Şimdi Ara

OTA güncellemesi TWRP'de sıkışma (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun ısrarı üzerine internet güncellemesini yapayım dedim avrupa stock rom yüklü. Tel açılmadı twrp de kaldı güncelleştirme de yüklenmedi. CWM gibi twrp de manuel olarak yükleyeceğim yeri bulamadım. TWRP de yazılım güncellemesini kurabiliyor muyuz? Resetlemek istemyorum cihazı yedeğim de yok

ÇÖZÜM:
    Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar
    xda developers
    [FIX] Installed TWRP and now you're stuck after OTA?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451696
    şu konudan yararlanabilir. Advante seçeneğinden terminal i açıyoruz karşımıza dosyalar gelecek alttaki butona basarak terminale girebiliyoruz.
    Ben ilk dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc Sonra dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota yazdım neden böyle yaptım bilmiyorum ama işe yaradı. Normalde sonu misc olanı adb shell den girmem gerekiyormuş ama terminalden girince oldu. Kodları girince sadece bekleyeceksiniz. Ordaki kill e basmayın.

Son olarak Yaşasın CWM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 21 Temmuz 2014; 11:39:28 >

• UP.
    TWRP ile datayı silmeden ayarları nası sıfırlayabilirim?

Neredesin CWM

Factory reset denedim yine twrp açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 21 Temmuz 2014; 10:27:32 >
  • otgnız varsa custom rom atabılırsınız

trwp varken guncelleme yapmayın dıye tum konularda yazıyor keske okusaydınız
  • Ya dün kurdum şansa bir mod yüklemek için cwmden yüklemiyordu :) yanımda da kablo yok artık kalacaz akşama kadar böyle. TWRP üzerinden resetledim ama değişen bir şey olmadı.
    dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota kodu işe yaramıyor açılamadı diyor. Download moda alamadım OTG kablo ile nasıl atacam bu konuda bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 21 Temmuz 2014; 10:47:25 >
  • Merhaba arkadaşlar,

ben de galaxy nexus'a ilgili komutları girdim ancak işe yaramadı. bir çok adb ve fastboot komutu var konuyla ilgili ama hiç biri işe yaramıyor.
    http://androidforums.com/resources/twrp-bootloop-fix-zip.214/
    olarak verilen zip dosyasını da flashladım, o da işe yaramadı.
    bu konu hakkında yardım edecek civanmertler aranıyor. lütfen yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.