Şimdi Ara

otel 1 gece diyorsa , giriş saatinden itibaren 24 saat mi kalabiliyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
32.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır. Gün içerisinde kaçta gidersen git. Ertesi gün kahvaltıyı yapıp saat 10 -11 civarı anahtarı teslim etmen gerekli (otelden otele saatleri değişebilir) gece 3:30 da otele gidip sabah 8’de çıkış yaptığımı biliyorum ( aynı fiyatı verdim :). Bu şekilde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

Hayır. Gün içerisinde kaçta gidersen git. Ertesi gün kahvaltıyı yapıp saat 10 -11 civarı anahtarı teslim etmen gerekli (otelden otele saatleri değişebilir) gece 3:30 da otele gidip sabah 8’de çıkış yaptığımı biliyorum ( aynı fiyatı verdim :). Bu şekilde.

otellerin çok lanet bir uygulaması hocam

24 saat olmalı ya. o kadar para veriyoruz.

• Sizden sonraki gelene odayı hazırlamak ve temiz telsim etmek için çıkış en geç 12 giriş de en erken 14 dür. Saat kaçta girdiğinizin ya da çıktığınızın önemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

Sizden sonraki gelene odayı hazırlamak ve temiz telsim etmek için çıkış en geç 12 giriş de en erken 14 dür. Saat kaçta girdiğinizin ya da çıktığınızın önemi yok.

anladım hocam. otelde hırsızlıklar oluyormuş bazen

telefonun çalınmaması için ne yapsam gerek? otelde kasaya mı bırakayım? yoksa odada gizli bir yere saklayım m?

• Elbette kasaya koyun, kilitleyin ve çıkın.

Arkadaşların bahsettiği gibi otele giriş 14.00 çıkış da 12.00 dır. İsterseniz gece 5 te glein durum farketmez. Saat 12 den sonrası yeni gün sayılır (bazı oteller eğer oda müsaitse geç çıkış imkanı verir ama bunu önceden resepsiyona sormanız lazım)

• quote:

Orijinalden alıntı: anonymousilver

Elbette kasaya koyun, kilitleyin ve çıkın.

Arkadaşların bahsettiği gibi otele giriş 14.00 çıkış da 12.00 dır. İsterseniz gece 5 te glein durum farketmez. Saat 12 den sonrası yeni gün sayılır (bazı oteller eğer oda müsaitse geç çıkış imkanı verir ama bunu önceden resepsiyona sormanız lazım)

anladım hocam

kasaya koyup kitlersek çalınma ihtimali yok değil mi?

• Birisi odanıza girmek için kartı alırsa, kasayı açmayı kafasına koyarsa, bir kaç tahminde şifrenizi çözerse, koridordaki kameraları önemsemezse tabi o ihtimal var.

• quote:

Birisi odanıza girmek için kartı alırsa, kasayı açmayı kafasına koyarsa, bir kaç tahminde şifrenizi çözerse, koridordaki kameraları önemsemezse tabi o ihtimal var.

anladım hocam büyük ölçüde skntı yok yani

• Kasaya koyup kilitlemek en güvenli yöntem sizin için.

• quote:

Kasaya koyup kilitlemek en güvenli yöntem sizin için.

tamam hocam teşekkürler öyle yapacağım o zmn

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Sen yine değerlini yanına al.

Alıntıları Göster

hocam oteled kişi sayısı farkediyor mu? Ben 1 kişilik diye ayırtsam

Ama arkadaş da kalsa sorun oluyor mu?

• Öğlen 12-1 arası misafir kabuldür. Çıkış ise 1 sonra ki gün aynı saat.

• quote:

Orijinalden alıntı: zumrutkahve

Öğlen 12-1 arası misafir kabuldür. Çıkış ise 1 sonra ki gün aynı saat.

anladım hocam öğleden sonra diyelim 20 00 da girsem yine eretsi gün 1 de çıkıyorum?

Arkadaşımı getirebilir miyim odaya? Ben 1 kişilik rezervasyon yaptırsam , arkadaş benle kalsa sıkıntı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

teşekkürler

hocam hırsızlık oluyor mu odalarda?

Alıntıları Göster
    İş gereği çok otelde kaldım 4 yıldız ve üstünde hiç rastlamadım ,kasaya koyabilirsin yada direk resepsiyona ver ,senden daha iyi korurlar merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

hocam oteled kişi sayısı farkediyor mu? Ben 1 kişilik diye ayırtsam

Ama arkadaş da kalsa sorun oluyor mu?

Alıntıları Göster

Şimdi otelci arkadaşıma sordum kişi satiyorlar mis eger tek isen tek kişilik oda veriyorlar mis hee ben tek basima iki kişilik oda kiralar isem iki kişilik oda parası aliyoruz dedi. Ama otelden otele değişebilir. Mesela bunlar evli olmayan cift almıyorlar. Kimisi alıyor. Erkek erkege. Bilemem artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış İstanbul'da bazı otellerde karaktersiz çalışanlar olabiliyor araba varsa anahtarını sakın verme

• quote:

Orijinalden alıntı: souledge

İş gereği çok otelde kaldım 4 yıldız ve üstünde hiç rastlamadım ,kasaya koyabilirsin yada direk resepsiyona ver ,senden daha iyi korurlar merak etme

Alıntıları Göster

teşekkürelr hocam

4 yıldızlı otelde kasaya koyacağım. sıkıntı olmaz inş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 10 Eylül 2020; 19:43:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

Yanlış İstanbul'da bazı otellerde karaktersiz çalışanlar olabiliyor araba varsa anahtarını sakın verme

emniyetli kasaya koyup şifre koyacağım. sıkıntı olmaz sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Şimdi otelci arkadaşıma sordum kişi satiyorlar mis eger tek isen tek kişilik oda veriyorlar mis hee ben tek basima iki kişilik oda kiralar isem iki kişilik oda parası aliyoruz dedi. Ama otelden otele değişebilir. Mesela bunlar evli olmayan cift almıyorlar. Kimisi alıyor. Erkek erkege. Bilemem artik

Alıntıları Göster

yani tek kişilik odaya geçsem arkadaş kalamaz?

peki ziyaretçi olacak gelmesi sorun olur mu? Bi kaç saat takılsa falan?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.