Hangi tarz otellerde rahat vuruş yapabilirim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
otel 1 gece diyorsa , giriş saatinden itibaren 24 saat mi kalabiliyorum? (3. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41861B983
Bu mesaj silindi.teşekkrler hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: notguestHangi tarz otellerde rahat vuruş yapabilirim?
lol
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bteşekkürelr hocam
4 yıldızlı otelde kasaya koyacağım. sıkıntı olmaz inş?
Alıntıları GösterBenim gördüğüm yukarı çıkartmıyorlar izinde vermiyorlar.
Birader pompaya gidiyorsan bu tip oteller var. Onlarda işleyiş farklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARKBenim gördüğüm yukarı çıkartmıyorlar izinde vermiyorlar.
Birader pompaya gidiyorsan bu tip oteller var. Onlarda işleyiş farklı
Alıntıları Gösterhocam pompa değil ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: notguestHangi tarz otellerde rahat vuruş yapabilirim?
Gir sahibindene kiralık süit odalar olarak arat çıkıyor. Her semtte var ama genellikle merkezi eğlence yerlerinde yoğun oluyor. Mesela taksim, bakırköy, Kadıköy vs.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bhocam pompa değil ya
Alıntıları GösterNapacaksiniz oğlum otel odasında iki kişi? Hatim mi indireceksiniz :)
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARKNapacaksiniz oğlum otel odasında iki kişi? Hatim mi indireceksiniz :)
Alıntıları Göster:DDDDDDDDDD öyle sordum hocam ya
-
sabah 11 den sonra giriş diğer gün 11 den önce cıkıs yapılır.(genelde 12 gıbı alırlar ...)
ama senden 2 kısılık ucret alabılırler
-
Tatil matil farketmiyor 2 3 girersin en gec 12 de cikarsin otelden ha otelin birazda mevzusuna bagli her otel uymuyo buna ben cogu otelde 3 de girip 2 de ciktimi bilirim yani :) hatta birinde 3 de girip ertesi gun 6 da cikmistim :) ama yogunlugu yuksek bi otelde bunu yaptirtmazlar buyuk ihtimal antalyada felan yapaman :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Film yapmasınlar bizi oralarda usta?
hocam otelle konuşup erkenden 9-10 gibi de giriş yapabilirsin diğer günde yine konuşum 2-3 gibi çıkış yapabilirsin. tabi bu otelin boş olmasında ve otele bağlı. otel doluysa bunları yapmazlar. şimdiye kadar bende hiç sorun olmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: notguestFilm yapmasınlar bizi oralarda usta?
Lan oğlum ne filmi yapacaklar senden. Olsa olsa çizgi film olur.
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARKNapacaksiniz oğlum otel odasında iki kişi? Hatim mi indireceksiniz :)
Alıntıları Gösterçocuğun tercihleri farklı demekki
üstüne gitme daha yazık
-
Giriş çıkış saatleri yazar, senden sonraki kişiye hazırlanması adına söylenen saatte çıkman beklenilir. Ücret geceliktir yani 24 saatlik değil. Bilinmeyen köşe başında bir yere gidersen hırsızlık olur öyle vakalar oluyor, en az 3 yıldızlı bir yere gitmen gerek güvenilir olmalı tanınır olmalı. Böyle otellerde güvenle her şeyini bırakabilirsin, kasa olayı falan olan oteller de zaten en az 3 yıldızlı oteller oluyor aynı yere çıkıyor. Sokak apartmanından hallice bir yerde ne kasa olur ne güvenlik. Sadece bir gece gidip uyuyacaksan günlük apart kiralayabilirsin ya da motel falan olur airbnb bakabilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: webumutçocuğun tercihleri farklı demekki
üstüne gitme daha yazık
Alıntıları Gösterne biçim konuşuyrsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: XaklerGiriş çıkış saatleri yazar, senden sonraki kişiye hazırlanması adına söylenen saatte çıkman beklenilir. Ücret geceliktir yani 24 saatlik değil. Bilinmeyen köşe başında bir yere gidersen hırsızlık olur öyle vakalar oluyor, en az 3 yıldızlı bir yere gitmen gerek güvenilir olmalı tanınır olmalı. Böyle otellerde güvenle her şeyini bırakabilirsin, kasa olayı falan olan oteller de zaten en az 3 yıldızlı oteller oluyor aynı yere çıkıyor. Sokak apartmanından hallice bir yerde ne kasa olur ne güvenlik. Sadece bir gece gidip uyuyacaksan günlük apart kiralayabilirsin ya da motel falan olur airbnb bakabilirsin
4 yıldızlı apartman binasından otel var
kaliteli duruyor ne düşünüyorsun
içi falan baya modern yani.
-
Temizlik yapılıyor Mantıken 24 saat kalamazsın bro ;)
Check in saatleri var ama otel eğer çok dolu değilse önden konuşursan check out esnek olabilir.
Ben zamanında çok otelle görüştüm organizasyon yaparken VS tamamen doluluk ile ilgili olur dönüşleri.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Byani tek kişilik odaya geçsem arkadaş kalamaz?
peki ziyaretçi olacak gelmesi sorun olur mu? Bi kaç saat takılsa falan?
Alıntıları Göstertr de sanırım izin vermiyorlar.
şöyle diyim, TR'de bir arkadaşın yanına çıkmıştım otel odasında. biraz durunca resepsiyondan aramışlarda arkadışınız kalacak mı diye, ona göre kayıt yapacaz diye. öylelikle kayıt açıp, 2 kişi kalıyor gibi o odada parasını almışlardı.o gece orda kalmıştım. zaten arkadaşın odası 2 kişilik odaydı. tek kalıyordu. parayı bölüşmüş gibi olduk.
ama mesela amsterdamdayken, amerikalı bir adamla tanışmıştım. gayet şık bir otelde, öyle yarım saat 1 saat odasına gitmiştim ve ne resepsiyondan biri sordu bu kim diye, ne kimse umursadı.
ama türkiyede daha dikkat ediliyor sanırım kurallar falan daha sıkı olabilir. tabi bunlar seneler önceydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
Evet öyle oluyor mantıken. Ama ufak otellerde konuşulup anlaşılabilir. Yani mutlak doğru olarak kabul etme ama genel düzen bu şekil de.
Sen otele seyahat için mi gidiyorsun yoksa vuruşa mı?Hocam moralim bozuktu, sorduğun soruyu okudum güldürdün ne diyim valla Allah razı olsun
Hayır birde öyle ciddi sormuşsun ki.. bomba ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X