Şimdi Ara

Öteki varlıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkeze merhaba.
    bugun başımdan geçen enterasan bir konuyu sizlere aktarmak istiyorum. konu çok karışık nerden nesıl başlarım bilemiyorum. yazım hatam olursa affedin.
    3 gün önce bir yakınımızın 20 yaşında kızı rahatsızlandı. 3 gündür gitmedikleri hastane ve doktor kalmadı. rahatsızlık şu şekilde. kız sürekli ağlıyor ve gözüne kaşına hakim olamıyor elleri titriyor. içinde bir sıkıntı varmış.
    bugun benim telefonum ağrıza yaptı ve bacanak ile beraber ahbabı olan bir tamirciye gittik. dükkandan içeri girdik ve 10 senedir görmediğim aynı mahallade ve sokakta oturduğumuz Metin abi ile karşılaştım. Sohbet muhabbet derken konu kıza geldi ve durumundan bahsettim. Metin abide dindar bir adam ve yardımcı olabileceğinden bahsetti. (Metin abi cin konusunda derin bilgiye sahip olduğunu büyük ihtimal bu tür bir belanın kıza musallat olduğundan bahsetti) kızın annesini aradım ve durumdan bahsettim onlarda muhafazakar bir aile ve gelsin baksın dediler. 1 saat sonra metin abi kızın olduğu eve geldi. Herkezi dışarı cıkardı sadece kız metin abi ve ben kaldık. kızın önüne bir sandalye koydu ve dualar okumaya başladı. sonradan içindeki varlığa tekrar tekrar kızı rahat bırakmasını ve onunla konuşmasını emretti. yaklaşık 1 saat sonunda kızın içindeki cin ile iletişim kurmayı başardı. artık ahsen yoktu. erkek bir cin vardı. onunla konuşmaya başladı. Metin abi bana dediki herkezi çağır gelsin.

    konu devam edecektir..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.