı 2 tane oda alırsın

2 ayrı oda tutup komşuculuk oynarız artık :) ama o da pahalıya patlar diye düşünüyorum...

malesef evet. bi de fiyat arttıkça kalite artması da var tabi. artık o sizin bileceğiniz iş. günlük kiralık dairede de adamlar evlilik cüzdanı da istiyor. bi arkadaşınla sevgilisi de varsa komşuculuk oynarsanız yarı yarıya ucuzlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.