Şimdi Ara

otamatik kasma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bu nedir bir kaç yerde duydum otomatik kasıyormus nasıl oluyor bilen varsa linkini verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2750 -- 17 Kasım 2006; 19:57:22 >

• Off Off çok geç cevap veriyorum bugun konulara...

Str veya Dex isteyen tüm silahlarda silah kullanmana yetecek kadar str veya dex bol bol int vericeksin. Ama şurada dikkat etmen bi konuda yok değil, Str isteyen silah kullanıyorsan dexi düşük tutup int ye yüklenmen gerekir Dex isteyenlerde ise yine silah kullanmana yetecek kadar dex str int eşit gidiceksin ama int yi strden biraz yüksek tutarsan solo takılırken rahat olursun.
  • yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow Mastiff

Off Off çok geç cevap veriyorum bugun konulara...

Str veya Dex isteyen tüm silahlarda silah kullanmana yetecek kadar str veya dex bol bol int vericeksin. Ama şurada dikkat etmen bi konuda yok değil, Str isteyen silah kullanıyorsan dexi düşük tutup int ye yüklenmen gerekir Dex isteyenlerde ise yine silah kullanmana yetecek kadar dex str int eşit gidiceksin ama int yi strden biraz yüksek tutarsan solo takılırken rahat olursun.

bişi demicem sana yaf konuyu deiştirion altında benim yazım yazıyor konuyla ilgisi yok millet yanlış anlayacak

Sorunun Cevabı YOK yemek istiyorsan Neti kurcala derim.

• uzgunum kardeş
  • ya nasıl oluyobi solesene su otomatik kasma bi solesene bende deneyem 1 lv atlamam lasım hemen
  • koxp gibi birşeydir heralde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İNTİ 25 YAP DURDUR STR VE DEXİ BOL BOL KAS (LOVE SET KESİN AL EN ÇOK ARTILISI İÇİN PARA BİRİKTİR)

İLK MESLEK WARİOR ELİNE SP GEÇTİKÇE PRAYER VE PASİVEYİ BOL BOL UPLA

KESİNLİKLE SKİLL AÇMA KULLANMICAN ZATİ İŞİNE YARAMICAK

2.JOB WIZARD ŞEÇ WİZARDIN PASİVESİNE BOL BOL ABAN MAG DEFENCEYİ ADAM ET

ELİNE BALTA AL

AL SANA TANKER CHAR KODUMU YAMULTUR

EKLEME:shadow sayende bizde şaçmaladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 17 Kasım 2006; 0:38:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti_Ceza

İNTİ 25 YAP DURDUR STR VE DEXİ BOL BOL KAS (LOVE SET KESİN AL EN ÇOK ARTILISI İÇİN PARA BİRİKTİR)

İLK MESLEK WARİOR ELİNE SP GEÇTİKÇE PRAYER VE PASİVEYİ BOL BOL UPLA

KESİNLİKLE SKİLL AÇMA KULLANMICAN ZATİ İŞİNE YARAMICAK

2.JOB WIZARD ŞEÇ WİZARDIN PASİVESİNE BOL BOL ABAN MAG DEFENCEYİ ADAM ET

ELİNE BALTA AL

AL SANA TANKER CHAR KODUMU YAMULTUR

Sallama 2. Job Sadece seçtiğin ilk Job un Diğer iki formudur yani Assasin seçip daha sonra Hunter seçemessin yok öyle birşey Assasinin 50 lvlde Shinobi ve SLayer diye iki ayrı Formu var Sadece bunları seçersin.

Skill açma demişşsin Tek Tek yaratıkmı kesicek adam ?

Balta al demişsin Yanlış !

25 Int demişsin Int her charda En yüksek olması gereken Statttır.

Yanlış bilgilendirme.....

• yanlış bilgilendirme diil doğru bilgelendirme tank olmak isteyen için warior prayer düz wuruşta bana istediğimi weriyo gayet sağlam vuruyo 50 lwlda wizard olamazmıyım şindi mag defenceyi telafi edicem
    madem ikinci meslek şeçilmiyo 70 lwl adam neden konuşuyo yada neden second job yazıyo araştır o yazılar karışımların sonucu oluşan meslek

tek tek yaratıkmı kesicek demişsinde

diss:biz de konforu biliriz ama biz zoru şeçeriz hepinizi pvp de izleriz döküldüğünüzü görür güleriz sokaklarda gezer önümüze geleni keseriz hangi canawar kesicekmiş beni kodumu yamulturum inler burnu düşer ağlar gider annesine söyler...... kısa sürede bu kadar uydurdum(rap eşliğinde oku)

benim böyle bi charım war yawaş kasabilirim ama intlerden daha sağlamım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 17 Kasım 2006; 0:57:44 >
  • Bana Oyunu öğretme !
  • MESLEK KONULARINDE Bİ ŞEY BİLEBİLİRSİN AMA STR WARİOR CHARIN OLMAMASI İÇİN Bİ MANTIK ŞÖYLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti_Ceza

yanlış bilgilendirme diil doğru bilgelendirme tank olmak isteyen için warior prayer düz wuruşta bana istediğimi weriyo gayet sağlam vuruyo 50 lwlda wizard olamazmıyım şindi mag defenceyi telafi edicem
    madem ikinci meslek şeçilmiyo 70 lwl adam neden konuşuyo yada neden second job yazıyo araştır o yazılar karışımların sonucu oluşan meslek

tek tek yaratıkmı kesicek demişsinde

diss:biz de konforu biliriz ama biz zoru şeçeriz hepinizi pvp de izleriz döküldüğünüzü görür güleriz sokaklarda gezer önümüze geleni keseriz hangi canawar kesicekmiş beni kodumu yamulturum inler burnu düşer ağlar gider annesine söyler...... kısa sürede bu kadar uydurdum(rap eşliğinde oku)

benim böyle bi charım war yawaş kasabilirim ama intlerden daha sağlamım

arkadaşım kusura bakma ama iii sallamışın shadow mastiff haklı lvl 50 de ikinci meslek olarak ilk seçtiğinin bi üst kademesini yapıosun ama warriorken psychian seçemezsin ayrıca 25 int demişin sen 25 intle ne yapmayı düşünüon bu dier bi konu hiç skill açmadan lvl 50 de ancak kesersin horrorları

• quote:

Orjinalden alıntı: burak2750

ya arkadaşlar bu nedir bir kaç yerde duydum otomatik kasıyormus nasıl oluyor bilen varsa linkini verir mi?

ark ım bi soru yazıyosan bırak o kalsın adamları moron sancak sonradan foruma girenler bu soruyla dierinin alakası ne... bunu bi yana bırak oyunu ko ya mı çevirceksin bunu burda soruyosun ko bırakıp hilesiz hurdasız oyun oynamak istedik bunada bi çomak soktunuzya hll ne diim o kadar hile düşkünüyseniz gidin knight oynayın bebelerle ...
  • Bu konu çorba olmuş mümkünse biri kilit vursun

Buarada Shadow Mastiff sonuna kadar haklı

• Bende katılıyorum. Hile yapılmamalı. Zaten hile yapınca oyundan nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum.
  • TMM MESLEKTE ONDA BUNDA HAKLI SADECE STR WARİOR NEDEN OLMASIN DİYORUM PRAYER DAMAGEDE SAĞLIYO CAN TAŞIYO AL BATLAYI SALLA ÇOK RAHTTA KESİYORUM SP DE FAZLA OLUYO PASİVE VE NORMAL SKİLLERİ RAHAT UPLUYOM

WARİORA İNTMİ KASACAZ BUNDAN MANTIKSIZ BİŞEYMİ WAR AXE KULLANIP PRAYER BASAN WARİOR SKİLL KOYSA DAHA AZ KOYUCAK NE GEREK WAR

YAVAŞ KASARSIN FİLAN SORUN DİİL PVP CHARI YAPIYOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 17 Kasım 2006; 16:55:07 >
  • prd ama ceza sen knight online damı kaldın? warrior die slk mı olması gerekiyo yani (int=zeka demek ya)
    " WARİORA İNTMİ KASACAZ BUNDAN MANTIKSIZ BİŞEYMİ WAR " bu mantık ko mantığı hocam eğer burdada knight taki gibi belli statları olsaydı farklı renklerde yazılırdı ve int o kadar gereksiz olsaydı adamlar yüksek lvl takıları için int istemezdi... item lar pasif skiller senin verdiğin int dex açıklarını kapatıyo bunu da farkedemediysen oynama bence ki takıları saymıyorum bile skill defansın 0 olursa pvp de sana tek mi atarlar yoksa zr mi çalışırlar bilinmez.. (yanlış biliyorsam özür dilerim sadece gördüklerim bu yönde)
  • prd ama ceza sen knight online damı kaldın? warrior die slk mı olması gerekiyo yani (int=zeka demek ya)
    " WARİORA İNTMİ KASACAZ BUNDAN MANTIKSIZ BİŞEYMİ WAR " bu mantık ko mantığı hocam eğer burdada knight taki gibi belli statları olsaydı farklı renklerde yazılırdı ve int o kadar gereksiz olsaydı adamlar yüksek lvl takıları için int istemezdi... item lar pasif skiller senin verdiğin int dex açıklarını kapatıyo bunu da farkedemediysen oynama bence ki takıları saymıyorum bile skill defansın 0 olursa pvp de sana tek mi atarlar yoksa zr mi çalışırlar bilinmez.. (yanlış biliyorsam özür dilerim sadece gördüklerim bu yönde)

1-NAYT MANTIĞI DİİL PRAYER KULLANAN ADAM SKİLL NEDEN WURSUN naytta 70 lwl asasinim silkroadda 70 lwl bladem war

2-SENİN DEDİĞİN TAKILARIN BABASI 30 LWLDA LOVE SET OLARAK KULLANABİLİYON + BASILI LOVE SET ALDINMI GERİSİ HİKAYE

3-PVPDE TEK ATAMAZLAR BİRAZ MANTIKLI KONUŞ

4-İNT GEREKSİZ DİİL ÇOK GEREKLİ AMA BEN CHARIMI SKİLL KOYMAYAN PRAYER VE PASİFELERİ MAX UP STR&DEX TANK Bİ CHAR YAPMAK İSTİYOM WARMI MAZERETİN

bile skill defansın 0 olursa pvp de sana tek mi atarlar yoksa zr mi çalışırlar bilinmez.. (yanlış biliyorsam özür dilerim sadece gördüklerim bu yönde)

5-BUNU DİKKATE ALDIM İNTTE KASICAM AMA Bİ 70 FALAN YAPIP BIRAKICAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 17 Kasım 2006; 17:39:14 >

• Arkadaşım sen kas senle biraz pvp yapalım tmm ? okemi görelim bakalım dediğin dorumu oyunda beni bulursun zaten imzamda yazıor nickim fazla uraşma bu konuyla önünden geçen her adama sor bakalım statları nasılmış .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.