konu çorba olmuş otomatik kasma programı dedim statlara geçtiniziyi saolun anladım birde AsYouWish kardeşim ben bunu hile olduğunu bilmiyordum bilsem bu konuyu açmazdım
"otomatik kasma programı" sence ne olabilir ? bu yuzden sro yu bıraktım ve cok sinirleniyorum bu konu acıldıgında oyundan zevk almak icin oynuyorsun oyunun her bolumu senin oynaman icin yapılmıs oyuna botu koyup serveri mesgulu etmen icin degil. oyna ve zevk al...
bi oyununda hilesini çıkarmasalar şaşıcam bırakın adımız çıkmış zaten ko dan bari yapmayın düzgünce oynayın
Ya sizden(mastiff abimisden yane) savaşlar ne zamanlar oluyor? ve nasıl katılabiliriz? Hangi lvller arasında girebiliriz? Bunlar hakkında yani sadece "genel savaş" hakkında bir bilgi istesem...Ben hero guide falan geziyorum yabancı forumlara bakıyorum anladıgım kadarıyla ama cık bir türlü anlayamadım yada bulamadım....pls pls pls pls nooolur yüce ulu AGAAAA PowerOfYarma [KO vari bi yalvarma olsun bari burda daha çok duygu sömürüsü yapmış olurum]
quote:
Orjinalden alıntı: burak2750
konu çorba olmuş otomatik kasma programı dedim statlara geçtiniziyi saolun anladım birde AsYouWish kardeşim ben bunu hile olduğunu bilmiyordum bilsem bu konuyu açmazdım
Otamatik diye açarsan otamatikman değişir konu ( otamatik karşı koyamazsın )
@Shadow Mastiff
sen haklısın kabul ettim mantıklı bi açıklamayla cenk abi anlattı
Gereksiz bi konu...
en sinir oldugum sey her oyunda ya botter ya kosper yeter artik yaa
ya lvl kasmak çok zor napalım çorba olmuş bura knightda daha kolay kasarsın
quote:
Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O
en sinir oldugum sey her oyunda ya botter ya kosper yeter artik yaa
sana katılıyorum kardeş mesela bir lvl yuksek canavarkesiyosun lvl in dusuk sp beach ta orda dolu var basında ne helm var yavas yavas gidiyor pvp seyi alıp onları oldurmeliyim ben o zaman içim rahatlar
eger olsaydı kesin şunlar olurdu; hiç durmadan metisyonlu gidersin yolda giderken hep alan atarsın her şey auto(tamelemek,wairror skili.auto heal.chi falan filan =P) combotüm skilleri sıra ile adama atmak ama şu olsaolurdu pvp ve bountysiz istedigin adamı öldürmek derim auto proveke skill olmadan hızlı koşma ve atında o şekil koşması
oldum olası otomatik kasma zımbırtılarına karşı bi uyuzlugum vardı sadece ultima denen bi oyunda makroman ve razor denen zımbırtıyla kasıodum o da tembelliktendi ama uo nun tek amacı ekşın pvp oldugu için önemli deildi ama bu oyunda grafik var tadını çıakra çıkara kassanıza tembel ordusu!!!
quote:
Orjinalden alıntı: burak2750
yaw senin imzanda nameless-citizen yazıo benim novice 3 adamda daha gordum ne ise yarıo nasıl yapılıo kimler yapıo
quote:
Orjinalden alıntı: WhiteRider
Ya sizden(mastiff abimisden yane) savaşlar ne zamanlar oluyor? ve nasıl katılabiliriz? Hangi lvller arasında girebiliriz? Bunlar hakkında yani sadece "genel savaş" hakkında bir bilgi istesem...Ben hero guide falan geziyorum yabancı forumlara bakıyorum anladıgım kadarıyla ama cık bir türlü anlayamadım yada bulamadım....pls pls pls pls nooolur yüce ulu AGAAAA PowerOfYarma [KO vari bi yalvarma olsun bari burda daha çok duygu sömürüsü yapmış olurum]
Savas saatinden 30 dk önce (cunku d10 full gozukur gec kalirsan)Central Markette charm of return u kullan.Hero Battle Manangerlari tiklayarak iceri girebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme